Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про туризм | Мережа агентств горящих путівок - сторінка 2

  1. День туризму в Україні 2013
  2. Романтичні готелі Шрі-ЛАНКИ
  3. Новий рік в Криму на морі!
  4. Львівська різдвяна казка

Скільки разів ви потрапляли в ситуацію, коли виникали проблеми з візою? Чи не видали? Занадто довго чекати, а поїхати хочеться прямо завтра? Зазвичай в такому випадку шукаєш інформацію про безвізовий в'їзд. І ось зараз з'явився цілком зручний ресурс з візуалізацією. Вибираємо країну і дивимося, куди можна полетіти на вихідні без віз: www.visamapper.com

На цій карті наочно показані (відзначені різними кольорами) ті країни, в які вам знадобиться віза, а також ті, де візу можна отримати по приїзду і ті країни, куди вас пустять без візи. Вибирайте зі списку країну, громадянином якої ви є, і насолоджуйтеся докладною інформацією з приводу віз!

21% українців найбільш привабливим містом для зустрічі Нового року вважають Львів 21% українців найбільш привабливим містом для зустрічі Нового року вважають Львів.

Такі результати соціологічного дослідження озвучила польська організація «PBJ badania marketingowe», повідомляє Zaxid.net.

Зокрема, на питання «Який регіон України вам здається найбільш привабливим для зустрічі Нового року? »- 33% відповіли, що Карпати, 21% - Львів та 16% - Крим.

Перевага столиці України Києву віддали 15% респондентів. В Одесі хотіли б зустріти Новий рік 10% українців і по 2% - в Донецьку і Харкові.

детально ...

День туризму в Україні 2013

У Києві 27 вересня, в День туризму, о 13.00 в церкві Святого Миколая Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника розпочалася церемонія нагородження переможців загальнонаціональної акції «7 чудес Києва». Мета акції - визначення видатних історико-архітектурних об'єктів столиці України, які свого часу відігравали важливу роль в історії міста і до сих пір залишаються його прикрасою.

детально ...

Де відпочити туристу в січні, лютому або на початку березня.

Середина січня - лютого традиційно вважається «мертвим сезоном» в туризмі: бурхливо відсвяткувавши новорічні та різдвяні свята, туристи повертаються додому, на роботу, в будні - і загальний інтерес до подорожей затихає Середина січня - лютого традиційно вважається «мертвим сезоном» в туризмі: бурхливо відсвяткувавши новорічні та різдвяні свята, туристи повертаються додому, на роботу, в будні - і загальний інтерес до подорожей затихає ... Але не надовго. Адже слідом за зимовими святами приходять весняні. Та ще й які: мабуть, найромантичніші - День Всіх закоханих (14 лютого) і Жіночий день (8 березня).

А друга половина лютого може порадувати бажаючих відправитися на шикарні карнавали, традиційно проходять в цей час як в Європі, так і за океаном ...

Лютий - це також найкращий час, щоб відвідати пляжні курорти - Фан Тьете у В'єтнамі, Гоа в Індії, дивовижний по красі острів Лангкаві в Малайзії, стикнутися з древньою історією в Камбоджі, Лаосі та М'янмі. У лютому Ви також можете насолодитися безтурботним відпочинком на Філіппінських островах. Для тих, хто погано переносить вологий клімат, підійдуть Єгипет з його загадковими пірамідами, Ізраїль і Йорданія, а також розкішний Оман і величні Арабські Емірати.

можна вибрати найромантичніші готелі і за пару годин перенестись із зимової холоднечі в справжнє літо!

Мережа Агентств Горящих Путівок спеціально до свят проводить яскраві акції - розпродажі гарячих турів за мінімальними цінами. найближча акція пройде 14 лютого - в День Святого Валентина. Слідкуйте за всіма акціями Бамбарбія на сторінці « Акції »Нашого сайту!

Спеціально до свята - Дня Закоханих - ми підготували своєрідний рейтинг готелів для романтичного відпочинку Спеціально до свята - Дня Закоханих - ми підготували своєрідний рейтинг готелів для романтичного відпочинку. Вибрані готелі відрізняються особливо теплим гостинністю, високим сервісом і є ідеальним місцем для відпочинку і усамітнення закоханих. Для вашої зручності ми розсортували всі готелі по країнам.

Романтичні готелі Шрі-ЛАНКИ

Шрі-Ланка - прекрасне місце для усамітненого відпочинку закоханих і відмінне місце для проведення медового місяця! На острові Шрі-Ланка можна навіть зіграти весілля! Весільні церемонії тут проходять в буддійському стилі, вражаючи європейців своєю незвичністю, барвистістю і багатством традицій. Буде що згадати і вам, і вашим гостям!

детально ...

На сайті Хоттур часто можна побачити   в розділі гарячих турів   цікаві екскурсійні тури в Ізраїль На сайті Хоттур часто можна побачити в розділі гарячих турів цікаві екскурсійні тури в Ізраїль. Наприклад, тур по святим місцям, що включає в себе не тільки екскурсію по Єрусалиму, але і по Тель-Авіву, Яффо, плюс відпочинок на пляжах Мертвого моря. Такі тури шикарні тим, що за одну поїздку ви можете скласти повне враження про цю країну і поєднати екскурсійний пізнавальний відпочинок з релаксом на пляжі цілющого Мертвого моря.

Екскурсію до Ізраїлю можна зробити і під час відпочинку в Єгипті, благо їхати не дуже далеко, особливо з Синая.

Всім своїм клієнтам я постійно розповідаю про таких турах і зокрема - екскурсії по Ізраїлю і рекомендую поїхати в це дивовижне подорож по святих місцях. Тим більше, що ціна на такі тури завжди дуже приваблива, особливо якщо брати гарячий тур. До того ж, українці порівняно недавно отримали відмінну можливість подорожувати до Ізраїлю без візи!

детально ...

Турфірма обіцяла, що частина вартості поїздки компенсує невідомий благодійний фонд. А тепер міліція шукає як керівників турагентства, так і міфічний благодійний фонд.

Більше трьохсот туристів з Житомира стали жертвами аферистів і, як наслідок, залишилися без відпочинку.

Як з'ясували журналісти ТСН, люди придбали путівки в місцевій турфірмі за дуже привабливими умовами - туристам пропонувалося заплатити всього від 30 до 50% вартості за відпочинок на лижних курортах - як в Україні, так і за кордоном. Різницю обіцяв покрити якийсь благодійний фонд.

детально ...

Щоб відмінно провести новорічні та різдвяні свята, не обов'язково летіти за тридев'ять земель. В Україні теж можна знайти зимові розваги на будь-який смак - лижі, санки, оригінальні ресторани і навіть море!

Новий рік в Криму на морі!

Готелі та санаторії Криму підготували для своїх клієнтів різноманітні розваги на період зимових канікул Готелі та санаторії Криму підготували для своїх клієнтів різноманітні розваги на період зимових канікул. В цілому в Криму в зимовий сезон 2012-2013 відкриваються 128 санаторіїв і 178 готелів. З них 95 вже затвердили і підготували спеціальні новорічні програми.

Тепер цілий рік в Криму ви зможете насолоджуватися відпочинком у критих басейнах з теплою морською водою, відвідувати SPA- і розважальні центри, дельфінарії, боулінг, більярд, кінотеатри і багато іншого.

Тих, хто віддає перевагу активному відпочинку, чекають на турбазах гірничо-лісової зони, де їм запропонують катання на лижах, санях, снігоходах, а також командний пейнтбол.

Крим очолив ТОП-20 місць на планеті, які необхідно обов'язково відвідати в 2013 році. Такі дані рейтингу журналу National Geographic. А якщо ви ніколи не були в Криму взимку - то поїздка туди на новорічні свята стане для вас справжньою казкою!

Львівська різдвяна казка

детально ...

10 найяскравіших місць світу за версією туристичного порталу tripadvisor

Гуанахуато, Мексика

Гуанахуато - муніципалітет і старовинний колоніальний місто Мексики, який є також столицею однойменного штату. Розташований в 350 км від Мехіко, в долині, яка оточена пагорбами. Будинки, як і в більшості мексиканських міст, пофарбовані в яскраві, різнокольорові фарби.

Будинки, як і в більшості мексиканських міст, пофарбовані в яскраві, різнокольорові фарби

детально ...

Цей рейтинг недорогих гірськолижних курортів був складений за версією «Економічних вістей» і покликаний допомогти туристу вибрати, де покататися на лижах в цьому сезоні, не витрачаючи нечуваних грошей. Рейтинг швидше розрахований на жителів України, і в нього увійшли гірськолижні курорти Європи, до яких середньостатистичному українцеві можна легко дістатися.

1 1. Пояна Брашов, Румунія

Курорт розташований в 13 кілометрах від міста Брашов у підніжжя гори Постевару. Для цього румунського курорту характерний гірський клімат, а сніговий покрив зберігається з листопада по березень. Тут є спеціальне устаткування, що виробляє штучний сніг, що дозволяє кататися навіть в безсніжні зими.

У Пояна Брашов є 12 трас загальною протяжністю 14 км, два трампліни і постійно працюють крісельні підйомники. Курорт Пояна Брашов в Румунії славиться особливо чистої екологічною обстановкою, прекрасним повітрям і чудовими ландшафтами.

Недалеко від підйомників можна оселитися в недорогих готелях 2 * - Ciucas, Soimul, Piatra Mare, Bradul, Poiana, а вартість послуг готелів класу 3 * -4 * вийде трохи дорожче. Але для тих, хто приїхав сюди кататися, а не дивитися телевізор в номері, цілком підійде і 2 зірки.

детально ...

Чи не видали?
Занадто довго чекати, а поїхати хочеться прямо завтра?

Новости