Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зрозуміти душу східного чоловіка: книга Ельчина Сафарли «Розкажи мені про море» - 2018

Практично всі дівчата, вирушаючи на відпочинок до Туреччини або інші теплі країни, сподіваються не просто сповна насолодитися теплим морем і гарячим сонцем, але і увагою чоловіків Сходу. І дійсно пекучі очі, пристрасний погляд, ніжність, темперамент і достаток компліментів не зможуть залишити байдужою нікого.

Іншими словами, відпочиваючи в теплих краях , Будь-яка представниця прекрасної статі буде ловити на собі захоплені чоловічі погляди, і відчувати себе королевою. Але чи можна вірити обіцянкам східних молодих людей ? І чи варто заводити з ними романи?

4,7 5 1

Східні чоловіки по своїй натурі залицяльники, тому, своїми подарунками, увагою і ласками вони здатні довести дівчину до екстазу. Вони п'янять і паморочать дівчат компліментами і красивими фразами , Даруючи їм ту саму казку, про яку мріє кожна з нас. При цьому всі східні хлопці йдуть головному правилу - бажання повинно бути обопільним, а значить, задоволення від зустрічей повинні отримувати обидва.

Ніжні азербайджанці, спекотні араби, романтичні турки і гарячі дагестанці, здається, всі вони хочуть щиро подарувати свою любов і привнести море щастя у ваше життя.

Але іноді, в східному чоловікові можна все ж зустріти рідну душу і тоді курортний роман переростає в щось більше, і тут уже слід враховувати особливості східної культури. Менталітет східного чоловіка складався століттями, тому заводячи роман, варто пам'ятати, що дружина у нього буде одна, а коханок може бути багато. При цьому східний чоловік ніколи не кине дружину заради коханки, але і перед дружиною ніколи не буде пояснюватися.

Східні чоловіки також дуже ревниві, тому в таких відносинах варто бути готовою до того, що вам доведеться звітувати за кожен свій крок.

Так як же зрозуміти, що східний чоловік дійсно в вас закохався?

  • закоханий чоловік буде посміхатися вам просто при зустрічі, без жодного приводу, спілкуватися на різні теми і насолоджуватися неспішними пішими прогулянками.

  • Чоловік, який закоханий, буде несвідомо намагатися до вас доторкнутися, адже це допомагає йому реалізувати свою сексуальність.

  • Коли чоловік любить, він цікавиться кожною дрібницею вашому житті, а головне слухає те, про що ви йому розповідаєте.

  • Ну і звичайно, якщо чоловік любить, то він завжди знайде час щоб зателефонувати, зустрітися і сказати вам про свої почуття.

А щоб ще краще зрозуміти душу східного чоловіка, неодмінно варто прочитати книгу Ельчина Сафарли «Розкажи мені про море» видавництва Букшеф, яка ось-ось з'явиться на книжкових прилавках. У цій книзі автор розповідає про сімейні традиції, східних звичаях і, звичайно, надзвичайно красивою історії кохання.

У цій книзі автор розповідає про сімейні традиції,   східних звичаях   і, звичайно, надзвичайно красивою історії кохання

І чи варто заводити з ними романи?
Так як же зрозуміти, що східний чоловік дійсно в вас закохався?

Новости