Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зустріч Нового року в Лапландії або Майямі?

Зустріч Нового року в Лапландії або Майямі?

Новорічні свята таять в собі загадку і непередбачене диво, в яке зовсім нескладно повірити. Кожна людина в переддень свят бігає по магазинах, бажаючи знайти унікальні подарунки близьким. Але часто з вибором вгадати нелегко, особливо з презентом для коханої людини. Тому найкращим вирішенням цього завдання буде покупка туру в якусь екзотичну країну. Тут вибір теж немаленький. Виберіть тур, який приведе в захват самого вимогливого відпочиваючого. Для любителів справжньої зимової казки відмінно підійде чарівна Лапландія, а ті, кому набрид холод і снігові завали, будуть в захваті від можливості поніжитися на самому знаменитому курорті Америки - Майамі.

Золотисті пляжі Майамі

Хіба хтось очікує побачити Санта-Клауса, ніжаться на лазурному березі Атлантичного океану? У Майамі це дуже реально, особливо напередодні новорічних святкувань! Адже житель полярного півночі теж не проти відпочити від вічної мерзлоти і снігопадів, і подарувати собі новорічні тури в Майамі. Білосніжний гарячий пісок, прозора водичка і теплий морський бриз не залишать байдужими нікого. А фешенебельні готелі і ресторани здатні звести з розуму своєю розкішшю і комфортом. Любителям потусити перлина Флориди відкриє безліч розваг: бари, казино, ресторани і дискоклуб. І не дивуйтеся, якщо за сусіднім столиком побачите свого кумира. Також численні розваги можна знайти в Маямі-Біч, Оушен-Авеню, Арт-Деко і Коллінз-Авеню.

Снігові простори Лапландії

Шанувальникам традиційних новорічних свят з тріскучими морозами, північній мерзлотою і справжнім Сантою неодмінно варто відправитися на північний полюс. Якщо ви вибираєте новорічні тури в фінську Лапландію, ціни по посиланню обов'язково вас порадують. Вам напевно сподобаються прогулянки в упряжці оленів або хаскі. Днем можна відвідати майстерню Санти і обзавестися оригінальними подарунками для близьких. Подарунки можна зручно укласти в дитячий валізу для дівчинки . Ну а ввечері, сидячи біля каміна, загадайте бажання, споглядаючи неповторну красу північного сяйва. Любителям активного відпочинку припадуть до душі знамениті гірськолижні курорти Леві, Рука і Юлляс. Доглянуті траси, зручні підйомники і сучасне обладнання принесуть чимале задоволення від лижних прогулянок. А отримані враження і позитивний заряд енергії ще довго будуть жевріти в душі.

А отримані враження і позитивний заряд енергії ще довго будуть жевріти в душі

Зустріч Нового року в Лапландії або Майямі?

Новости