Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про готель

  1. Андрій
  2. Олександр
  3. Про закриття готелю
  4. Банківські реквізити для оплати витрат з виготовлення копій документів

Комфортна тризірковий готель «Схід» розташована в зеленому і екологічно чистому районі на північному сході Москви поряд з такими пам'ятками, як Ботанічний сад Російської Академії наук, Шереметьєвський палац і парк, Останкінська телевежа, ВДНХ.

До готелю можна дійти за десять хвилин від станцій метро «Петровсько-Разумовська» і «Владикіно». Через 15 хвилин метро доставить Вас з готелю в історичний центр міста. Зручне розташування готелю «Схід» дозволяє також дістатися до міжнародного аеропорту «Шереметьєво» за 1 годину на аеро-експресі.

У готелі «Схід» створені необхідні умови комфортного проживання та повноцінного відпочинку для туристів і відряджених, бізнесменів і спортсменів, для фахівців, які приїжджають в столицю на навчання, для молоді та сімейних пар. Зручне розташування готелю «Схід», наявність номерів різних категорій - від недорогих оновлених номерів до апартаментів люкс, широкий спектр додаткових послуг, якість обслуговування, помірні ціни та система знижок для постійних клієнтів готелю роблять «Схід» привабливим місцем для відпочинку і проживання.

Готель «Схід» може прийняти до 250 гостей. Всього в готелі 142 номери (одномісні, двомісні номерів, напівлюксів і люкс). Всі поверхи готелю відремонтовані відповідно до євростандартів. Оновлені номери в поєднанні з помірними цінами відповідають найвищим вимогам гостей. Фотографії та ціни номерів Ви зможете подивитися в розділі « Номери та ціни ».

Всі номери готелю оснащені телефонами, супутниковим телебаченням (Eurosport, Discovery, TV1000 Наше Кіно), системою бездротового доступу в Internet (Wi-Fi), холодильниками, зручною комфортними меблями, ванними кімнатами з феном (тільки люкси) і косметичними засобами.

Недалеко від готелю знаходяться торгово-розважальний центр «Алтуфьевскій», кіноцентр «Кіно на Алтуфьевском», боулінг-клуб, більярдні, фітнес-центр. Крім того, в 10 хвилинах їзди від готелю знаходиться парк «Наука» із спортивними майданчиками, пляжем і картинг-клубом.

До послуг гостей: авіа- і залізнична каси, салон-перукарня, фінська сауна і російська парна, ресторан і бар. Для зручності наших гостей в готелі діють камера зберігання, депозитний сейф, служба замовлення таксі. Цілодобово доступні послуги доставки замовлень страв і напоїв в номери (room-service), послуги готелю з прання і прасування одягу.

Готель також має в своєму розпорядженні бізнес-центром, що надає можливості ксерокопіювання, відправлення / приймання факсів, виходу в Інтернет, роботи на комп'ютерах, великий вибір комп'ютерних ігор.

Безпеку гостей «Сходу» забезпечується спеціалізованої охороною. Двері всіх номерів готелю обладнані електронними замками. Вестибюль і коридори готелю оснащені камерами цілодобового відеоспостереження.

Відвідувачів готелю «Схід» чекають спеціальні цінові пропозиції на послуги розміщення при заїзді у вихідні дні. Детальніше читайте про них у розділі « Новини ».

Готель «Схід» постарається зробити Ваше перебування в Москві приємним і радісним!

Ласкаво просимо в готель «Схід»!

Комфортна тризірковий готель «Схід» розташована в зеленому і екологічно чистому районі на північному сході Москви поряд з такими пам'ятками, як Ботанічний сад Російської Академії наук, Шереметьєвський палац і парк, Останкінська телевежа, ВДНХ

Андрій

Добрий день, а як подивитися ваше меню щоб заздалегідь для себе знати ціни, в номер їжу приносять?


Адміністрація.


У нас здійснюється room-service, на жаль, меню велике і постійно змінюється. Вартість завтрака- "шведський стіл" - 300 рублів.


Олександр

Добридень! Зупинялися з коханою жінкою у Вас в мае.Ми з різних міст і ось зустрілися у Вас.Номер сподобався, обслуговування хороше. Питання-плануємо таку ж зустріч в грудні, будемо з нею в Москві по делам.Хотелі б знову зупинитися у Вас.Можно забронювати однокімнатний одномісний номер економ-класу з двоспальним ліжком? Заїзд плануємо в 11.00, від'їзд в 17.00.Потом ми знову роз'їдемося по різних містах. З повагою, Олександр


Адміністрація


Олександр, Ви можете забронювати номер бажаної категорії на сайті, у нас існує тільки добова оплата номера, в разі виїзду після розрахункової години (12-00), Ви оплачуєте погодинну вартість до 18-00, або за половину доби, якщо виїзд передбачається до 24 -00.

Про закриття готелю

ШАНОВНІ ГОСТІ

ГОТЕЛЬ СХІД

Закритий на реконструкцію

Банківські реквізити для оплати витрат з виготовлення копій документів

  • Банківські реквізити для оплати витрат з виготовлення копій документів

Фінансова звітність

Можно забронювати однокімнатний одномісний номер економ-класу з двоспальним ліжком?

Новости