Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій «ТАНЖЕР» Саки

  1. фотографії
  2. Види лікування:
  3. водолікування
  4. фізіотерапія
  5. галокамера
  6. фітотерапія
  7. масаж

QFZZAlS3B% 2BioTAwzyxn3xFH21bng8cUtlvk5OwYDxNM% 3D

«Танжер» санаторій.

5GDOLFpsUQ1T3OUCfRv9ynE% 2Faf2PPrnp10HQLVVQmNo% 3D

Розташовується санаторій «Танжер» між курортами Євпаторія і Саки, але ближче все-таки до міста Саки. Це місто знамените тим, що в ньому є цілющі природні ресурси і здравиці. Від санаторію до пляжу всього потрібно пройти 50 метрів. Працює санаторій з травня по жовтень і в цей час з радістю приймає у себе відпочиваючих.

Готель «Танжер» складається з 2-х будівель, в яких присутні комфортабельні номери. Усередині акуратно виглядають ремонт і меблі. Представлені номери класу напівлюкс і стандарт, в них розміщується по 2-3 людини. Окреме місце не надається дітям, які не досягли віку 4-х років. У номерах в розпорядженні гостей телевізор, кондиціонер і холодильник. Балкон присутній практично у всіх номерах. Еврораскладушка може бути надана у вигляді додаткового місця.

На території готелю розташована їдальня і лікувальний корпус з наявністю водолікарні. На набережній можна посидіти в кафе, щоб дійти до неї потрібно витратити лише кілька хвилин. Інфраструктура представлена ​​магазинами та паркуванням, де відпочиваючі можуть поставити особистий транспорт. Для дозвілля дітей є дитяча кімната та дитячий майданчик. Скористатися бездротовим інтернетом можна в лобі готелю. До території санаторію «Танжер» прилягає особистий пляж, за додаткову плату там можна орендувати лежаки і навіси. Сторонні на територію санаторію не допускаються.

Щоб дістатися до санаторію «Танжер», можна скористатися будь-яким транспортом: автомобіль, автобус або літак. Добиратися треба до Сімферополя, а звідти попрямувати в місто Саки, до нього відстань 45 км. Доїхати можна на маршрутному таксі або на електричці. З собою потрібно мати: паспорт, медичний поліс і ваучер. Якщо є діти молодше 14 років, то у них має бути в наявності свідоцтво про народження, якщо старше 14 років, тоді паспорт.

Повну інформацію щодо лікування в санаторії "Танжер" можна подивитися на офіційному сайті санаторію "Танжер" - ціни на 2019 рік, фото, відгуки.

На офіційному сайті санаторію «ТАНЖЕР» - Профілі лікування, Харчування, Номерний фонд, Інфраструктура, Розваги, Як дістатися до санаторію, вартість путівки.

фотографії

Безкоштовно допоможемо:

Види лікування:

грязелікування

Грязелікування це один з популярних і все частіше практикуються методів лікування, в основі якого - використання з користю для здоров'я природного ресурсу природного походження, цілющих грязей.

водолікування

Принцип водолікування заснований на тому, що вода, володіючи високою теплоємністю, великою теплопровідністю і конвекцією, добре розчиняючи різні солі і гази, при впливі на організм через нервові рецептори шкіри викликає доброчинні хімічні і біохімічні зміни в організмі.

фізіотерапія

Це лікування фізичними факторами: електричним струмом, світлом, ультразвуком, випромінюванням, а також всім тим, що нам дала природа: сонцем, повітрям, водою і брудом. До фізіотерапії відноситься і масаж, тобто механічний вплив.

галокамера

Термін «галотерапія» утворений з'єднанням двох грецьких слів: «гало» (або по-російськи, «сіль») і «терапія» ( «зцілення»). Цей термін означає різновид відновного методу, при якому хворого поміщають на тривалий час в приміщення з мікрокліматом соляних печер.

фітотерапія

Фітотерапія, (від грец. Φυτόν - «рослина» і θεραπεία - «терапія») уст. траволікування - метод лікування різних захворювань людини, заснований на використанні лікарських рослин і комплексних препаратів з них.

масаж

Масаж (від фр. Masser - розтирати) - сукупність прийомів механічної і рефлекторної дії на тканини передньої і задньої частини тулуба, кінцівок, обличчя, шиї і волосистої частини голови.

Фотогалерея санаторію:

забронювати санаторій

Рекомендуємо подивитися:

Новости