Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Житло в Болгарії, купити вторинне житло, у моря в Болгарії.

  1. Купівля-продаж Болгарського житла у моря
  2. Житло в Болгарії у моря

Чим же житло в Болгарії краще житла, в іншій країні? Справа в тому, що купити житло в Болгарії в наш час, не набагато складніше, ніж житло, наприклад в Росії чи Україні, а переваг покупка первинного чи вторинного житла Болгарії, дає безліч.

Купуючи житло в Болгарії, ви отримуєте прекрасну можливість для проживання і відпочинку власного житла в Болгарії, в теплій, а також близької за духом країні. Не забувайте, що купуючи житло в Болгарії, Ви автоматично стаєте власником житла в Євросоюзі.

В останні кілька років Болгарія дуже популярна у туристів з нашої країни та інших країн Європи. Відпочивають в цій країні, як любителі пляжного відпочинку, так і ті, хто вважає за краще гірські лижі. Ця красива братська нам країна приваблює своєю доступністю і гостинністю. Ні для кого, не дивно, що з'явився і величезний попит на житло в Болгарії, який з кожним роком продовжує неухильно зростати. Сьогодні вам можуть запропонувати недороге житло в Болгарії, в невеликому тихому містечку біля моря або в столиці країни Софії, можна вибрати елітні апартаменти і невелику студію в житловому комплексі на численних курортах.

З чим же пов'язаний такий підвищений ажіотаж на купівлю житла в Болгарії? - вважаємо, що основна причина в бажанні потенційних покупців відпочити від нашої погоди, мати можливість пожити в сонячної, теплої країні. Давно вже всім відомо, що м'який клімат Болгарії ідеально підходить для оздоровлення, а для літніх людей корисно взимку пожити в більш відповідному кліматі. До того ж, серед братів Болгар наші громадяни відчувають себе комфортно, нам дуже просто порозумітися, так як у нас один алфавіт, та й важливо загальне віросповідання з історією - в цілому ставлення до росіян в цій країні дуже гарне.

Купівля-продаж Болгарського житла у моря

Купівля-продаж Болгарського житла у моря

Крім усього іншого, є і такі покупці житла в Болгарії, які розглядають можливість переїзду в цю країну на постійне місце проживання. Звичайно, відпочивати в готельному комплексі непогано, але ніякої відпочинок не зрівняється з можливістю в будь-який час року приїхати в свою квартиру в Болгарії. Можна, наприклад, приїхати відпочивати з сім'єю на місяць або два, що значно дешевше обійдеться в своїй квартирі, ніж в готелі, тим більше можна здати друзям або знайомим в оренду квартиру, таким чином, трохи заробивши. Зараз росіяни, які купили нерухомість в Болгарії, користуються полегшеним візовим режимом, покупець і члени його сім'ї можуть отримати багаторазову візи на 3 роки.

Скільки коштує житло в Болгарії - нерухомість в Болгарії тут поки ще зовсім недорога, особливо якщо порівнювати з вартістю на житло в Росії. Навіть у сусідній Греції нерухомість коштує на 40-60% дорожче, зараз в Болгарії можна купити квартиру з однією спальнею площею 55-60 м2., Вклавшись в суму 1,7 - 1,8 млн. Рублів. Якщо вам потрібна велика квартира з двома або трьома спальнями, з хорошим видом на море, то така обійдеться в 2,3 - 2,7 млн. Рублів. Тим, хто шукає будинок в Болгарії, потрібно бути готовим витратити суму на порядок більшу - хороший будинок на узбережжі коштуватиме в районі 5,0 - 6,0 млн. Рублів.

Чи потрібно інвестувати в житло, що будується Болгарії - Ви можете розглянути можливість вкладення капіталу в будівництво житла в Болгарії, купивши апартаменти в споруджуваному комплексі із суттєвою знижкою. Надалі з огляду на те, що ціни на житло Болгарії ростуть, можна непогано заробити на перепродажі. У Болгарії апартаменти найвигідніше купувати на першій лінії моря, з огляду на те, що житло в комплексах Болгарії, які розташовані далі від моря, продається гірше і ціна не так росте, в результаті багато заробити не зможете.

Найбезпечніше вкладати гроші в об'єкти, що будуються комплекси, де видно закінчення будівництва, щоб це було гарантією завершення проекту. Дохід від таких покупок і подальших перепродажів, може скласти 20 - 50% річних в залежності, від початку будівництва і перспективності проекту. Хоча з іншого боку, купівля вторинного житла в Болгарії також перспективна і часто вигідна!

Пропонуємо житло в Болгарії у моря, квартири і будинки, від забудовників і на вторинному ринку: www.worldluxrealty.com/bulgaria

Житло в Болгарії у моря

Житло в Болгарії у моря

З чим же пов'язаний такий підвищений ажіотаж на купівлю житла в Болгарії?

Новости