Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічна ніч і новорічні канікули в Санкт-Петербурзі в 2020 році

  1. Новорічна ніч
  2. Новорічні канікули
  3. Мінімальні ціни, куди можна полетіти з Москви

Санкт-Петербург в новорічні свята - це зовсім не той величний, урочистий і величний місто, який знають всі туристи. Строгі фасади тонуть у великій кількості блискучих вогнів, історичні площі перетворюються в різдвяні ярмарки, а знамениті на весь світ театральні постановки розбавляються чарівними казками. Додайте сюди веселе катання з крижаних гірок, привітання від новорічних персонажів на кожному кроці і відкриту, доброзичливу атмосферу, що панує всюди, куди б ви не пішли. Новий рік в Петербурзі закрутить вас у вихорі яскравих і незабутніх вражень, і подарує захоплене передчуття дива та здійснення бажань.

Новорічна ніч

На питання як зустріти Новий рік в Санкт-Петербурзі, однозначної відповіді немає і бути не може. Готуйтеся до того, що вам буде складно зробити вибір між усіма тими численними розвагами, які пропонує місто в зимові канікули.

Традиційно цей сімейне свято зустрічають з рідними і близькими за столом, заставленим олів'є і шампанським, поруч з красиво вбраної ялинкою і телевізором з привітаннями президента. Але якщо хочеться чогось особливого, то Новий рік - саме час вибратися з дому.

У новорічну ніч народні гуляння проходять у всіх районах Петербурга, але головна ялинка, звичайно ж, варто на Двірцевій площі. Вже до десятої вечора перекривається Невський проспект, і починаються яскраві вистави. Крім головної сцени на Двірцевій, працюють кілька сцен на Невському, щоб кожен міг доторкнутися до несамовито веселитися. А опівночі жителів і гостей столиці чекає неймовірної краси феєрверк. До речі, не менш вражаюче виглядає і прикраса вулиць і мостів центру міста, яке не поступається найкрасивіших міст Європи.

Якщо ви боїтеся замерзнути, все-таки Петербург - північне місто, то численні ресторани та заклади, розташовані в центрі, з задоволенням приймуть вас у свої обійми. Гостей чекають найрізноманітніші розважальні програми: від карколомного веселощів з дискотеками і пінними вечірками до спокійного відпочинку в дусі XIX століття з російськими романсами і віршами.

Новорічні канікули

Тим, хто збирається провести в Петербурзі все новорічні канікули, нудьгувати буде зовсім ніколи, вас відразу закрутить вихор найрізноманітніших розваг. І дітям, і дорослим сподобаються численні новорічні вистави, що йдуть у багатьох театрах Петербурга. Проводяться також ялинки, де вас і вашої дитини привітають Дід Мороз і Снігуронька натомість на заздалегідь заготовлений віршик.

Музеї міста також із задоволенням відкривають двері усім бажаючим в зимові канікули. Є розвиваючі та інтерактивні музеї, музеї ляльок та іграшок, мистецтва і військової справи, які однаково зацікавлять всіх незалежно від віку. Багато музеїв влаштовують майстер-класи і це відмінний привід навчитися робити що-небудь своїми руками.

У Петербурзі працює кілька різдвяних ярмарків, на яких можна не тільки придбати подарунки і сувеніри рідним і близьким, а й пригоститися глінтвейном і російськими пирогами, покататися на каруселях і виграти приз в різноманітних конкурсах.

Знамениті передмістя Петербурга також чекають своїх відвідувачів. У зимових Петергофі, Павловську, Гатчині, звичайно, немає літнього буйства фарб і не працюють фонтани, але є особлива урочистість і спокійне велич палаців і пейзажів, якими можна милуватися нескінченно.

Якщо ж ви не мислите зими без активного відпочинку, то вас чекають численні катки та гірки з ватрушками і льодянка. Жага швидкості і адреналіну може привести вас в численні заміські бази відпочинку, де вам видадуть напрокат сноуборд, бігові та гірські лижі, снігоходи.

І це ще не всі можливості яскраво і захоплююче зустріти Новий рік в Санкт-Петербурзі. Чого вже таїти, всі ми віримо в чудо в це чарівне зимовий час, чекаємо казкових і незабутніх вражень, і новорічні свята в Петербурзі подарують вам це в повній мірі.



Мінімальні ціни, куди можна полетіти з Москви

Карта перельотів і кращі ціни на авіаквитки на даний момент з Москви. Якщо вас цікавить переліт з іншого міста, можете подивитися карту мінімальних цін на авіаквитки по будь-яким містам

Новости