Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про аеропорт Федеріко Фелліні (Ріміні Італія) RMI LIPR

  1. Інформація про аеропорт
  2. онлайн табло
  3. Як дістатися з аеропорту до міста
  4. На автобусі
  5. На таксі
  6. На поїзді
  7. На машині
  8. Схема аеропорту Ріміні, послуги та інфраструктура
  9. Місця готелі
  10. список авіакомпаній

Аеропорт Ріміні ім. Федеріко Фелліні - міжнародний аеропорт ( Італія ). Розташований в Мірамаре, в 8 кілометрах від добре відомого туристам міста Ріміні, яка дала аеровокзалу назву, і в 16 км від іншого популярного серед гостей Італії місця - республіки Сан-Марино. Саме сюди прибувають літаки з туристами, що бажають відвідати курорти східного узбережжя країни. Аеропорт Ріміні ім

аеропорт Ріміні

Інформація про аеропорт

код:

  • ІАТА - RMI;
  • ІКАО - LIPR.

Адреса: Via Flaminia 409-47924 Miramare di Rimini.

Час роботи:

  • понеділок - неробочий;
  • середа, субота - 6: 00-22: 00;
  • інші дні - 8: 00-20: 00

онлайн табло

Аеропорт Ріміні має досить вдале розташування - з нього однаково зручно відправлятися як в подорож по головним туристичним напрямками Італії - в Рим, Венецію, Мілан, так і в турне по сусідніх європейських країн. На сьогоднішній день аеродром приймає літаки 26 авіаперевізників з декількох десятків пунктів відправлення - це рейси з Європи, а також сезонні і постійні рейси з Росії, Білорусі, Албанії та інших сусідніх країн.

Онлайн-табло (вибір авіакомпанії, часу і пункту призначення / відправлення) є по посиланню http://riminiairport.com/ru/info-voli/ .

Розклад рейсів - http://riminiairport.com/ru/dati-di-traffico/ .

Як дістатися з аеропорту до міста

Якщо ви подорожуєте своїм ходом, і вас по прибуттю не чекає трансфер від готелю, то потрапити в місто можна чотирма способами.

На автобусі

З аеропорту Ріміні до центру міста ходять автобуси маршруту 9 компанії Start Romagna. Вони їздять кожні 20-30 хвилин, квиток коштує 1 євро 30 євроцентів. Зупинка розташована на площі перед будівлею аеропорту, зліва від головного входу. Квитки зазвичай купуються в терміналі або в одній з кас аеропорту - тут вони коштують дешевше, ніж у водія. Автобуси їздять кожен день, крім неділі, по буднях - з 5:27 до 0:49, у вихідні - з 6:33. Середній час в дорозі - 15 хвилин.

Зверніть увагу! Зайшовши в автобус, обов'язково відразу прокомпостіруйте квиток, щоб уникнути штрафу - в Ріміні кондуктори дуже часто заходять в автобуси для перевірки, і якщо ви забули або не встигли скористатися автоматом, «ціна» за поїздку для вас сильно зросте.

На таксі

Машина до Ріміні обійдеться туристу приблизно в 17-25 євро. Це залежить від сезону (високий або низький) і часу доби - вночі проїзд дорожче. Знайти машину неважко - стоянка таксі розташована прямо біля входу в будівлю аеропорту. Також можна заздалегідь замовити машину в одній з місцевих транспортних компаній: Taxi Rimini або Taxi Riccione.

На поїзді

Цей варіант скоріше підійде тим, хто планує відразу з аеропорту відправитися в інші міста Італії - добиратися так до Ріміні не дуже зручно. Проїзд на поїзді коштує стільки ж, скільки і на автобусі - 1,3 євро, але залізнична станція розташована майже в 1,2 км від аеродрому. Сайт залізничної компанії, що здійснює перевезення зі станції Rimini Miramare, - www.trenitalia.it .

it

ЖД станція біля аеропорту Ріміні

На машині

Для поїздки з аеропорту в місто можна орендувати автомобіль. Зробити це можна заздалегідь через Інтернет-сервіси або безпосередньо в аеропорту - там розташовуються офіси декількох транспортних компаній. Середня вартість оренди на 24 години - 57 євро. Дорога з аеропорту до довколишніх міст пролягає по трасі SS16 - до Ріміні по ній їхати близько 8 км.

Схема аеропорту Ріміні, послуги та інфраструктура

В аеропорту Ріміні загубитися буде важко - тут всього один пасажирський термінал, в якому і розташовується вся інфраструктура аеровокзалу. Зали вильоту і прильоту, невелика VIP-зона, паспортний контроль - все це практично «під рукою». Поруч з паспортним контролем розташовуються стійки представництв туроператорів, які зустрічають клієнтів своєї компанії і дають всю необхідну інформацію. Тут же знаходяться банкомати і пункти обміну валют, де можна перевести в готівку і перевести гроші (правда курс тут не дуже вигідний), ресторани і кафе, звичайні магазини і duty-free. Також можна скористатися камерами схову, пунктом упаковки багажу і безкоштовним Wi-Fi.

На території аеропорту розташовані парковка на 300 місць. Вона платна, тариф на перші 2 години - 2 євро, на добу - 10 євро, на дві доби - 19 євро, далі діє пільговий тариф - 9 євро за добу.

схема аеропорту

Додаткова інформація. На території аеропорту є стійка «Tax Free» - тут можна отримати повернення ПДВ на покупки, зроблені в Італії. Якщо ви придбали щось дорожче 155 євро в одному з магазинів, що мають вивіску «Tax Free», то пред'явіть продавцеві свої документи і візьміть виписаний їм чек. Далі папір потрібно завірити на митниці: якщо товар лежить в сумці з багажем, то потрібно пройти до стійки №1 пункту огляду, якщо він перевозиться разом з ручною поклажею, то - на 2 поверх, де розташовується пункт такс фрі. Потім у спеціального кіоску, розташованого на вході в duty-free, ви зможете отримати повернення готівкою або замовити його на карту, опустивши конверт, в який вкладені чеки, ваші платіжні реквізити та паспортні дані, в поштову скриньку поруч з кіоском. Стійка «Tax Free» працює по середах і суботах, підлаштовуючись під розклад прильотів і вильотів. В інший час подати на повернення можна тільки через ящик.

Місця готелі

Найближче до аеропорту ім. Федеріко Фелліні розташовані:

  • Hotel Gioiella;
  • Hotel Arabel;
  • Hotel Zonzini;
  • Hotel Amalfi.

Подивитися повний список готелів, розташованих біля аеропорту Ріміні, і дізнатися докладніше про кожен можна за посиланням https://yandex.ru/maps/?ll=12.602925%2C44.021281&z=12&mode=search&text=гостиницы%20и%20отели%20в%20районе%20аэропорта%20Римини&sll=12.602925%2C44.021281&sspn=0.385208%2C0.141954&sctx=CQAAAAIAYlkfxe88KUDIcyJmGwNGQNY4CgBAp6g % 2FYPgtPkwrkj8AAAAABQAAAAAAAAABkBAsanPr% 2FpkolwEAAWfxJj8AAAAAAAAAAAIAAABydQ% 3D% 3D .

список авіакомпаній

В аеропорт Ріміні здійснюють рейси такі авіаперевізники.

З Росії:

Із інших країн:

Із інших країн:

Літак в аеропорту Ріміні

Це вся основна інформація про італійського аеропорту Ріміні. Дізнатися більше можна на офіційному сайті або по телефону для довідок.

Контакти:

Відео

Ru/maps/?

Новости