Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ДОТ Хвиля

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК. КРАСНОДАРСЬКИЙ КРАЙ. ЛІТО 2018
ДИТЯЧИЙ ТАБІР «ХВИЛЯ» (Teenscamp), Анапа

Дитячо - юнацька програма дозвілля "На Хвилі" (Тeenscamp) - це безліч захоплюючих заходів, спорт, музика, використання комп'ютерних технологій, активні вожаті і атестовані фахівці.

Подивитися всі фото ...

Рекомендовані ВІК. 7-16 років

Табір «Хвиля» вміщує одночасно 500 дітей, тому тут паралельно співіснують дві програми: "На Хвилі" для підлітків 11-16 років і "Петрушка на море" дітям 7-10 років.

ДСОЛ "Хвиля" входить до складу відомого ЗАТ санаторій "Надія" **** і на нього поширюється медична ліцензія ЛО 23-01-003538 від 07.07.11.

ТЕРИТОРІЯ. Територія табору простора, займає більше 10 га і примикає до власного пляжу. На ній вільно розташовані спортивні та ігрові майданчики, алеї, клумби, загонові альтанки. Завдяки віковим сосен і розлогим платанам, на території багато захищених від сонця місць. Це дозволяє проводити змагання між загонами справи, майстер-класи, ігри не тільки в приміщеннях, але і на вулиці навіть в жарку пору.

ПЛЯЖ власний, просторий, зручний для відпочинку та спорту. Обладнаний всім необхідним: питними фонтанами, тентами, кабінками для перевдягання, душовими, туалетами, медичним пунктом і рятувальною станцією. Площа пляжу дозволяє не тільки засмагати, а й активно проводити анімацію: хлопці можуть будувати величезні піщані міста, грати в волейбол, пионербол, змагатися в швидкості і спритності. Акваторія купання обгороджена і безпечна. Для добре плаваючих підлітків в штиль в супроводі вожатих можливо купання і на більшій глибині. Море швидко прогрівається і дозволяє купатися з кінця травня.

Інфраструктура:

  • клуб зі сценою і кіноустаткування;
  • приміщення для роботи гуртків;
  • стадіон з універсальними спортивними майданчиками, біговими доріжками та трибунами для глядачів;
  • трав'яна футбольний майданчик;
  • тенісний корт з штучним покриттям;
  • малі ігрові форми;
  • вуличні тренажери;
  • танцювальний майданчик;
  • загонові місця у кожного котеджу: альтанки, лавки, та ін .;
  • зона Wi-Fi
  • радіоточки на всій території

ПРОГРАМА. Як і в будь-якому таборі, у нас теж є квести, флешмоби, дискотеки, конкурсні програми, інтелектуальне шоу, спорт, ігри на згуртування, але ми обов'язково проводимо в день два-три таких заходи! Крім цього, активно йде робота всередині загонів. Наприклад, в форматі «Міста майстрів» кожен загін може виконувати функції окремої служби: пошти, піар-агентства, музею, бюро знахідок і інші. Але і це ще не все! Наші вожаті вміють багато, тому численні майстер-класи, курси, гуртки - «фішка» нашого табору! Наприклад «Мехенді» (малювання орнаментів хною), «Чайна церемонія», «Фрізлайт» (малювання світлом) - в якому таборі ви ще цього навчитеся? Зміст клубів залежить від складу вожатих, тому кожна зміна не схожа на попередню.

1 ЗМІНА "ДЖУМАНДЖИ" (03.06-23.06.2018)

На морський берег табору "Хвиля" в Анапі викинутий скриню. Сподіваючись, що це скарб, ми його відкрили! Замість скарбу в скрині знайдена знаменита гра "Джуманджі"!

Правил немає, кістки кинуті ... Під дивні звуки, схожі на там-там, весь табір переноситься в джунглі. Отже, ми все в грі!

Вибору немає, щоб повернутися назад, потрібно пройти гру до кінця - подолати немислимі перешкоди і отримати перемогу над могутньою силою гри!

Кожен день - новий хід! Череда пасток і лабіринтів, боротьба з водною стихією, уроки маскування, творчі завдання, справжня тактична гра, дуже складна смуга перешкод і неймовірні костюмовані вечірки.

Зустрінемося на STARTE великої гри! БЕЗПЕКА. Територія табору повністю огороджена, оснащена камерами відеоспостереження. Співробітники ЧОП цілодобово чергують на двох обладнаних КПП - на вході в табір і на виході на пляж, а так само об'їжджають територію на велосипедах. Купання дітей організовується на обгородженій, обстеженої акваторії в присутності медичного працівника, рятувальників, під керівництвом плаврука. Всі котеджі і корпуси оснащені пожежною сигналізацією.

2 ЗМІНА "Я ЧЕМПІОН" (24.06-14.07.2018)

Спорт. Творчість. Лідерство.

Нарощуй свій рівень умінь, прагни до досконалості!

У програмі зміни тренінги особистісного росту, тімбілдінг, ігри-стратегії і проектна діяльність. Розвиваємо свій творчий і кретівності потенціал на майстер-класах, пробуємо себе в ролі організаторів і провідних заходів! Інформувати про ваших загонових і особистих результатах буде онлайн таблиця.

Для молодших хлопців в рамках програми пройдуть ігри на згуртування, тренінги "Дружба починається з посмішки", "Я і Ми", а також щоденні гуртки, спортивні ігри та різноманітні активності.

Чи не пройде повз нас і найочікуваніша подія цього літа - Чемпіонат світу з футболу! Об'єднуємося в команди уболівальників, готуємо кричалки, гучну атрибутику і займаємо місця в фан-зонах для перегляду матчів!

Це буде саме # ЯркоеЛетоДляТебя!

3 ЗМІНА "МЕТОД ШЕРЛОКА" (15.07-04.08.2018)

Інтелектуально-розважальна зміна з детективним розслідуванням, загадками і логічними іграми!

Наше завдання пройти IQ-лабіринт, створений Евер Холмс, сестрою знаменитого сищика, що не наштовхнутися на її засідки і пастки.

Телефонні послання, інтелектуальні дуелі і захоплюючі квести з QR-кодами, інтерактивні заходи, уроки карате, китайська гімнастика і голос, який вас направляє. Але куди? І чи варто йти за ним?

Отже ... Гра починається.

Помічаємо і запам'ятовуємо дрібниці, вибудовуємо асоціації та логічні ланцюжки, довіряємо своєї інтуїції і команді.

4 ЗМІНА "ХВИЛЯ FEST" (05.08-25.08.2018)

Море шоу, танців, костюмів, боді-арту і аквагриму, щасливих посмішок і очей, захованих під модними солнезащітние окулярами, запальна музика, емоційні Селфі ... так-так, ми починаємо одне з найбільш очікуваних подій цього літа - «Хвиля FEST».

Приїхавши в табір, успей записатися до кращих наставників для підготовки до великої шоу-програмою. Уроки театральної майстерності, вокалу, хореографії, сценічних постановок, фокусів і інших видів оригінального жанру.

Все це в супроводі занять по кроссфіту, морських і сонячних ванн, активних ігор і рольових квестів. Це те, за чим ви так нудьгували.

Все кастинги, репетиції, сценарії позаду ... .Зараз тиша в залі, відеовключення, музика, ведучий, вся увага на сцену, поїхали!

«Ми на хвилі, поки ви з нами на хвилі все».

ПРОЖИВАННЯ І ПОБУТОВЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ. Десять затишних котеджів розташовуються уздовж тінистій алеї, що веде до моря. У кожному розміщується один загін - 24-28 дитини і 2-3 вожатих. Діти проживають в кімнатах по 5-7 чоловік (площа до 32 кв м). Котедж обладнаний двома санітарними блоками (чоловічий та жіночий), в кожному - 2 туалети, 3 умивальники та душова. Є веранда з куллером. Двоповерховий корпус розташований в безпосередній близькості до моря. Як правило, тут розміщується старший загін. Проживання по 4 людини, на поверсі два санітарних блоку (в кожному - 2 туалети, 2 душа і умивальники).

ХАРЧУВАННЯ. П'ятиразове харчування організовується в просторій їдальні відповідно до ставляться Росспоживнагляду, обслуговування - офіціантами. На сніданок хлопцям завжди пропонують два гарячих страви (каша молочна і, наприклад, пюре картопляне з котлетою), бутерброди з сиром або шинкою, масло, хліб. Обід - традиційний, обов'язково присутні свіжі овочі і фрукти по сезону. На полуденок пропонують підкріпитися напоєм, печивом або пряником. Вечеря - свіжі овочі, 2 гарячих страви (наприклад, тефтелі м'ясні з гречаною кашею і оладки печені зі згущеним молоком), масло вершкове, хліб, чай. Сонник - випічка з напоєм. КЛІМОТЕРАПІЯ. Три повітряні потоки, які сходяться в зоні розташування табору (гірський з передгір'їв Великого Кавказу, степовий з Таманського півострова і морської) створюють ефект природного інгаляторію. Повітря анапского узбережжя, особливо в районі Піонерського проспекту, де і розташований дитячий табір "Хвиля", насичений дрібними частками морських солей, ароматами і фітонцидами гірничо-степової рослинності та південній сосни, що росте на території. Перебування в дюнах завжди було показано з оздоровчими цілями при хворобах дихальної системи і ЛОР органів. Тепловий ефект і механічне подразнення шкірних рецепторів гострими крупинками нагрітого піску в поєднанні з теплим морським повітрям і з випарами ефірних масел росте тут тамариску дають прекрасний результат.

МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ. Медичний корпус обладнаний всім необхідним для надання першої медичної допомоги, є ізолятор і чергова машина. Медпрацівники знаходяться на території табору цілодобово. Ізолятор має власну прогулянкову територію і шість блоків для хворих по 2-4 людини кожен. Організовано лікування нескладних захворювань і оздоровчі процедури для хворих дітей, в тому числі включаючи інгаляції, фізіолікування. При необхідності дитини везуть на консультацію до фахівців в санатроій "Надія" ****, дитячу поліклініку г.Агнапи, викликають "швидку допомогу". Санаторій "Надія" при необхідності надає консультації ряду лікарів-фахівців (кардіолога, невролога, ендокринолога, уролога, хірурга, гастроентеролога, отоларинголога, психотерапевта, травматолога-ортопеда, пульмонолога), прийом з гострим болем стоматолога, УЗД, лабораторні аналізи.

ВАРТІСТЬ з людини в рублях:

зміни

Виїзд з Москви

Зміни в таборі

Прибуття до Москви

Вартість путівки * (без жд)

котедж

I

01.06.18

03.06-23.06.18

25.06.18

30 000 руб.

II

22.06.18

24.06 - 14.07.18

16.07.18

34 000 руб.

III

13.07.18

15.07 - 04.08.18

06.08.18

34 000 руб.

IV

03.08.18

05.08 - 25.08.18

27.08.18

32 500 руб.

У вартість путівки входить: проживання в обраній категорії; харчування 5-ти разове; культурно - розважальна програма, спорт, гуртки; трансфер; медобслуговування.

ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ.

  • Ж / д проїзд (плацкарт) Москва-Анапа-Москва з супроводом, гаряче харчування в обидва кінці, постільна білизна в поїзді в обидва кінці, аптечка - 12500 руб. (Ціна 2016 г.)
  • екскурсії
  • Диск з фото дитини, загальними фото і відео - 600 р;
  • Фірмова футболка - 500 р.
  • Можлива робота на території продуктового кіоску з дитячим асортиментом.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

Відповідно до "Правил надання послуг з перевезень на залізничному транспорті пасажирів ...", затвердженим постановою Уряду РФ від 2 березня 2005 № 111.

пасажир при посадці в поїзд зобов'язаний мати:

  • до 14 років: ОРИГІНАЛ !!! свідоцтва про народження;
  • від 14 років: ОРИГІНАЛ !!! паспорта громадянина РФ;
  • копія поліса обов'язкового медичного страхування (оригінал не потрібний);
  • оригінал довідки із зазначенням перенесених інфекційних захворювань, з результатами огляду на педикульоз і коросту;
  • довідка про відсутність протипоказань перебування на півдні;
  • виписка з карти щеплень;
  • довідка про епідемічний стан за 21 день (береться за 2-3 дні до від'їзду).
  • анкета

ДОКУМЕНТИ при купівлі путівки: П.І.Б. дитини, дата народження, дані паспорта / свідоцтва про народження дитини, домашня адреса дитини, П.І.Б. одного з батьків, паспортні дані одного з батьків, мобільний телефон.

Увага!!! Ціни вказані станом на 19.02.2018

При бронюванні туру - уточнюйте його вартість!

Наприклад «Мехенді» (малювання орнаментів хною), «Чайна церемонія», «Фрізлайт» (малювання світлом) - в якому таборі ви ще цього навчитеся?
Але куди?
І чи варто йти за ним?

Новости