Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Казка Сходу вабить і обдарує її шанувальників!

Казка Сходу вабить і обдарує її шанувальників! | TPG Україна

Об'єднані Арабські Емірати - це країна-мрія! Справжня Казка Сходу з приголомшливими видами, прекрасними палацами, щедрими шейхами і неймовірними чудесами! Це нескінченна історія, яка пишеться щодня і в якій мандрівника чекають всі нові і нові відкриття, скільки б раз він не повертався до цієї країни. Казки люблять всі, тому Емірати продавати особливо приємно, а якщо за ці продажі можна отримати подарунки - продажу стають приємними подвійно!

Дорогі колеги, ми підготували для Вас безліч приємних сюрпризів, щоб нагородити Вас за Ваші труди! Відкривайте своїм туристам казковий і дивовижний світ Сходу разом з TPG і отримуйте наші магічні подарунки!

Умови: бронюйте тури з гарантованим авіаперельотом в ОАЕ з 01.12.17 по 10.02.18 на будь-які дати заїзду та отримуйте наш феєрверк подарунків!

18 на будь-які дати заїзду та отримуйте наш феєрверк подарунків

У числі подарунків Вас чекають бонуси на бронювання турів для Вашого агентства, пам'ятні подарунки з ОАЕ, ваучери на безкоштовне проживання в кращих готелях країни! А найголовніші герої отримають за свою працю безкоштовну подорож в розкішний світ Сходу!

Коли сніжна зима кружляє за вікном, розкажіть своїм туристам теплу казку ОАЕ!
Замовляйте тури в ОАЕ з TPG!

Новости