Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дворівневі квартири в готовій новобудові: від 1 920 рублів!

  1. Умови покупки та приємні бонуси

Сьогоднішній ринок житлової нерухомості Мінська не відчуває дефіцит пропозиції, однак варто визнати, що багато хто з квартир, що продаються (як на первинному, так і на вторинному ринках) відрізняються один від одного хіба що розташуванням, обробкою, і видом з вікон. житловий комплекс «Мегаполіс» , Розташований прямо біля ст.м. «Малинівка», пропонує вам поглянути на житло зовсім іншого, більш високого класу - комфортабельні і просторі дворівневі квартири. Сьогоднішній ринок житлової нерухомості Мінська не відчуває дефіцит пропозиції, однак варто визнати, що багато хто з квартир, що продаються (як на первинному, так і на вторинному ринках) відрізняються один від одного хіба що розташуванням, обробкою, і видом з вікон

Варто зазначити, що частка дворівневих квартир на первинному ринку житла дуже мала, тому подібні пропозиції є по-справжньому рідкісними і гідними окремої уваги.

Дворівневі квартири в ЖК «Мегаполіс» - це відмінна можливість перетворити в реальність всі ваші мрії про просторому житло, де в вашому користуванні буде відразу два поверхи. А ще - ніяких сусідів зверху! Вільне планування в квартирах робить їх привабливими для широкого кола покупців: від найвідоміших холостяків до великих сімей, від поціновувачів аскетичного мінімалізму до шанувальників ренесансу. Простір, можливість оформити інтер'єр в улюбленому стилі (з красивою, вражаючою сходами на другий рівень), хороша звукоізоляція блочно-каркасного будинку і при цьому повністю сформована міська інфраструктура - ось саме те, чим вигідно відрізняються квартири на мансардних поверхах «Мегаполіс».

* Готове житло за ціною всього 1 920 руб. (BYR 19 200 000/1 000)

* Практична площа: від 100 до 135 кв.м.

* Монолітний каркас будівлі

* Гарний вид з вікон

* Метро в 1-ій хвилині ходьби від будинку

* Вільне планування квартир

* Критий паркінг

Можливі дизайнерські рішення в дворівневих квартирах

Майбутні власники квартир в ЖК «Мегаполіс» також можуть придбати машиномісце в підземному паркінгу. Це ще один приємний бонус, який відсутній в більшості сьогоднішніх новобудов Мінська.

До речі, всі дворівневі квартири в «Мегаполісі» знаходяться на останніх поверхах, а тому їхні мешканці будуть зі 100% упевненістю позбавлені занепокоєнь, які потенційно могли б доставляти сусіди зверху. Вільне планування в квартирах дозволяє зонувати кімнати відповідно до побажань покупця.

Умови покупки та приємні бонуси

На сьогоднішній день в щойно зданому в експлуатацію III пусковому комплексі «Мегаполіс» у продажу залишилося лише кілька вільних дворівневих квартир. Для тих, хто поки не в змозі купити квартиру своєї мрії в готовій новобудові зі 100% оплатою, забудовник передбачив розстрочку терміном до двох років. У разі, якщо у вас у власності вже є житлова нерухомість в Мінську, то ми візьмемо її в залік нової квартири за ринковою ціною (послуга « Квартира в залік »). Привабливі ціни та широкий вибір інструментів для придбання робить дворівневі квартири в Мінську реальністю для кожної сім'ї.

Приємним бонусом для покупців квартир стане і участь в програмі лояльності « тапас Бонус ». За допомогою карти учасника ви будете отримувати знижки на будівельні матеріали, послуги з ремонту, дизайну та ін. Від наших партнерів!

Купити дворівневу квартиру в Мінську ви можете через агентство нерухомості «Мегаполіс» , Яке входить до складу групи компаній «тапас» і володіє одноосібним правом продажу квартир в ЖК «Мегаполіс».

Новости