Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готельна справа - ВНЗ в Швейцарії, Голландії, Австралії

Головна / Школи готельного бізнесу

Швейцарія - загальновизнаний світовий центр з навчання і підготовки висококваліфікованих фахівців у сфері готельного бізнесу. Саме тут в 1893 році була відкрита перша школа готельної справи ( «Школа готельного менеджменту Лозанни»), яка існує і успішно діє до сих пір.

Число студентів які мріють почати свою кар'єру в індустрії гостинності в Швейцарії зростає з кожним роком. Це зовсім не дивно так як закінчення швейцарської школи готельного бізнесу є своєрідним пропуском у вищу лігу готельної індустрії.

За статистикою саме випускники швейцарських шкіл найчастіше стають керівниками вищої ланки в готелях по всьому світу. Це пов'язано з тим, що в Швейцарії існує унікальна система підготовки кадрів для індустрії гостинності. Цьому значною мірою сприяє унікальне розташування і історія країни. Чотири офіційних державних мови, різноманітність кліматичних зон, чудова природа і численні пам'ятки приваблюють туристів з усього світу. Більшість шкіл готельної справи Швейцарії орієнтуються на практичну підготовку: тривала стажування є невід'ємною частиною навчального процесу. Навчальна програма постійно змінюється, адаптуючись до сучасних умов - це єдина можливість зберегти актуальність в настільки стрімко розвивається.

Незмінним залишається одне - висока якість освіти і цінність швейцарського диплома при працевлаштуванні. А також ми пропонуємо вам вивчити готельна справа в кращих школах Австралії і Голландії.

Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux - заклад з давніми і славними традиціями, розташоване на території однієї з найстаріших курортних зон Швейцарії. Інститут готельного бізнесу в Монтре успішно працює з 1984 року і пропонує студентам можливість отримати за три роки навчання відразу три міжнародні кваліфікації: швейцарський диплом про вищу освіту в галузі міжнародного туризму і готельної справи, американський диплом Асоціації працівників готельної справи, американську ступінь бакалавра в області ділового менеджменту та управління готельними, туристичними, ресторанними підприємствами.

Крім широких можливостей навчання, студенти Hotel Institute Montreux забезпечуються проживанням, харчуванням на умовах повного пансіону, медичною страховкою, формою, навчальними матеріалами, отримують дозвіл на роботу і можливість пройти стажування в одному з висококласних швейцарських готелів.

Новини

Новости