Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Піраміди. Таємниця, яка може бути нарешті відкрита!

  1. ЄГИПЕТ
  2. МЕКСИКА, Північна Америка
  3. ТИБЕТ
  4. СУДАН, Африка
  5. БОСНІЯ
  6. АНГЛІЯ
  7. КРИМ
  8. БЕРМУДИ, Острови
  9. КОРЕЯ
  10. ПЕРУ, Південна Америка
  11. ЯПОНІЯ, Йонагуни
  12. ІНДОНЕЗІЯ, ОСТРІВ ЯВА
  13. ІТАЛІЯ
  14. ТЕНЕРІФЕ, КАНАРСЬКІ ОСТРОВА, Атлантичний ОКЕАН
  15. ПІРАМІДИ НА ОСТРОВІ МАВРИКІЙ, ІНДІЙСЬКИЙ ОКЕАН
  16. ФРАНЦІЯ
  17. ГРЕЦІЯ
  18. АЛЖИР, Африка
  19. КАМБОДЖА
  20. МЕСОПОТАМИЯ
  21. Азорські острови, Атлантичний ОКЕАН
  22. НЕПАЛ (після землетрусу)
  23. РОБЕРТ Монро І ЙОГО Досвід поза тілом.
  24. МИХАЙЛО ЗАДОРНОВ І ЙОГО ДАЧНА ПІРАМІДА.
  25. Підводячи ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ:
  26. Документальний ФІЛЬМ "Втрачена Цивілізація і Древній Єгипет"
  27. Документальний ФІЛЬМ "ОДКРОВЕННЯ ПІРАМІД"

"Все на світі боїться часу, але час боїться пірамід" - каже давня арабське прислів'я.

Я підозрював, що варто тільки копнути тему світових пірамід, і мою увагу зануриться і потоне в мегатоннах науково-дослідницької інформації, в каламуті домислів, версій, припущень. Мені знадобилося всього тиждень для пошуку необхідних матеріалів в інтернеті, на відміну від героїчних вчених, що б'ються над цією таємничою загадкою роками і навіть десятиліттями. Із задоволенням приведу посилання на де зібрано величезну кількість інформації, так би мовити, на знак подяки за працю цікавляться. Яких тільки міркувань що не висували допитливі, розгадуючи тисячолітню таємницю цих кам'яних рукотворних статуй, і сумний підсумок нерозгаданості, на мій погляд, як чергове підтвердження того, що цивілізація, рухаючись по шляху споживчого розвитку і роблячи ставку на "видиму матерію", втратила найголовніше , - знання, якими володіли наші далеко не такі дикі вже предки, як нам намагаються це нав'язати. І, нарешті, це в новий раз доводить, що людство рухається до свого неминучого занепаду.

Більш ніж переконаний, в академічному науковому світі існує строго контрольований змова, щодо офіційно визнаних поглядів на ті чи інші історичні та архітектурні загадки. Чи не здається вам дивним, що ми такі освічені люди, наділяючи наших далеких предків клеймом примітивного дикунства, мало того, що не відаємо з якою метою були побудовані ці мега-споруди, але навіть гадки не маємо, як ?! Більш того, володіючи сучасними будівельними технологіями, ми навіть не в силах повторити те, що було побудовано по всій планеті, за допомогою сучасних кранів, тракторів, навантажувачів і бульдозерів, словом, спецтехніки. Не будьте наївними, оцініть ситуацію тверезіше і критичніше. Про що все це говорить? В першу чергу про те, що ми сильно помиляємося, по-друге, що наші досягнення в галузі науково-технічного прогресу сміховинних порівняно зі знаннями попередніх поколінь, ну і, нарешті, по-третє, що ми йдемо зовсім не туди. І це очевидно!

У цій статті я не буду зупинятися на численних версіях вчених, єгиптологів, ентузіастів і так далі, фантазія людської свідомості схоже не має меж, продовжуючи і далі писати свої кумедні і безглузді мемуари. Навмисно чи, або через незнання, офіційна наука нав'язують віру в відверту нісенітницю, я ж, тим часом, ніколи не повірю, та й в принципі такого не може бути, щоб люди давнини на території всієї планети століттями займалися будівництвом пірамід лише для того, щоб прославити чиєсь ім'я, то є Его, або Тварина початок (темну сторону людини), і залишити про неї пам'ять на тисячоліття для нащадків. Або ж побудувати близько 1000 кам'яних пірамід на території центральної Америки для того, щоб здійснювати дикі жертвоприношення, як показав всьому світу режисер Мел Гібсон у фільмі "Апокаліпсис"? Більш клінічно хворої фантазії напевно складно собі уявити, але, як не дивно, цьому вірять! Чому? Чи не стикується ще один момент, як таке могло бути, щоб безграмотні напівголі племена, на різних континентах, практично не маючи надійних засобів до подолання океанічних водних відстаней, могли дізнатися про дивні і майже однакових особливості кам'яних гігантів і почати їх споруджувати, не будучи технічно оснащеними ? Що за вірус тисячоліття переносився через гори, річки і океани, запилюючи уми древніх і наділяючи їх незрозумілою одержимістю? Але сьогодні "академікам", звичайно ж, набагато простіше списати все на ще більш оту дурість - інопланетне походження пірамід, ідеальне рішення, - загадка назавжди залишиться загадкою. Варто подивитися документальний фільм "Одкровення пірамід" ( він в кінці статті ), Щоб раз і назавжди викинути дурниці з голови. Ці величезні культові споруди будувалися з використанням сакральних знань і з чітко визначеною метою, спрямованої, по-моєму, на чисто духовний аспект розвитку особистості. Це стає абсолютно ясно будь-кому, прикоснувшемуся до споконвічним Знань, і в цьому його велика перевага перед закоренілим скептиком-матеріалістом.

Давайте подивимося спершу на очевидний факт, по всьому світу знайдені десятки, а то і сотні величезних кам'яних структур пірамідальної форми, побудованих колись і для якоїсь мети. Для якої мети? На це питання я постараюся сформулювати відповідь в кінці цієї статті. Незважаючи на те, що я ніякий не вчений, і цікавлюся питанням відносно недавно, проте, маю цілком серйозні підстави претендувати на свою думку. Що дозволяє мені його мати? Знову і знову повторюю, - Знання, принесені Рігденом Джапп (або імамом Махді, Утішителем, Майтрейя, Калки Аватаром, Машиахом, Гесер-Ханом, Саошьянтом ...) Що дозволяє мені проявляти інтерес і говорити про це привселюдно зі сторінок цього сайту? Прагнення зрозуміти, яким чином піраміди використовувалися стародавніми для духовного розвитку людини? Адже напевно вони будувалися йому на допомогу! Крім цього, тут слід зазначити, існує відомі припущення, що монументальні комплекси стародавніх споруд якось пов'язані між собою, утворюють гігантську, геометрично вивірену планетарну мережу.

Нижче я навів результат свого триденного пошуку, який, безумовно, не повний. Викласти в рамках однієї статті величезна кількість зображень пірамід, "розкиданих" по всьому світу, не представляється можливим, та й нема чого. Я тож трохи переборщив, з однією лише метою, показати, що піраміди дійсно існують, їх багато, і вони схожі особливості. Варто додати, що в інтернеті можна знайти велику кількість ландшафтних фотознімків, на яких добре проглядаються контури пірамід, якщо враховувати ще й їх, географія значно розшириться. Але виникнуть і сумніви, тому я зупиняюся чисто на рукотворних зразках, яких і без того достатньо.

МІСЦЯ РОЗТАШУВАННЯ ПІРАМІД НА ПЛАНЕТІ ЗЕМЛЯ.

Східне півкуля: Єгипет, Тибет, Китай, Судан, Боснія, Корея, Англія, Крим, Мозамбік, Марокко, Намібія, Австралія, Японія ....
Західну півкулю: Мексика, Перу, Гватемала, район Бермудських островів, центральна частина Бразилії, морське дно біля острова Пасхи ...

ЄГИПЕТ

В Єгипті трохи більше 100 пірамід, проте чудом світу вважаються саме знаходяться в Гізі: піраміди Хеопса (висота 146,6 метрів), Хефрена (висота 143,6 метрів), Мікеріна (висота 66,4 метра), 7 малих пірамід і Великий Сфінкс . Піраміда Хеопса складається з 2 млн. Кам'яних блоків, її вага - 6,5 млн. Тонн, площа підстави - 190 тисяч квадратних метрів, кут нахилу - 52 градуси. Взагалі піраміди в Єгипті побудовані з блоків, вага яких коливається від 2,5 до 400 тонн. Блоки добували в 1000 км від пірамід Гізи.

Блоки добували в 1000 км від пірамід Гізи

МЕКСИКА, Північна Америка


Піраміди в Центральній Америці належать до часу Майа. Не менш загадкові, ніж Єгипетські піраміди. Найвідоміші - це піраміди в місті Теотіукан (місто Богів). Найбільші піраміди в Теотіукане - піраміди Сонця (висота 72 метри) і піраміди Місяця (висота 69 метрів). Складаються вони з блоків вагою 20 тонн кожен. Ще відомі піраміди перебувають на півострові Юкатан в комплексі храмів і пірамід Чечен-Іца. Піраміда Кукулькана (висота 25 метрів) має 9 рівнів, варто на підставі в формі квадрата зі стороною 55,5 метрів, з чотирьох сторін є сходи по 91 ступені. Якщо скласти всі сходи і ще платформу порахувати, як щабель, то вийде число, що дорівнює кількості днів у році (91х4 + 1 = 365). Вчені вважають, що ця піраміда мала астрономічне значення. Піраміді близько 5 000 років. Піраміда Чолула (висота 77 метрів) в Мексиці - піраміда часів тольтеків. Піраміда Хеопса за обсягом менше на 900 кубічних метрів. За припущенням вчених мексиканської піраміді близько 6 століть.

За припущенням вчених мексиканської піраміді близько 6 століть


ТИБЕТ


У 1999 році російськими вченими в Тибеті знайдено найбільший комплекс пірамід на Землі: понад сто пірамід різної конструкції. Всі вони орієнтовані строго по сторонах світу і розташовані навколо священної гори Кайлас (висота 6700 метрів). Форма цієї гори - піраміда. Висота ж самих пірамід коливається від 100 до 1800 метрів. Піраміди пов'язані з величезними увігнутими і плоскими конструкціями, що стоять неподалік від пірамід. Вчені дали їм назву «дзеркала». Розміри цих «дзеркал» величезні. Наприклад, висота «дзеркала« будинок щасливого каменю »дорівнює 800 метрів. На думці про походження цього «Міста Богів» вчені розділилися. Вчені на чолі з професором Мулдашевим вважають, що цей комплекс був побудований представниками високорозвиненої земною цивілізацією, які вміли не тільки долати гравітацію, а й керувати часом і тонкою енергією.

КИТАЙ


У Китаї недалеко від м Шансі розташований комплекс величезних пірамід (висота найвищої Великої Білій Піраміди 300 метрів). Вперше про ці пірамідах стало відомо під час Другої Світової Війни. Виявлено вони були абсолютно випадково американським льотчиком, пролітав над тією місцевістю. Піраміди згадуються в стародавніх записах ближніх монастиря, записам більше 5 000 років. Пірамід в тому районі понад 100.

Пірамід в тому районі понад 100


СУДАН, Африка


Піраміди Судану судячи по записах створені в 8 столітті до н.е .. перебувають неподалік від севременного міста Карім. Піраміди наполовину засипані пісками.

Піраміди наполовину засипані пісками

БОСНІЯ


Вченими було виявлено 7 пірамід (висота 45 -52 метра), вік яких такий же, як у Тибетських. На цій же лінії знаходиться Стоунхендж, Тибетські піраміди і затонулі піраміди острова Пасхи.

На цій же лінії знаходиться Стоунхендж, Тибетські піраміди і затонулі піраміди острова Пасхи

АНГЛІЯ

Пірамідами в Англії вважаються штучні кургани (висота 40 метрів) неподалік від Стоунхенджа. Це найвищий штучний курган в Європі. Його призначення досі не з'ясовано. Вченими доведено, що кургани з'явилися набагато раніше Стоунхенджа. За легендою саме звідси виходив священний Грааль.


КРИМ

У 2006 році геологи розкопали сторону піраміди (висота 646 метрів). Раніше вважалося, що це просто пагорб. Ця піраміда вивчена найменше. Розкопки все ще ведуться. Відомо, що люди живуть в цій долині вже більше 7 000 років, а пагорб завжди був пагорбом. Ніхто і не здогадувався, що він приховує піраміду.
У 2006 році геологи розкопали сторону піраміди (висота 646 метрів)
Фото: Піраміда-пагорб Криму

У 1991 році в Криму виявили унікальний комплекс з семи підземних пірамід. Висота їх 45 -52 метра, а вершини майже на рівні землі. Піраміди були відкриті вченим Віталієм Гохом, який проводив на цьому місці дослідження з пошуку підземних водних джерел. Джерела були знайдені саме в тому місці, де розташовані піраміди, потім в результаті буріння групою вчених на чолі з В. Гохом було зроблено неймовірне відкриття - виявлено Гіпсобетонні плита великої міцності. Подальші вивчення дозволили зробити приголомшливі висновки: це виявилася піраміда, завалена по верхівку різними породами в результаті потопу. У 2001 році Кримські піраміди почали вивчати вчені з різних країн. Думка всіх вчених сходиться в одному: ці піраміди реальні і унікальні. Сканували піраміди різними новітніми приладами, в результаті чого відкриті нові. З усіх знайдених пірамід в Криму найбільшою визнана піраміда, яка перебуває в районі Ай-Петрі. Під однією з них знайдена статуя Сфінкса, вона менше єгипетського Сфінкса, але зовні в точності повторює його обриси, але дивиться на захід.
У 2009 році вже в гірському Криму було зроблено ще одне дивовижне і неймовірне відкриття: знайдений ще один унікальний пірамідний комплекс в результаті застосування методики торсіонного імпульсно-дисперсного рефлекторного сканування. На відміну від інших пірамід, знайдених раніше, знову відкриті піраміди не є підземними: вони розташовані в гірській породі. Складено вони з штучно оброблених кам'яних блоків. На сьогоднішній день виявлено там 4 унікальні піраміди. За формою вони відрізняються від раніше виявлених пірамід: вони округлої форми з усіченої вершиною, нагадують одну з найстаріших і загадкових пірамід Єгипту - піраміди Джосера.
У 1991 році в Криму виявили унікальний комплекс з семи підземних пірамід
Всього в районі Криму на даний момент виявлено 37 пірамід.

БЕРМУДИ, Острови


У 1991 році на дні Бермудського трикутника, на глибині 600 метрів були виявлені піраміди, набагато вище єгипетських. Поверхня пірамід ідеально гладка, з матеріалу, що нагадує скло. Пізніше, під час наступної експедиції був виявлений місто під водою, що складається з пірамід, прямокутників і куль, виконаних з гранітних блоків.

Пізніше, під час наступної експедиції був виявлений місто під водою, що складається з пірамід, прямокутників і куль, виконаних з гранітних блоків

КОРЕЯ

Біля міста Кандон є мавзолей Тангуна, що має форму піраміди (висота 22 метри). Мавзолею 4 000 років.

Мавзолею 4 000 років

ПЕРУ, Південна Америка

ПЕРУ, Південна Америка

ЯПОНІЯ, Йонагуни

В Японії біля острова Йонагуні виявлений на дні храмовий комплекс, вік якого не менше 10 000 років. Дуже схожий по будовах на храмовий комплекс в Південній Америці. Піраміди ступінчасті (висота 30 метрів).

ІНДОНЕЗІЯ, ОСТРІВ ЯВА

ІНДОНЕЗІЯ, ОСТРІВ ЯВА

ІТАЛІЯ

ІТАЛІЯ

ТЕНЕРІФЕ, КАНАРСЬКІ ОСТРОВА, Атлантичний ОКЕАН

ТЕНЕРІФЕ, КАНАРСЬКІ ОСТРОВА, Атлантичний ОКЕАН

ПІРАМІДИ НА ОСТРОВІ МАВРИКІЙ, ІНДІЙСЬКИЙ ОКЕАН

ПІРАМІДИ НА ОСТРОВІ МАВРИКІЙ, ІНДІЙСЬКИЙ ОКЕАН

ФРАНЦІЯ

ФРАНЦІЯ

ГРЕЦІЯ

ГРЕЦІЯ

АЛЖИР, Африка

АЛЖИР, Африка

КАМБОДЖА

КАМБОДЖА

МЕСОПОТАМИЯ

Азорські острови, Атлантичний ОКЕАН

Азорські острови, Атлантичний ОКЕАН

НЕПАЛ (після землетрусу)

НЕПАЛ (після землетрусу)

Як ми бачимо, піраміди - досить поширене явище у всьому світі. Яка ж офіційна версія вчених з приводу причини будівництва таких потужних і трудомістких споруд? Тут потрібно сказати, що сучасні вчені здебільшого матеріалісти, тому в принципі достовірно знати не можуть. Ні, вони звичайно допускають, що у пірамід могло бути інше призначення, ніж гробниці і поховання, але яке, до сих пір залишається загадкою. Особисто мені здається неймовірною дурістю вважати, що наприклад Великі піраміди Гізи будувалися для поховання тлінних земних останків, нехай навіть непересічної особистості, варто все-таки подивитися фільм " одкровення пірамід ", Щоб відкинути раз і назавжди ці нав'язуються рабам дурниці. Однак вчені безсилі розгадати загадки, їм простіше поставити розхожий штамп, і закрити очі на безліч цікавих і незрозумілих поки деталей, а точніше прив'язку до днів рівнодення, до сакральної геометрії, фізики, астрології, астрономії і т.д. Адже як окремо стоять піраміди, так і цілі їх комплекси будувалися далеко не у випадкових місцях і далеко не просто так. і я знову пропоную звернутися до джерела Знань, принесеним Бодхисатвой Рігденом Джапп , - в книгах є багато згадок про пірамідах, хоч вони і не дають повної відповіді, проте трохи більше відкривають завісу таємниці, завдяки чому можна будувати більш конструктивні здогадки.

і я знову пропоную звернутися до джерела Знань, принесеним   Бодхисатвой Рігденом Джапп   , - в книгах є багато згадок про пірамідах, хоч вони і не дають повної відповіді, проте трохи більше відкривають завісу таємниці, завдяки чому можна будувати більш конструктивні здогадки

Рігден: У Стародавньому Єгипті, наприклад, були ґрунтовні знання з геометрії простору, про точні числові значення вимірювання кутів для геометричних фігур. Останні складали основу знань при реалізації різних проектів в будівництві та архітектурі, в тому числі і унікальних, завдяки яким формувалися певні умови для зміни фізики простору. Наочний приклад - комплекс «великих пірамід» в Гізі, споруджений за часів Стародавнього Єгипту. Правда, справжнє призначення таких складних архітектурних об'єктів з точно вивіреними до градуса кутами, використанням певних матеріалів і конкретної складною архітектурою зрозуміло хіба тільки тим, хто володіє знаннями про взаємодію полів, про тонких енергіях і принципах роботи інших вимірів, а також про вплив знаків на світ . Але суть не в цьому. Головне на даний момент то, що ці знання були в Давньому Єгипті.

Багато штучно створені піраміди, які сьогодні відкрили сучасні люди, і ті, що ще «не розпечатані» і не знайдені досі - це далеко не хаотичні будови. Хоч і будувалися вони в різний час, розташування їх було в строго певних координатах, з суворою орієнтацією під час будівництва на певні зірки. У глобальному масштабі - це свого роду карта. Ініціаторами створення таких пірамід виступали люди, що володіють цими знаннями. У їх числі і був Імхотеп. Він отримав цю інформацію про глобальне архітектурному проекті світового масштабу (який був розроблений задовго до часу Имхотепа) від Сокровенніка в кінці багаторічного навчання у нього, разом з іншими знаннями ... (сторінки: 197-198)

***

Анастасія: Ві добре там, де, коли ви спочатку пояснювалі нам Цю медітацію и розповідалі, что ЕНЕРГІЇ розподіляються по Перетин піраміди, я з цікавості, заглянула потім в підручники з геометрії и уже з великим інтересом читала про ті, что во время навчання в школі проскочило Повз мого уваги. Например, что площинах, яка перетінає піраміду и паралельна ее основи, відсікає подібну піраміду. Если розсікті чотірігранну піраміду декількома площинах, Які будут Паралельні основи, а потім спроектуваті ЦІ перетин на ту ж площини Підстави, то в результате ми отрімаємо ряд вписаного один в одного квадратів. А квадрат, як відомо, є символом Усього матеріального. Загаль, Завдяк Цій Додатковій информации, в подалі я Почаїв розуміті более и про процеси, что відбуваються в медітації. Як все-таки важліво для людини мати різнобічні базові знання. (на мій погляд це дуже цікавий абзац, прим. автора статті)

Рігден: Геометрія піраміди тісно пов'язана з фізикою. Маючи подібну конструкцію і володіючи необхідними знаннями можна викликати певні ефекти внаслідок взаємозв'язку ... між вимірами, завдяки природним фізичним законам. Про що, власне кажучи, і знали жерці, в руках яких були відомості про первісні духовних практиках. Досить звернути увагу на археологічні факти - стародавні пірамідальні споруди. І людина зіткнеться з інформацією, що практично всі вони мали дуже важливе культове, ритуальне, релігійно-світоглядне значення, символізували надприродні сили і втілювали прояв певних властивостей світу, тому і обожнювалися людьми.

Анастасія: Так, сьогодні багато людей знають про такі монументальних давніх спорудах, як піраміди древніх єгиптян в Африці, усічені піраміди древніх народів в Центральній і Південній Америці. Відомо, що і шумери в Месопотамії (Передня Азія) споруджували ступінчасті будови (з 3-7 ярусів) у формі усічених пірамід - зіккурати, нагорі яких встановлювали священні храми. Цей весь комплекс символізував у них «зв'язок Неба і Землі», містичний, священний центр.

Рігден: Більш того, з символікою піраміди пов'язували і долі людей після смерті. Наприклад, ті ж давні шумери, єгиптяни, вавилоняни ... Або взяти традиції поховань в Сирії, Палестині, Китаї, Кореї, на Північному Кавказі, в Сибіру і так далі.

Анастасія: Безперечно, ці поховання зазвичай мають поступово-пірамідальну дах (в ідеалі до шести ступенів, очевидно, раніше позначали кількість вимірювань, в яких розміщена конструкція людини). На вершині, як правило, знаходиться камінь у вигляді півкулі або витягнутої форми. Він виступав як символ іншого світу (сьомого вимірювання), означав духовність, всезнання померлої людини, або символ минулої Душі. А самі гробниці зустрічаються навіть квадратними по плануванню.

Рігден: Багато народів просто робили курганную насип-поховання, що нагадує піраміду ...

Анастасія: Так, це найпоширеніший вид поховальних споруд на континентах. Тут чого тільки варта згадка про степових курганах Росії і України. Наприклад, кургани Абашевская археологічної культури, поширеної в II тисячолітті до нашої ери на територіях від Калузької області до Уралу (Росія). До речі кажучи, для неї були характерними «культ вогню і сонця», кераміка, багато прикрашена геометричним орнаментом, а також в її шарах знайдено багато жіночих прикрас у вигляді спіралей, підвісок, бляшок і так далі. А курганні могильники стародавніх поховань на Алтаї, наприклад, археологічна знахідка «Алтайський золота людина» в Росії або така ж знахідка в Казахстані - «Іссикского золота людина» ?! Земляні піраміди-кургани були характерні і для скіфів, які жили в степових зонах Європи і Азії (c VII століття до нашої ери по III століття нашої ери). Цей народ також мав багату сакральну символіку, пов'язану з жіночими богинями і так званим вченими «звіриним стилем» мистецтва. Ну, я вже не кажу про археологічні пам'ятки інших континентів, наприклад, Миссисипской культури в Північній Америці - Кахокія (VII-XIII століття нашої ери), що складається з 109 курганів-пірамід в основному з усіченою верхівкою. Взагалі, треба відзначити, що Миссисипская культура також має досить багату знакову символіку. (сторінки 529-532)

З КНИЖКИ СЕНСЕЙ 4 (дивитися зміст книги )

Місце, вибране Імхотепом для будівництва даної усіченої піраміди, було аж ніяк не випадковим. Воно розташовувалося на краю плоскогір'я, того самого плоскогір'я, на якому за кілька кілометрів на північ перебував Великий Сфінкс. Імхотеп, пояснюючи план будівництва фараону, жерцям і вельможам, мотивував вибір цього місця на пустельному плато нібито більш близьким розташуванням до Мемфісу і прекрасним видом, який відкривається звідти на Мемфіс. Насправді ж це місце точно відповідало одній із зазначених земних географічних координат на «зоряній карті», відкритої йому ще Сокровенніком. Великий Сфінкс, споруджений задовго до цього часу (а не після життя Имхотепа, як зараз припускають, нібито за часів будівництва великих пірамід!), Був важливим орієнтиром для вивіреного і точного місця розташування даної усіченої піраміди.

Так ось, це грандіозне будівництво було спеціально розтягнуто не на одне десятиліття. Чому? Тому що мало побудувати цей об'єкт, потрібно щоб він ще й «заробив». А для цього необхідно було найголовніше в цій справі - високодуховні люди, причому як чоловіки, так і жінки. На їх виховання і навчання Имхотеп витратив багато років, через що він розтягував в принципі і терміни даного будівництва, пояснюючи еліті таку затримку поліпшенням і модернізацією свого архітектурного плану.

***

Имхотеп запропонував Джосеру побудувати замість звичної усипальниці ступінчасту піраміду, та не з простого сирцевої цегли, який тоді був поширеним будівельним матеріалом, до того ж неміцним, а з тесаного каменю, що передбачало довговічність. У ті часи для Єгипту це було революційним рішенням. Ідея Имхотепа побудувати «сходи, скинуту з небес для божественного сходження фараона» настільки надихнула Джосера, що він розпорядився негайно розпочати роботи, не шкодуючи на це коштів, доручивши будівництво самому Имхотепу. І це при тому, що для Джосера вже була побудована велика цегляна мастаба в Абідосі - місці, де традиційно ховали фараонів ...

***

І вже при фараоні Хуфу (грецька форма імені - Хеопс), того самого, який побудував одну з великих пірамід ... А Хуфу так само, як і попередній фараон Снофру і наступний фараон Хафра (Ха'еф-ра або ж грецьке ім'я Хефрен), входив в ядро ​​організації «Вільних каменярів», створених Имхотепом. Однією з головних цілей і завдань цих людей була реалізація плану побудови пірамід згідно «зоряній карті», залишеної Имхотепом разом з докладними кресленнями будівництва ...

***

Між іншим, в Корані Джабраила називають також і Святим Духом (Руху-Кудс). Так ось, під час вознесіння Мухаммед побував не тільки в Єрусалимі, а й завдяки світловий сходах, наданої йому Джабраїлом, був піднесений на вершину небес, де постав перед Аллахом. А після, за допомогою Джабраїла, відвідав рай, званий Джанна. У буквальному перекладі з арабської це означає «сад». У Корані дане місце називають ще й як «піднесене» (83:18), «житло світу» (6: 127), «місце перебування» (40:42) і так далі. Переказ свідчить, що всі ці назви раю пов'язані з різними його частинами, розташованими на восьми небесних сферах. Навіть в самому зображенні Джанна в Корані, переповненого різними чуттєвими і натуралістичними описами, що відображають певний екстатичний стан свідомості, є і згадки зашифрованих знань, наприклад, таких як «лотос, позбавлений шипів», єдиний вік праведників - 33 роки і інші моменти, по яким орієнтується людина, що відає сенс, символіку і тонкощі цих знань. До речі кажучи, в послекораніческой літературі Джанна описується як багатоповерхової піраміди, яка увінчана «крайнім Лотосом», яке згадується в Корані (53: 13-18). Так що це не просто так.

***

(Про Трипілля ...) Але найцікавіше це те, до чого сучасні археологи ще «Не докопалися». Цей народ зводив не просто «кургани-святилища». Цей народ знав про пірамідальних будівлях і пов'язаних з ними духовних практиках. І не просто знав, а й зводив такі «піраміди» в певних місцях за певною зоряної орієнтуванні. І подібні «будови» існують досі.

***

- Абсолютно вірно, фараонів Хуфу, Ха'еф-ра і Мен-кау-ра, - досить кивнув Сенсей. - І між іншим саме дані піраміди будувалися за кресленнями Имхотепа його учнями, згідно точним координатам по «зоряній карті». І, як я вже говорив, головним орієнтиром у цій справі знову ж служив Великий Сфінкс.
- Значить, усічена піраміда Джосера, три гострі великі піраміди в Гізі - це і є ті самі піраміди?
- Так, це так звані в світі людей Знання одні з «істинних пірамід».
- А що, є і «неправдиві»? - поцікавився Костик.
- Та годі. Наслідувачів завжди вистачало, - сказав Сенсей.

РОБЕРТ Монро І ЙОГО Досвід поза тілом.

Наведу приклад незвичайного впливу пірамідальної конструкції на людину з літератури.- американський письменник і астральний мандрівник, автор трьох бестселерів "Подорожі поза тілом", "Далекі подорожі", "Остаточне подорож" і свого роду піонер в галузі вивчення астральної проекції і паралельних вимірювань. Його незвичайна історія, описана в книгах, почалася в 50-ті роки минулого століття, коли абсолютно несподівано під час сну він почав "виходити з фізичного тіла". Подальші події призвели до великого дослідження в цій області і навіть відкриття інституту імені Монро. Але ми не будемо занурюватися глибини астралу, бажаючі легко зможуть знайти і завантажити його книги в інтернеті. Мене свого часу зацікавили і чомусь запам'яталися, мабуть не випадково, такі рядки з його другої книги "Далекі подорожі":

Я почав "залишати" своє тіло восени 1958 без будь-яких видимих ​​причин. У світлі пізніших історичних подій важливо підкреслити, що ні наркотики, ні алкоголь не мали до цього ніякого відношення. Перші я взагалі не вживаю, а другими аж ніяк не зловживаю.
Кілька років тому я відправився на конференцію, що проходила неподалік від мого колишнього будинку в окрузі Вестчестер, штат Нью-Йорк, де сталося моє перше досвід поза тілом. Коли ми проїжджали повз будинок, я сказав своєму другові, що причини цього явища досі залишаються для мене загадкою.
Моїм супутником був один приятель, психолог. Він кинув погляд на будинок і з усмішкою обернувся до мене:
Відповідь дуже проста. Вся справа в будинку. Глянь-но на нього уважніше.
Я зупинив машину. Будинок виглядав по-старому: зелений дах, кам'яна кладка. Новий власник явно піклувався про будівлю. Я обернувся до свого друга:
- Не бачу нічого особливого, ніяких змін.
- Дах! - Він вказав на неї пальцем. - Це правильна піраміда. Більш того, вона обшита мідними листами. Поки до них не дісталися грабіжники, міддю були покриті і верхівки найбільших пірамід Єгипту.
Я здивовано втупився на свій старий будинок.
- Сила піраміди, Роберт! - продовжував мій приятель. - Ти ж читав про це. Ти жив у цій піраміді. Ось у чому причина!
Отже, сила піраміди? Що ж, може бути. У деяких статтях і книгах пірамід дійсно приписуються досить дивні властивості ...

МИХАЙЛО ЗАДОРНОВ І ЙОГО ДАЧНА ПІРАМІДА.

Згадалося та інтерв'ю всенародно улюбленого Михайла Задорнова восьмирічної давності журналісту Дмитру Гордону, де йшлося саме про піраміду, побудованої сатириком на своїй дачі в Юрмалі, неподалік від будинку Згадалося та інтерв'ю всенародно улюбленого Михайла Задорнова восьмирічної давності журналісту Дмитру Гордону, де йшлося саме про піраміду, побудованої сатириком на своїй дачі в Юрмалі, неподалік від будинку.

- ... Піраміда працює як конденсатор енергій? (Гордон)
- Думаю, можна сказати і так. - Задорнов. - Тим, хто толком не знає, що таке конденсатор, це слово згодиться, але піраміда і конденсує, і акумулює час. У Всесвіті є дві енергетичні складові - негативна і позитивна. Коли енергетична чорнуха накопичується, піраміда може її переробляти в живу, свіжу і чисту енергію.
- Будь-яка піраміда - і маленька, і гігантська?
- Звичайно, просто в залежності від її потужності і обсягу вплив поширюється на різний радіус простору. Я все це розумів і знав ще до поїздки в Єгипет. Коли під Москвою побудували піраміду, люди помітили, що вода, яка в ній постояла якийсь час, має більш живі властивості. Потім фізики перевірили - дійсно, структура молекул води набуває форму ідеальних сніжинок ... Скажімо так, простір усередині піраміди не метушиться і від суєти не перегрівається. Я полюбив там сидіти ...
- Коли ви перебували в своїй піраміді, щось відчували на фізичному рівні?
- На енергетичному - абсолютний спокій, як я вже говорив. Там дуже добре йогою займатися. Піраміда теж на «принципі трьох» побудована - вона визнає Трійцю у всіх своїх кутках, трикутниках ... Я тепер дуже по ній нудьгую. Навіть сусіди сказали, що їм перепадає пірамідальної енергії ... Якщо ви у себе вдома поставите хоч 20-сантиметрову піраміду, кімната буде набагато більш спокійним і дружнім простором. Знаєте, до речі, як розшифровується слово «Піраміда» (правильніше, Пі-Ра-Ма-Да)? «Пі» - це вогонь бога Ра, «Ра» - сонячне світло, «Ма» - матерія, а «Так» - дає. Дає вогонь богу Сонця, який перетворюється в матерію ...

Підводячи ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ:

Щож, давайте виведемо деякі підсумки, і подумаємо разом, який можна зробити наступний крок?

  • Монументальні пірамідальні споруди розташовані по всій земній кулі;
  • Їх точний вік насправді невідомий;
  • Офіційна версія вчених - гробниці і поховання - не витримує критики. Судячи з усього, у багатьох пірамід зовсім інше призначення. Моя версія співзвучна з версіями прогресивних дослідників, піраміди - це сліди загубленої високодуховному цивілізації. Про це говорить у своєму фільмі Грем Хенкок -
  • Піраміди в Гізі будувалися з застосуванням високоточних геометричних розрахунків, - фільм " одкровення пірамід ";
  • Багато піраміди і культові споруди побудовані відповідно до визначеної зоряної орієнтуванні (підтвердження, піраміди на плато Гізи - сузір'я Оріона, Ангкор - сузір'я Дракона);
  • Судячи з інформації з книг А. Нових, існує невідома сучасній науковій громадськості "зоряна карта", і подібні культові споруди на планеті з точністю прив'язані саме до неї (просимо висловлювати в коментарях свої думки на цей рахунок, можливо, ми зможемо спільними зусиллями розширити " земну географію "таємничої" зоряної карти ");
  • Недавня стаття на нашому сайті " Розкрито таємниці Ангкора і плато Гізи - маятник Оріона і Дракона "Переконливий тому доказ. Однією з основних завдань будівництва комплексу пірамід Гізи в Єгипті і храмового комплексу Ангкор в Камбоджі є попередити людство про дату наближення" Судного дня ". Приблизно кожні 13 тисяч років на Землі відбуваються якісь зміни, глобального масштабу, катаклізми, землетрусу, повені, виверження вулканів. Вони, якимось чином пов'язані з маятником Оріона-Дракона. Відповідно нам позначили нульову точку, час останнього катаклізму (10 500 рік до н. е), вказали цикл, побудувавши сооружени я в Єгипті і Камбоджі, щоб ми, подивившись в небо, визначили нульову точку і, знаючи цикл, могли припустити, коли очікувати наступних подібних глобальних змін на пленет Земля.
  • На території колишньої Трипільської культури, тобто нині держави Україна, також існують, ще не знайдені археологами, пірамідальні будови, які прив'язані до все тієї ж "зоряній карті";
  • Якщо придивитися до фотографій, більшість усічених пірамід ступінчастою форми мають 6 ярусів, що символізують 6 вимірювань матеріального світу, на вершинах яких - сьоме - встановлювали або храми, або камені, які вважаються священними. Вони уособлювали «зв'язок Неба і Землі»;
  • Піраміди - "працюють", надають якесь вплив на зовнішнє і, з усього видно, внутрішній простір;
  • Крім усього іншого, і напевно це найголовніше (!), Піраміди використовувалися в практиках "високодуховними" людьми. Процитуємо ще раз книгу "АллатРа": "Геометрія піраміди тісно пов'язана з фізикою. Маючи подібну конструкцію і володіючи необхідними знаннями можна викликати певні ефекти внаслідок взаємозв'язку ... між вимірами, завдяки природним фізичним законам (стор. 531)";
  • Загальновідомо, що пірамідам приписуються дивні позитивні властивості, можливо, в майбутніх публікаціях ми розглянемо це питання докладніше;
  • Таємниця світових пірамід може бути розгадана тільки завдяки сакральним Знань, в основі яких лежить Духовність, скільки б не билися вчені з матеріальним складом мислення, вони завжди будуть упиратися твердою головою в тверді камені пірамід;
  • Нарешті, є сенс покриття глобус і спробувати провести взаємозв'язку між найбільшими древніми культовими будівлями ...

Далі буде. Слідкуйте за нашими публікаціями!

І наостанок, декілька заслуговують вашої уваги документальних науково-пізнавальних фільмів.

Документальний ФІЛЬМ "Втрачена Цивілізація і Древній Єгипет"

Документальний ФІЛЬМ "ОДКРОВЕННЯ ПІРАМІД"

Підготував: Дато Гомартелі (Україна-Грузія)

Про що все це говорить?
Або ж побудувати близько 1000 кам'яних пірамід на території центральної Америки для того, щоб здійснювати дикі жертвоприношення, як показав всьому світу режисер Мел Гібсон у фільмі "Апокаліпсис"?
Чому?
Що за вірус тисячоліття переносився через гори, річки і океани, запилюючи уми древніх і наділяючи їх незрозумілою одержимістю?
Для якої мети?
Що дозволяє мені його мати?
Прагнення зрозуміти, яким чином піраміди використовувалися стародавніми для духовного розвитку людини?

Новости