Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Ульяновськ-східний (Ulyanovsk Vostochny Airport) в місті Ульяновськ Росії

  1. Знайти авіаквитки в аеропорт Ульяновськ-східний
  2. Календар низьких цін на квитки в аеропорт Ульяновськ
  3. Як дістатися з / до аеропорту Ульянівськ-восточния

Аеропорт Ульяновськ-східний (Ulyanovsk Vostochny Airport) в Росії. Його код IATA - ULY. Цей аеропорт обслуговує місто Ульяновськ. Неподалік також знаходяться такі міста, як Архангельське, Ульяновськ, Димитровград, Тольятті, Жигульовськ, Сизрань, Казань, Курумоч, і аеропорти Ульяновськ-Ульяновськ-Центральний, Казань, Курумоч, Чебоксари, Йошкар-Ола, Балаково, Бегішево, Саранськ.

В цей аеропорт виконуються регулярні рейси цивільних авіакомпаній, і якщо ви хочете дістатися в цей аеропорт, зможете перевірити ціни на авіаквитки, і при бажанні забронювати їх через форму пошуку нижче . Також не забувайте, що іноді ціни на перельоти в сусідні такі міста, як і аеропорти можуть виявитися нижче, тому краще додатково перевірити перельоти і в інші прилеглі аеропорти ( см. аеропорти поруч з містом Ульяновськ ). Перевірити наявність перельотів і придбати авіаквитки ви можете через форму пошуку нижче .

Якщо ви прилетить в даний аеропорт, можете зупинитися в готелях поблизу. Поруч з цим аеропортом розташовуються такі готелі, як. Подивитися всі готелі поблизу аеропорту Ульяновська, в тому числі їх розташування на карті, можете тут .

Знайти авіаквитки в аеропорт Ульяновськ-східний

Погода в аеропорту Ульянівськ-східний *

* - прогноз погоди вказано за місцевим часом аеропорту. Дані про погоду отримані з https://openweathermap.org

Календар низьких цін на квитки в аеропорт Ульяновськ

Бот супернизьких цін в аеропорт Ульяновськ

Аеропорт Ульяновськ-східний на мапі:

☞ відобразити карту

Як дістатися з / до аеропорту Ульянівськ-восточния

Якщо вам необхідно доїхати з аеропорту Ульянівськ-восточния в центр міста або в інші міста або на курорти поблизу з найбільшим комфортом і без всяких складнощів з місцевим транспортом, можете скористатися бронюванням трансферу через форму пошуку нижче. Цей варіант доїхати з аеропорту відрізняється від звичного таксі більш комфортними умовами поїздки, відсутністю проблем з мовним бар'єром (вам не доведеться пояснювати водієві на невідомому вам мовою, куди вам потрібно доїхати). Також присутній цілодобова російськомовна підтримка по телефону та електронною поштою. При бронюванні ви можете вказати спеціальні умови поїздки, якщо вони будуть потрібні, наприклад, поїздка з дітьми або людям з обмеженими можливостями. При поїздці з дітьми надаються передбачені законом відповідної країни дитячі утримуючі пристрої.

При замовленні трансферу водій автомобіля чекатиме вас після посадки літака з табличкою з вашим ім'ям, і ви зможете без проблем дістатися в потрібне вам місце з будь-якого аеропорту світу.

Новости