Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП8 весілля на природі в Новосибірську: заміські майданчики

  1. PARUS medical resort & spa - Відвідайте сайт
  2. Парк-готель Шишка
  3. Crona Deluxe
  4. Сибірська Перлина - Відвідайте сайт
  5. Horizon Patio Hotel - Відвідайте сайт
  6. ТБК Лонж
  7. Заміська резиденція Sagittarius - Відвідайте сайт
  8. Яхт-клуб Роял Мартін

Весілля на природі має своєю чарівністю, тому з кожним роком все більше пар вибирають для свого свята саме цей варіант. Нітрохи не дивно, що молодята хочуть втекти з міста ближче до природи хоча б на один день, тим більше такий особливий, як весілля. Сьогодні нам хочеться уявити кращі заміські майданчики для весілля в Новосибірську **!

** Примітка: Цей список не є рейтингом переваг. Всі перераховані компанії рекомендовані Zankyou.

PARUS medical resort & spa - Відвідайте сайт

Історія заміського курорту, розташованого в 15 км від центру Новосибірська на березі річки Обь в оточенні соснового лісу, почалася в далекому 1982 році, але сьогодні його не впізнати. За фотографіями, знайденими в кабінетах санаторію, можна простежити історію з моменту його відкриття. Найпершими гостями стали працівники заводу «Сибсельмаш». У 2015 році почалася масштабна реконструкція, тому сьогодні Парус - один з найсучасніших медичних санаторіїв Росії і за сумісництвом одна з найпопулярніших майданчиків для проведення весілля за містом. Все це завдяки комплексному підходу до організації, просторій території в 14 га, розвиненій інфраструктурі і безлічі спеціальних пропозицій молодятам!

Парк-готель Шишка

Готель серед природи - саме так можна описати парк-готель, який знаходиться в мальовничій зоні Дзержинського району Новосибірська. Це ідеальне місце для відпочинку в оточенні природи, а також для проведення незабутнього свята в оточенні найближчих людей. Для весілля в літній час тут є майданчик під шатром, а для більш холодної пори року на вибір три банкетні зали. Може бути ви хочете святкувати весілля цілі вихідні ? Тоді ви і всі гості зможете розміститися в комфортабельних номерах готелю!

Тоді ви і всі гості зможете розміститися в комфортабельних номерах готелю

Парк-готель Шишка

Парк-готель Шишка

Парк-готель Шишка

Парк-готель Шишка

Парк-готель Шишка

Crona Deluxe

Оздоровчий центр, розташований в мальовничому місці - Бердском санаторії. Тут не тільки практикують особливий підхід до здоров'я і красу, а й прагнуть зробити все можливе, щоб весілля, організована тут, проходила на найвищому рівні. Однією з послуг центру є європейська весілля в будь-який час року, хоча, звичайно, завдяки розташуванню, майданчик ідеально підходить для літнього весілля на відкритому повітрі, адже тут є власний вихід до моря. Для вашої зручності також нададуть безкоштовний трансфер від аеропорту або вокзалу, що особливо важливо, якщо ви чекаєте гостей з інших міст або країн!

Для вашої зручності також нададуть безкоштовний трансфер від аеропорту або вокзалу, що особливо важливо, якщо ви чекаєте гостей з інших міст або країн

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Crona Deluxe

Сибірська Перлина - Відвідайте сайт

База сімейного відпочинку розташована в селищі Кирза в оточенні хвойного лісу і найчистішого повітря. Тут є всі умови для проведення заходу будь-якого рівня: поєднання затишного банкетного залу з дивовижною кухнею від шеф-кухаря і звуків природи справить незабутнє враження навіть на самого досвідченого гостя. Чому б не поєднати урочистий захід і відпочинок на лоні природи? Команда курорту обіцяє не тільки незабутнє торжество, але і прекрасний відпочинок для дорослих і дітей.

Horizon Patio Hotel - Відвідайте сайт

Невеликий затишний готель, розташований на березі Обского моря. Він ідеально підходить для весілля у води. Місце для виїзної реєстрації з дивовижним видом на річку, банкетне обслуговування і кілька варіантів проведення торжества - такий вибір весільних послуг надає готель. Ви можете вибрати намет або котедж для свого події в залежності від тематики вашого весілля. Банкет або фуршет буде організований з особливою ретельністю, а команда допоможе підібрати меню спеціально для вашого події.

ТБК Лонж

Авторський проект відомого новосибірського ресторатора Дениса Іванова. ТБК Лонж - заміський преміальний ресторан з оригінальним дизайном і вишуканою кухнею, розташований на одній з тихих вуличок Академмістечка, далеко від галасливого центру і в безпосередній близькості до мальовничу природу. Приватність, комфорт і спокій - саме такими словами зазвичай описують ресторан. Тут немає переважної розкоші, але є щось близьке серцю.

Тут немає переважної розкоші, але є щось близьке серцю

ТБК Лонж

ТБК Лонж

ТБК Лонж

ТБК Лонж

ТБК Лонж

Заміська резиденція Sagittarius - Відвідайте сайт

Р Айская куточок з чистим повітрям, чудовим ландшафтом і прекрасної обстановкою. Цей оазис з радістю приймає у себе будь-які свята, починаючи від випускних і закінчуючи корпоративами. Звичайно ж, тут є всі умови для проведення прекрасної весілля - зона для виїзної реєстрації, річний шатро, банкетні зали і гостьові котеджі, якщо ваше свято розтягнеться на кілька днів. Вам не потрібно буде бігти і поспішати кудись відразу ж після закінчення торжества. Залишайтеся і насолоджуйтеся атмосферою заміського затишку і комфорту. Співробітники подбають про те, щоб ви відчували себе чудово і ні від кого не залежали. Однак, якщо необхідно терміново повернуться в місто, ви можете скористатися спеціальним транспортом для того, щоб ухати самим або доставити гостей додому після банкету.

Яхт-клуб Роял Мартін

Банкети на березі Бердського затоки - візитна картка яхт-клубу «Роял Марін». Все в затишній бухті продумано з повагою і любов'ю - тут організовуються масштабні і незабутні урочистості і свята. Є чотири різні за місткістю майданчики - три шатра і веранда, - так що ви точно знайдете щось, що підійде саме вашому святу. Крім банкету в яхт-клубі можна влаштувати виїзну реєстрацію. Ви, безумовно, оціните чисте заміське повітря, аромати свіжоскошеної трави, і, звичайно ж, зачаровує «дихання» Бердського затоки.

Ви, безумовно, оціните чисте заміське повітря, аромати свіжоскошеної трави, і, звичайно ж, зачаровує «дихання» Бердського затоки

Яхт клуб Роял Мартін

Яхт клуб Роял Мартін

Яхт клуб Роял Мартін

Чому б не поєднати урочистий захід і відпочинок на лоні природи?

Новости