Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

безповоротні авіаквитки

Що таке безповоротні авіаквитки? Безповоротні авіаквитки коштують недорого, так як всі ризики щодо відмови від перевезення бере на себе пасажир. Застосування неповоротних квитків є загальноприйнятою міжнародною практикою. В першу чергу такою можливістю користуються лоукостер.

На російському ринку неповоротні авіаквитки - це нововведення, хоча багато пасажирів чекали, коли з'являться неповоротні авіаквитки, щоб почати економити на перельотах.

Згідно із загальними правилами, повернути гроші за безповоротний квиток пасажир може тільки в разі своєї хвороби, хвороби або смерті близького родича, з яким він мав намір летіти. Тут знадобляться підтверджуючі документи і повідомлення перевізника до закінчення реєстрації на рейс. Гроші можна буде повернути, якщо рейс скасують або затримають на тривалий термін.

Як повернути безповоротні квитки? Це все ж можливо, але тільки в деяких авіакомпаніях. Згідно Повітряному кодексу, безповоротної є тільки тарифна частина квитка. Якщо ви вирішите відмовитися від польоту, ви можете повернути деяку частину грошей, що входять в оплату авіаквитка. Це, наприклад, такси аеропорту. Однак найчастіше сума повернення дуже мала.

Крім того, ви можете відмовитися від покупки безповоротного авіаквитка на Туту.ру. Це можна зробити протягом 4 годин після бронювання, але не пізніше, ніж до 20:00 за московським часом. Однак кожен випадок повернення авіаквитка - індивідуальний і обмежено певними авіакомпаніях, тому якщо ви вирішили здати безповоротний авіаквиток, зверніться в наш контакт-центр до 20:00 за московським часом.

Інформація про те, чи можна повернути або обміняти авіаквиток, обов'язково вказується в правилах застосування обраного тарифу.

Щоб умови обміну і повернення електронного авіаквитка не стали сюрпризом для вас, перш ніж замовляти авіаквитка на Туту.ру уточнюйте умови його повернення - це можна зробити, прочитавши відповідний розділ при оформленні авіаквитка.

ру уточнюйте умови його повернення - це можна зробити, прочитавши відповідний розділ при оформленні авіаквитка

Що таке безповоротні авіаквитки?
Як повернути безповоротні квитки?

Новости