Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Марічка Яремчук: «Я не приховую, що на« Нову хвилю »мене особисто запросив Ігор Крутой»

  1. «Не везу в Юрмалу жодного концертного сукні»
  2. «Зовсім не мрію про головний приз, просто хочу сподобатися публіці»

Дочка знаменитого співака Назарія Яремчука розповіла про підготовку до Міжнародного конкурсу молодих виконавців в Юрмалі, на якому вона представляє нашу країну

Незважаючи на чутки і плітки, «Нова хвиля» в Юрмалі таки відбудеться. Правда, фестиваль перетворився. Змінився склад ведучих. У журі не заявлений один з постійних суддів конкурсу Микола Басков, а Алла Пугачова і зовсім відмовилася бути музою фестивалю і вручати власний приз вподобаному їй учаснику. Разом з Максимом Галкіним Примадонна вирішила проігнорувати конкурс, присвятивши весь час своєї внучці Клавдії. Максим буде поруч з Аллою Борисівною. Тільки щаслива мама дівчинки Крістіна Орбакайте з'явиться в Юрмалі на один день. Спеціальними гостями «Нової хвилі» стануть закордонні знаменитості Том Джонс, Лара Фабіан, Емма Шаплін, Неллі Фуртадо, а також цілий десант російських зірок: Валерія, Лариса Доліна, Валерій Меладзе, Олександр Малінін, Лев Лещенко, Стас Михайлов, Анжеліка Варум та Леонід Агутін ... З українських артистів запрошені Ані Лорак, Потап і Настя, Вєрка Сердючка, Софія Ротару, групи «ВІА Гра» і «Quest Pistols». Виконавці готують нові пісні та несподівані дуети. Сюрприз обіцяє композитор Костянтин Меладзе, творчий вечір якого відбудеться в рамках фестивалю. Конкурсні події з 23 по 29 липня буде транслювати телеканал «Україна». Покаже він і щоденники фестивалю.

До фіналу міжнародного конкурсу молодих виконавців залишилося три тижні. Цього року в ньому беруть участь 16 виконавців, які боротимуться за головний приз - Гран-прі і 50 тисяч євро. Конкурсанти з різних країн світу (від Мексики до Китаю) готують свої композиції, збирають валізи і дуже хвилюються. Адже відомо, що режисер-постановник «Нової хвилі» Олександр Ревзін може забракувати репертуар виконавця і кардинально змінити імідж співака. Переживає і представниця України Марічка Яремчук. Про свою підготовку до престижного конкурсу дочка Назарія Яремчука розповіла «ФАКТАМ».

«Не везу в Юрмалу жодного концертного сукні»

- Для мене зараз головне бути в хорошій формі, - каже Марічка. - І в фізичної, і в моральній. Намагаюся берегти горло, щоб показати в Юрмалі все, на що я здатна. Хочу продемонструвати кожну деталь, відтінок в своїх піснях. Ось над цими дрібницями зараз і працюю. Для мене пісня - «як дитина». Тому зараз я «народж».

- Репертуар вже затверджений?

- Пісні обрані, але остаточно все буде вирішено в Юрмалі з режисером шоу. Сподіваюся, мій вибір співпаде з його думкою. На конкурсі я представлю пісні в трьох категоріях. Для вечора "Хіт країни» вибрала пісню Софії Ротару «Тече вода». Софія Михайлівна - моя улюблена артистка. Закордонним хітом у мене буде «Homeless» британки Леони Льюїс. Власний хіт поки в стадії підготовки. Це запальна пісня російською мовою. Її написав мій продюсер Андрій Француз. Сподіваюся, нова композиція стане для всіх приємним сюрпризом. Хоча, можливо, доведеться щось міняти. Я готова слухати професіоналів і йти на компроміси. Ви тільки подумайте, які люди збираються в Юрмалі! Як можна не враховувати їхню думку. Перед конкурсом ми активно репетируємо. Крім того, я займаюся хореографією і виступаю з концертами. Мій продюсер каже, що корисно працювати з публікою, потрібно вчитися говорити з нею.

- Наряди для конкурсу підібрали?

- Зізнаюся, я їх ще не бачила. Оргкомітет «Нової хвилі» надав мені дизайнера Ізета Гаджиєва. Ми зідзвонюємося, обмінюємося ідеями в інтернеті. Стиль Ізета мені близький, він абсолютно збігається з моїм смаком. Думаю, у нас вийдуть яскраві і красиві костюми. По крайней мере, в сірий мішок мене вже точно не одягнуть. Я звільнена від зайвого багажу, адже не везу в Юрмалу жодного концертного сукні. Тільки особисті речі.

- Правда, що вашим покровителем на конкурсі став засновник «Нової хвилі» Ігор Крутой?

- Спочатку говорили, що це Костянтин Меладзе. Я не приховую, що Ігор Якович особисто запросив мене на відбірковий тур, хоча до цього моменту ми навіть не були знайомі. Виявляється, Ігор Крутой дружив з моїм татом. Але не знав, що у Яремчука є дочка. Тільки коли Ігор Якович приїхав в якості спеціального гостя на один з ефірів проекту «Голос країни», в якому я брала участь, йому сказали, що співає дочка Назарія Яремчука. Крутий запросив мене до себе за куліси. Зізнаюся, дуже хвилювалася перед цією зустріччю. У нас відбувся тепла розмова. Ігор Якович запитав: «Ти береш участь у відборі на« Нову хвилю »? - «Ні» .- «У тебе є всі дані. Приходь завтра обов'язково ». Я заспівала одну молдавську пісню, а другу - татову: «Усмiхніся менi». Якби погано виступила, ніхто б мене не тягнув далі. Вже на відбірковому турі я отримала маленьку перемогу. Одна телефонна компанія визначила свого переможця серед півфіналістів відбору. На мій подив, цим щасливчиком стала я. Мені вручили путівку в Європу на концерт одного з виконавців.

У вересні планую відвідати концерт епатажної Леді Гаги. Цікаво подивитися, як працює співачка, викладається чи повністю на сцені.

«Зовсім не мрію про головний приз, просто хочу сподобатися публіці»

- На «Нову хвилю» разом з вами поїде ще одна учасниця проекту «Голос країни» Нілу, що представляє Росію. Будете конкурувати з подругою?

- Мені приємно, що Нілу також пройшла відбірковий тур і потрапила на конкурс. Це світла, приємна і талановита дівчина. Буду переживати за неї, напевно, ще більше, ніж за себе. Зізнаюся, я не люблю змагатися. Музика - не спорт, де важливо, хто стрибне вище або далі. Музика - це творчість. Я борюся тільки за те, щоб публіці сподобалися мої пісні, хочеться зачепити серця глядачів. Зовсім не мрію про головний приз, набагато важливіше гідно виступити і показати себе.

- Присутність в журі тренера проекту «Голос країни» Валерії і продюсера шоу Костянтина Меладзе зіграє вам на руку?

- Скоріше навпаки. Вони бачили, як я працюю, що вмію. Думаю, з мене попит буде більше, ніж з інших учасників. Важливо виправдати ці очікування і гідно представити свою країну. В Юрмалі буду співати, як в останній раз. Втім, з таким настроєм намагаюся виходити на сцену завжди. Перед виступом для мене важливо отримати благословення «на добру дорогу» від своєї мами. Тоді точно все буде добре.

- Вона поїде вас підтримати?

- Буде вболівати за мене вдома, перед телевізором. Не хочу, щоб мама нервувала. Так спокійніше і їй, і мені. Разом зі мною поїде команда на чолі з продюсером Андрієм Французом. У нас все вийде. Тільки б поменше поширювали чуток і пліток! Нещодавно прочитала в інтернеті, що за участь в шоу «Голос країни» я заплатила 100 тисяч доларів. Смішно. Звідки у мене такі гроші? Я навіть свого житла не маю, знімаю квартиру.

- Раз пліткують, значить, викликаєте інтерес.

- Ну тоді нехай говорять. А я буду співати.

А я буду співати

* 19-річна студентка Київського естрадно-циркового училища Марічка Яремчук вже заявила про себе на українському телебаченні, а тепер вирішила підкорити і міжнародний конкурс

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter

Репертуар вже затверджений?
Наряди для конкурсу підібрали?
Правда, що вашим покровителем на конкурсі став засновник «Нової хвилі» Ігор Крутой?
Ігор Якович запитав: «Ти береш участь у відборі на« Нову хвилю »?
Будете конкурувати з подругою?
Присутність в журі тренера проекту «Голос країни» Валерії і продюсера шоу Костянтина Меладзе зіграє вам на руку?
Вона поїде вас підтримати?
Звідки у мене такі гроші?

Новости