Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Panther mit 8,8 cm L / 71 брати чи ні?

Привіт танкісти!

Сьогодні мова піде про німецьку преміум Пантере, як ви могли вже здогадатися. Аж надто останнім часом багато питань від багатьох замовників і друзів на тему нового преміум звірка в WoT - Panther mit 8,8 cm L / 71. 🙂
Дана стаття ні разу не претендує на звання гайда «як грати» на даному апараті, а скоріше думки вголос для тих, хто сумнівається потрібна йому в ангар така машина чи ні, і чому вона схожа, або навпаки, відрізняється від інших «золотих» претендентів .

Випереджаючи всі ваші питання - відповім ТАК (WG з тебе% за піар)! Машина коштує витрачених на неї 30,40 USD! Особливо вона сподобається тим танкістам, які люблять тактику ведення бою Пантери і Пантери 2, вони схожі. Це тактика більше переїзної маневреної ПТ-САУ з вежею з чудовою точністю і ДПМом, ніж універсального середнього танка. Ми радше снайпер заднього плану, який допомагає в усіх напрямках і змушує ворога бояться здатися через куща / кута / каменю. Хоча, це зовсім не означає що нам протипоказано їздити разом з іншими СТ і допомагати їм, навпаки, іноді це необхідно робити. Тим більше для кожного однокласника СТ ми перестрілювалися по ДПМу. Яку тактику кому вибирати - справа виключно ваше!

Порівняння зі схожими машинами для фарма.
Багато порівнювали дану машину з FCM 50t, і мабуть не даремно, десь вони трохи схожі, але тактики ведення бою на них все-таки відрізняються. Чому? Ну давайте розберемося ..
У чому Panther mit 8,8 краще FCM 50t? Мабуть в точності свого знаряддя, його трохи більш швидкої перезарядженням, і розмірах корпусу, ВСЕ! У всіх інших показниках Panther mit 8,8 гірше, і це не помилка, У ВСІХ!

У нас гірше динаміка, гірше маневреність, гірше бронювання, гірше кути вертикального наведення і довше зводиться знаряддя. Хто з нас підходить для ролі «середнього» танка ще велике питання. Більш того, при всіх цих показниках нас ще й кидає до X рівнями. Так чому ж потрібно її купувати, якщо є аналог краще? Ну по-перше її ціна, вона все-таки трохи нижче французького «ТТ», друге - це звичайно ж можливість відмінно пофарміть срібло і попутно покачати екіпаж для Е50М / Леопарда 1, а також істинно німецька точність знаряддя, яке особисто мене підкупило в прямому сенсі для покупки даної машини.

Потрібно вицеліть вразливу зону розміром з 2 пікселя на відстані 400 метрів? Не проблема!
Потрібно поставити на каток виїжджає ТТ на відстані 500 метрів? Так будь ласка! Ми його ще й не відпустимо з катка з нашим то ДПМом.

Знаряддя настільки точно б'є в ціль, що іноді здається снаряд сам наводиться в уже потрібну точку і летить туди з обов'язковим пробиттям! До речі, про пробитті, 203 середнього має Пантерка і його досить позаочі з її точністю. Знаряддя комфортно настільки, що наприклад мені знадобилося 82 бою, щоб поставити 3 відмінних позначки на знаряддя! Це говорить сама за себе, знаряддя завдає постійний стабільний шкоди.

Пару слів про фарм ...
Всі ми знаємо німецьку преміум ПТ 8го рівня Jagdtiger 8,8 с її прекрасним комфортним знаряддям, яка як і раніше ставить рекорди по фарму срібла. Так ось герой сьогоднішнього випуску не відстає від Яги. Так, показники знаряддя дещо гірше, але зате у нас є вежа, не такі великі розміри як у Яги і деяка динаміка і маневреність на відміну від неї. Все це дозволяє нам не відставати від рекордсмена по фарму і вивозити дуже багато срібла з боїв.

Єдиний мінус фарма - це потрапляння в бої X рівня. В такому бою потрібно бути вкрай уважним і обережним, тому що відправитися в ангар можна після 2-3х пострілів супротивників, і розраховувати на огляд в таких боях теж не доводиться. Єдиний спосіб набити шкоди і відповідно вивезти срібла з бою - це перебувати максимально далеко від супротивників і реалізовуючи точність з ДПМом вицелівать вразливі зони у противників і відповідно настрелівать шкоди. Це цілком можливо і виходить, хто б що не говорив, точність і перезарядка дозволяють. Не забувайте, що навіть не завдавши шкоди супротивнику, але поставивши його на гусеницю, ви дасте можливість розібрати вражину своїм союзникам, а ті втрати, які вони йому завдадуть піде в скарбничку вашого саппорт шкоди і за це ви отримаєте свою винагороду у вигляді досвіду і кредитів (срібла).

Висновок.
Так, машина вимагає безумовно дуже серйозного знання і розуміння гри, вона не для новачків гри, вони в ній розчаруються. На ній не можна вриватися, каруселі та бездумно кататися. Кожен крок повинен бути точно перевірений і обгрунтований, тоді дана машина принесе дуже багато фана і приємних боїв. Якщо ви розумієте що ви і як робите, то Panther 8,8 вас не підведе і можливо стане вашою улюбленицею, на відміну від абсолютно непотрібних і не потрібних нових машин - WZ-111 і FV4005, за якими йде боротьба в поточному оновленні. Загалом, команда wot-farm.com рекомендує поставити в ангар Panther mit 8,8 cm L / 71. Удачі вам на полях битв світу World of Tanks! 😉

на Ваш сайт.

Чому?
У чому Panther mit 8,8 краще FCM 50t?
Так чому ж потрібно її купувати, якщо є аналог краще?
Потрібно вицеліть вразливу зону розміром з 2 пікселя на відстані 400 метрів?
Потрібно поставити на каток виїжджає ТТ на відстані 500 метрів?

Новости