Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 золотих правил успішного вступу до канадського ВНЗ

Процес вступу до канадського ВНЗ досить трудомісткий, і у багатьох абітурієнтів виникають деякі труднощі на всіх його етапах. Як же зробити все правильно і, найголовніше, вчасно? Дотримуючись правил, викладених нижче, ви значно полегшите собі процес вступу до канадського коледжу чи університету.

Правило №1 Правило №1. Прийміть рішення і дійте!
Одне з найголовніших умов вступу - це, безумовно, ваше бажання. Як тільки ви остаточно вирішите, що саме Канада є вашою «цільової» країною, починайте діяти негайно. Проведіть невелике дослідження, зверніться за консультацією до фахівця YES Center по телефону або e-mail. Перший крок - один з найважливіших.

Правило №2. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні!
Згідно зі статистикою, 67% абітурієнтів відкладають важливі завдання на потім. Думаючи, наприклад, що вересневий семестр ще ой як далеко, ви ризикуєте не встигнути подати документи до ВНЗ. Щоб уникнути неприємних ситуацій, які можуть стати причиною вашого розлади, необхідно заздалегідь уточнити інформацію. Багато коледжі та університети встановлюють чіткі дедлайни на подачу заяв: найраніший дедлайн - 1 лютого, стандартний - 31 березня. Пізні реєстрації чреваті тратою нервів і додатковими витратами. У той же час, якщо ви отримаєте візу заздалегідь, то заощадите 200-300 доларів тільки на перельоті!

Правило №3. Правильно оцінюйте процес надходження за термінами!
Скільки часу займе процес надходження від А до Я? В середньому вам знадобиться від чотирьох до шести місяців для того, щоб пройти повний шлях від реєстрації на програму до відльоту в Канаду. У деяких випадках можна вчинити і за три місяці, але ми не радимо вам такий варіант. Найкраще заздалегідь проконсультуватися, коли слід реєструватися саме вам.

Правило № 4. Подумайте про програму та локаціях ВНЗ, де вона представлена!
Не знаєте, на кого вчитися далі? Сумніваєтеся, чи підійде вам та чи інша програма? Чи не розбираєтеся в навігації сайтів? Звернувшись в YES Center, ви отримаєте вичерпну інформацію, яка допоможе визначитися. Якщо ви ще не впевнені, яка програма вам підійде, подумайте, де саме ви хотіли б навчатися. Відповіді на наступні питання допоможуть зрозуміти, яке рішення є оптимальним:
Правило № 4 1) В якій провінції Канади я хотів (ла) би вчитися?
2) Чи буде це велике місто або маленький?
3) Що не менш важливо особисто для мене:
- конкретне місто або провінція?
- конкретний ВНЗ?
- престижність ВНЗ і його рейтинг?
- конкретна програма і її наповнення (предмети / практика / вузька спрямованість) незалежно від ВНЗ і його географічного розташування?
- затребуваність професії в Канаді / Україна / світі?

Правило №5. Уточніть вимоги для вступу!
Хоча процес зарахування в канадський ВНЗ вважається одним з найпростіших, ви ризикуєте наштовхнутися на безліч «підводних каменів». У більшій частині ВНЗ відсутнє поняття вступних іспитів - потрібні лише результати вашої попередньої освіти і тесту з англійської мови. І все ж деякі коледжі та університети можуть зажадати від додаткові документи: портфоліо, резюме, мотиваційний лист, рекомендації вчителів або викладачів. Чи не можете ознайомитися з вимогами для обраної програми? У YES Center вас детально проконсультують з цього питання (а також будь-якими іншими).

ТАКОЖ ЗВЕРНІТЬ УВАГА ТАКОЖ ЗВЕРНІТЬ УВАГА ...
Відкрийте для себе перспективи навчання в Канаді (перейдіть по ЗАСЛАННІ )
FAQ: Cтіпендія в Канаді - міф чи реальність? (перейдіть за посиланням)
Опубліковано список найбільш затребуваних в Канаді спеціальностей (перейдіть по ЗАСЛАННІ)
Стажування в Канаді (перейдіть по ЗАСЛАННІ)

Як же зробити все правильно і, найголовніше, вчасно?
Скільки часу займе процес надходження від А до Я?
Не знаєте, на кого вчитися далі?
Сумніваєтеся, чи підійде вам та чи інша програма?
Чи не розбираєтеся в навігації сайтів?
Чи буде це велике місто або маленький?
Конкретний ВНЗ?
Престижність ВНЗ і його рейтинг?
Конкретна програма і її наповнення (предмети / практика / вузька спрямованість) незалежно від ВНЗ і його географічного розташування?
Затребуваність професії в Канаді / Україна / світі?

Новости