Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити квартиру в Чорногорії на березі моря недорого без посередників

  1. Купити квартиру в Чорногорії
  2. Купити квартиру в Чорногорії на березі моря

Купити квартиру в Чорногорії   Одного разу побувавши в Чорногорії, ви захочете повертатися сюди знову і знову

Купити квартиру в Чорногорії

Одного разу побувавши в Чорногорії, ви захочете повертатися сюди знову і знову. Тому покупка власної квартири в Чорногорії стане для вас відмінним рішенням. Незважаючи на те, що Чорногорія - невелика країна, ринок її нерухомості досить великий. Квартири в Чорногорії можуть задовольнити навіть найвишуканіший і вимогливий смак, а цінові категорії розраховані на будь-який гаманець. Перш за все, вам необхідно визначитися з призначенням квартири, що купується:

• Квартира для постійного проживання - це квартири, розташовані в розвинених містах з хорошою інфраструктурою;
• Квартира для літнього відпочинку - це квартири, розташовані в прибережних і курортних зонах Чорногорії.

Для того щоб визначитися з вибором, ми радимо вам побувати в різних містах і районах Чорногорії, щоб ви змогли зрозуміти і відчути, де вам захочеться жити. Крім того необхідно ознайомитися з перспективами розвитку конкретного району і, можливо, придбати квартиру не в галасливій розвиненому місті, а в затишному невеликому містечку, в планах якого перспективний розвиток.
В якому місті Чорногорії купити квартиру?

Можна сміливо заявити, що всі курортні міста Чорногорії по-своєму прекрасні. Але вибір, звичайно, залежить від ваших особистих переваг.

Купівля квартири в Херцег-Нові підійде тим, хто планує переїхати в Чорногорію на постійне місце проживання, оскільки це місто відрізняється розвиненою інфраструктурою. У курортний сезон тут можна насолоджуватися чудовими пляжами з чистісінькою морською водою.

Купити квартиру в Чорногорії на березі моря

Купівля квартири в Тіват буде хорошою інвестицією. Останні роки ринок нерухомості в цьому місті стрімко зростає. Неподалік від центру міста знаходиться міжнародний аеропорт. У Тіват можна насолоджуватися красою Боко-Которської затоки і прекрасними пляжами.

Купівля квартири в Будві буде відмінним рішенням для наших співвітчизників, оскільки це найпопулярніший курорт Чорногорії серед туристів з Росії. У цьому місті навіть є російська школа. Будва - це розвинене місто з прекрасними пляжами і бурхливим життям.

Купівля квартири в Петровац стане правильним рішенням для сім'ї з дітьми, оскільки це містечко відрізняється комфортною і спокійним життям на березі Адріатичного моря.
Ціна на квартиру в Чорногорії

Потенційних покупців квартир в Чорногорії, перш за все, хвилює ціна. Середня вартість квартири в Чорногорії становить 2000 євро за квадратний метр. За ці гроші ви можете придбати затишну квартиру з хорошим ремонтом недалеко від морського узбережжя. Ціни на вторинну нерухомість, як правило, значно нижче.

Вартість квартири в Чорногорії залежить від наступних факторів:

• Площа квартири;
• Престижність району;
• Якість обробки;
• Поверх;
• Вид з вікон;
• Відстань від морського узбережжя.

Купівля квартири в Чорногорії - можливість мати власну нерухомість в одній з наймальовничіших країн Європи. Громадяни іноземних держав можуть купувати нерухомість в Чорногорії без обмежень, для цього достатньо мати закордонний паспорт.

Наше агентство надаємо якісну допомогу і гарантію здійснення угоди з купівлі квартири в Чорногорії. Ми готові продовжувати пошуки потрібної вам квартири до тих пір, поки ви не будете повністю задоволені. Ми володіємо знаннями про реальні ціни на нерухомість в Чорногорії, тому для нас не складе труднощів вибрати відповідну нерухомість по певної цінової категорії. Як тільки ви виберете вподобану вам квартиру, ми відразу ж займемося підготовкою всіх необхідних паперів для здійснення угоди. Ви можете бути впевнені в тому, що всі операції здійснюються згідно із законом. Кожен об'єкт нерухомості ми перевіряємо і ретельно вивчаємо юридичні документи.

У нашому агентстві працюють кращі фахівці, прекрасно розбираються у всіх нюансах покупки об'єктів нерухомості Чорногорії. Будь-яку виникає проблему ми вирішуємо оперативно в найкоротші терміни. Оскільки ринок нерухомості Чорногорії росте, ціни також піднімаються, і здійснювати операції необхідно швидко і якісно. Якщо ви вирішили купити квартиру в Чорногорії, то ви на вірному шляху, тому що продаж нерухомості в Чорногорії - це наш профіль.

В якому місті Чорногорії купити квартиру?

Новости