Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Аерофлот" поверне гроші за квитки "Трансаеро" з вильотом до 15 грудня

Фото: ТАСС / Юрій Машков

"Аерофлот" поверне гроші за квитки пасажирам "Трансаеро", чиє подорож починається або закінчується до 15 грудня 2015 року, повідомляється на сайті авіакомпанії.

Також здати квитки, в тому числі безповоротні, і повернути повну вартість можуть пасажири, чий виліт був запланований до або після 15 грудня 2015 року. Теж стосується і громадян відправляються або повертаються з міст України після 25 жовтня.

Гроші повернуть і тим, хто збирався відвідати Торонто після 23 жовтня, Костанай, Бухара після 25 жовтня, Кокчетав, Кизилорда, Пафос, Ріміні, Аліканте, Лісабон, Овда, Гоа, Коломбо після 26 жовтня.

Якщо квитки були оформлені у авторизованого агента авіакомпанії "Трансаеро" або офісах авіакомпанії, то повернення коштів здійснюється там же. У разі купівлі квитків на офіційному веб-сайті перевізника, необхідно подати заявку, і гроші повернуть на банківську карту.

Посилання по темі

У всіх випадках оформлення квитків за кордоном, повернути гроші можна тільки після подачі заявки в представництвах авіакомпанії за кордоном.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня авіакомпанія "Трансаеро" офіційно припинила польоти. Перевізник, який накопичив близько 250 мільярдів рублів боргу, має намір звернутися до суду із заявою про банкрутство.

Перевезенням пасажирів з квитками до 15 грудня займеться "Аерофлот". Люди, які купили квитки з вильотом після 00.00 години 15 грудня, зможуть повернути гроші в повному обсязі.

сюжет: Ситуація з авіакомпанією "Трансаеро"

Новости