Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ринок нерухомості Одеси в 2018 році. Тенденції і Мети.

В Україні в 2018 році спостерігається стабілізація економічної ситуації після кризи 2014 року. Багато українців вважають інвестиції в ринок нерухомості одним з найвигідніших вкладень на тлі слабкої банківської системи. Ця тенденція також торкнулася і Одеси, внаслідок чого, можна спостерігати активізацію і стабілізацію ринку нерухомості.

Незважаючи на зниження загальної платоспроможності населення по країні, Одеса показує стабільний приріст за кількістю угод, звичайно до пікових часів 2006-2007 років ще є куди рости, але тенденція до збільшення безумовно радує.

Незважаючи на зниження загальної платоспроможності населення по країні, Одеса показує стабільний приріст за кількістю угод, звичайно до пікових часів 2006-2007 років ще є куди рости, але тенденція до збільшення безумовно радує

Аналіз ринку нерухомості

Сьогодні експерти говорять, що Україна переживає будівельний бум, кількість пропозицій на ринку в надлишку, але більшість експертів звертають увагу на великий запит на нове житло і на відсутність доступного іпотечного кредитування, наявність якого значно збільшило б загальне число закритих угод.

В Одесі за останні роки почалося активне будівництво будинків в прибережній зоні. Попит на квартири у моря продовжує рости. Новобудови Приморського району користуються найбільшою популярністю в зв'язку з можливістю отримання додаткового доходу від ренти і звичайно ж привілеєм життя в екологічно чистому районі біля моря. Багато жителів розглядають квартиру у моря, як майбутні пенсійні накопичення одержувані від здачі квартири в оренду.

Варто звернути увагу на збільшення площі забудови в спальних районах Одеси, де покупців приваблюють нижчими цінами. Даний тип житла найбільш актуальний як придбання квартири для життя. Дана тенденція буде збережуться протягом наступних років.

Житлові комплекси та квартири біля моря

За статистикою держорганів, в Одесі та в країні в цілому, 70% старого фонду потребує капітального ремонту. Саме з цього придбання об'єктів вторинної нерухомості менш затребувані серед покупців в порівнянні з квартирами в новобудовах, це основна тенденція, яка висвітлює наш ринок нерухомості. При виборі квартири в новому будинку покупці в першу чергу вивчають рейтинг забудовників, щоб вибрати надійну будівельну компанію.

На сьогоднішній день спостерігається тенденція до вибору квартир невеликого метражу від 37 до 58 квадратних метрів. Тобто, найпопулярнішими вважаються квартири, вартістю від 30 000 $ - до 50 000 $.

Тобто, найпопулярнішими вважаються квартири, вартістю від 30 000 $ - до 50 000 $

новобудови Одеси

Як повідомляє інтернет - джерело domik.ua, до 70% покупців купують житло з готовим ремонтом. Найчастіше клієнти не хочуть займатися оздоблювальними роботами самостійно. Квартирами з чорновою обробкою цікавляться покупці, які прагнуть заощадити кошти. А 40% покупців купують квартири для подальшої здачі в оренду.

Які будівельні компанії вибрати для інвестування? На що звернути увагу при виборі квартири? Що необхідно для придбання нерухомості? На ці та багато інших питань Ви зможете отримати відповідь проконсультувавшись у наших фахівців!

Які будівельні компанії вибрати для інвестування?
На що звернути увагу при виборі квартири?
Що необхідно для придбання нерухомості?

Новости