Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як недорого купити квартиру в Чорногорії у моря

  1. Квартири в Чорногорії
  2. В якому місті біля моря купити квартиру в Чорногорії?
  3. Варіанти недорогий покупки квартири в Чорногорії
  4. Ціни на квартири в Чорногорії
  5. Як відбувається продаж квартир в Чорногорії

Нерухомість в останні роки цікавить багатьох, хто хоче купити квартиру в Чорногорії або будинок в країні з м'яким кліматом, теплим морем і неймовірно красивими ландшафтами.

Але перед тим як втілювати мрію в реальність, потрібно визначитися з містом, довідатися про ціни і правила покупки.

Квартири в Чорногорії

Щоб вибрати квартиру в цій країні, потрібно відразу ж визначитися з її призначенням:

  • Квартира на час відпочинку - перевагу варто віддавати нерухомості, розташованої в курортних зонах на узбережжі.
  • Квартира для постійного проживання - ідеальної стане квартира в районі з розвиненою інфраструктурою.
    Перед тим, як купити квартиру, можна поцікавитися про перспективи району, в якому обрана житлоплощу. Можливо, не варто переплачувати за розвинений туристичний місто, а зупинитися на варіанті в спокійному районі, в планах якого масштабний розвиток.

Багато вирішують купити квартиру в Тіват, так як на даний момент це один з найпопулярніших міст Чорногорії з придбання нерухомості.

Аеропорт Тіват має вирішальне значення при покупці квартири.

Це пов'язано не тільки зі середземноморським кліматом, але і особливостями розташування. Вирішальну роль для іноземних покупців грає аеропорт, який знаходиться в 4 кілометрах від міста, тобто дістатися до придбаного в Тіват житла можна дуже швидко з будь-якої точки земної кулі.

Ця місцевість нагадує казку завдяки гірського масиву Врмац і розташованому поруч з ним узбережжю Адріатичного моря.

Взимку туристи відвідують   гірськолижні курорти Чорногорії Взимку туристи відвідують гірськолижні курорти Чорногорії . Якщо вам більше підходить активний відпочинок, то варто подумати про покупку квартири в Колашине або Жабляке.

Інформація про те, чи потрібна віза в Чорногорію для росіян, знаходиться тут .

В якому місті біля моря купити квартиру в Чорногорії?

Нескладно здогадатися, що більшість туристів воліють купувати квартири поруч з морем. Найчастіше це розвинені міста: Бечічі, Будва, Петровац і інші.

  • Місто Будва - один з найпопулярніших міст у іноземців, які вирішили придбати нерухомість в Чорногорії. Це пов'язано з тим, що він відноситься до відомим і комфортабельним курортам з розвиненою інфраструктурою.
    Щоб купити квартиру в Будві, досить знайти досвідченого ріелтора і оформити угоду, держава не перешкоджає покупці житла іноземцями, тому без проблем надасть право на власність.
  • Місто Бар - ще один прекрасний варіант для придбання квартири, що розташовується на узбережжі Адріатичного моря. Він знаменитий не тільки теплим кліматом і чистими пляжами, але і великим портом Чорногорії, з якого можна відправитися в Італію.
    Багато іноземців вважають за краще купувати квартири в Барі, щоб постійно насолоджуватися визначними пам'ятками міста і історичними пам'ятниками.
  • Місто Бечічі - приваблює покупців розвиненою інфраструктурою, аквапарками, клубами, ресторанами і парками відпочинку. Багато іноземців вирішуються купити квартиру в Бечічі, щоб відпочивати на незрівнянному пляжі Becici Beach, визнаним найкращим на Адріатичному узбережжі.
  • Місто Сутоморе - не менше популярний для майбутніх власників квартир в Чорногорії. Це невелике містечко розташоване в кількох кілометрах від столиці країни - Подгориці.
    Купівля квартири в Сутоморе - ідеальний варіант для всіх, хто втомився від суєти і великих міст. Тут люблять відпочивати і жити творчі люди і все, кому набридли тісні і галасливі мегаполіси.
    Немає нічого прекраснішого, ніж пройтися по спокійним маленьких вуличках, відвідати пляж і розслабитися в барі чи ресторані.
  • Місто Петровац - багато сімей з дітьми, які вирішують переїхати в Чорногорію, вибирають квартири в Петроваце - місті з розвиненою інфраструктурою, де побудована велика кількість магазинів, супермаркетів і дитячих майданчиків.
    Купівля квартири в Петроваце підійде і тим, хто захоплюється активними видами спорту, оскільки цей напрям дуже добре розвинене саме в даному місті.

Варіанти недорогий покупки квартири в Чорногорії

Ще в 90-і роки було досить продати квартиру в регіональному місті Росії і на ці гроші можна було придбати комфортабельні апартаменти в Чорногорії. Зараз часи змінилися і ціни значно зросли, проте при бажанні можна заощадити.

Щоб дешево купити квартиру в Чорногорії, не варто розглядати варіанти в розвинених курортних містах. Тут ціни, незважаючи на європейське правило для забудовників не робити націнки більше 20%, досить високі в порівнянні з вартістю нерухомості в інших регіонах країни.

Недорого продаж квартир в Чорногорії у моря здійснюється в нерозвинених районах зі слабкою інфраструктурою Недорого продаж квартир в Чорногорії у моря здійснюється в нерозвинених районах зі слабкою інфраструктурою. Однак якщо в подальшому планується розвиток регіону, то така покупка може стати вдалою, тільки доведеться почекати.

Іноді в комплексах, побудованих на неосвоєною місцевості, перший час може не бути всіх необхідних комунікацій. Тоді для залучення людей і іноземних інвестицій ведеться продаж квартир дешево.

Ціни на квартири в Чорногорії

Перше, що цікавить іноземця, який вирішив придбати квартиру за кордоном, - це ціна нерухомості. Вартість квартири в Чорногорії залежить від району, в якому вона розташовується, і величини житлової площі.

Найвища ціна на нерухомість - у Будві - місті, який може запропонувати жителю абсолютно будь-які розваги. Тут можна вибрати квартиру в будинках високої або низької поверховості, звичайного або клубного типу.
Орієнтовна вартість одного квадратного метра в новобудові Будви в становить 1400-1500 євро. Незначно відрізняються за вартістю квартири в Мілочер, Бечічі, Барі.

Найдешевше купити квартиру безпосередньо у забудовника, його надбавка становить - 15-20%, а при продажу через агентство вона зростає до 30-40%.

Скільки коштує квартира в Чорногорії на березі моря:

  • середня ціна житла з площею 35 кв.м - 80.000 євро,
  • на вторинному ринку 44 кв.м обійдуться в 50.000 євро.

Поки власного житла немає, можна підшукати для проживання   готелі Чорногорії з власним пляжем Поки власного житла немає, можна підшукати для проживання готелі Чорногорії з власним пляжем .

Підвищеним попитом користуються курорти Чорногорії з піщаними пляжами https://adriatikus.com/rest/beach/peschanye-plyaji-chernogorii.html .

Осінь - закінчення пляжного сезону в Чорногорії, чи має до відпочинку на морі погода в місті Будва в вересні читай тут .

Як відбувається продаж квартир в Чорногорії

Процес продажу квартир в цій країні досить простий, але як радять багато фахівців, краще знайти надійного ріелтора, який буде супроводжувати угоду.

Для оформлення угоди з купівлі квартири варто звернутися до ріелтору.

Купівля квартири в Чорногорії повинна починатися з вибору відповідного варіанту і відкриття рахунку в місцевому банку. Далі порядок дій однаковий:

  1. Застава та попередню угоду. Якщо обрана квартира в Чорногорії від забудовника або на вторинному ринку, то вноситься застава в розмірі 10%, в деяких випадках сума може бути значно більше.
    Під час передачі грошей продавець зобов'язаний видати контракт - попередню угоду і розписку про отримання грошей. Квартири в новобудові, або на вторинному ринку (це не має значення) оформляються тільки за участю юриста.
  2. Остаточний договір. Під час його підписання покупець отримує документ на право володіння нерухомістю і виписку з реєстру. Всі ці дії проводяться тільки в будівлі місцевого суду в присутності судді і юриста.
  3. Остаточна оплата. Як тільки контракт завірений судової печаткою і підписаний обома сторонами, покупець зобов'язаний перевести гроші на рахунок продавця протягом 30 днів. Якщо цього не відбувається, то продавець має право розірвати угоду і залишити собі заставу.

Придбання квартири на Адріатичному узбережжі - мрія багатьох іноземців. Але перед тим як купити квартиру в Черногорье, варто почитати відгуки інших людей. Це допоможе заздалегідь приготуватися до труднощів і зробити правильний вибір міста.

Ольга з чоловіком давно мріяли про квартирі на узбережжі, вибір зупинили на Будві - курортному місті Чорногорії Ольга з чоловіком давно мріяли про квартирі на узбережжі, вибір зупинили на Будві - курортному місті Чорногорії.
Варіантів було багато, але ціни не такі низькі, як розповідали знайомі. В результаті вони придбали двокімнатну квартиру в новобудові.
Процес оформлення купівлі-продажу був довгим, але зате нашим покупцям не довелося сумніватися в чистоті угоди.

В якому місті біля моря купити квартиру в Чорногорії?

Новости