Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як провести літо в Запоріжжі незабутньо?

Настало довгоочікуване літо Настало довгоочікуване літо. Попереду три чудових місяці, коли можна безтурботно валятися на пляжі в компанії друзів, відправитися в подорож або знайти хобі. Але багатьом запорожцям доведеться коротати літо в рідному місті. «Пороги» знайшли 6 способів зробити це літо в Запоріжжі незабутнім.

Екстремальні види спорту Екстремальні види спорту

Літо - чудовий час для того, щоб полоскотати собі нерви (спробувати щось новеньке) - підкорити хвилі Дніпра на борді , Стрибнути з парашутом , зайнятися роуп-джампінгу або стати канатоходцем . Тільки займатися подібними видами спорту краще з перевіреними інструкторами, у яких є багаторічний досвід.

туризм туризм

Покататися на байдарках або піти в похід з ночівлею на Хортицю теж непоганий спосіб відпочити влітку. Це можливість насолодитися пишністю природи і вирватися з пут цивілізації. Згадайте, коли ви в останній раз спали під зірками або пробували приготовлену на вогнищі їжу. Якщо немає власного спорядження, можна взяти намети або байдарки напрокат.

Відпочинок на пляжу Відпочинок на пляжу

Яке ж може бути літо без відпочинку на пляжі? Хтось планує повалятися на пісочку в Кирилівці або Бердянську, хтось - відпочити на березі Чорного моря. Але можна просто скупатися в Дніпрі. Існують сотні способів відпочити біля водойми - позасмагати, пограти в бадмінтон або пляжний футбол (волейбол або кому який вид спорту більше подобатися), сходити на риболовлю, влаштувати пікнік.

Благодійність Благодійність

Це літо - відмінний шанс допомогти нужденним. Є багато способів зайнятися волонтерством - з'їздити в лікарню розважити дітей, допомогти речами або медикаментами, погодувати бездомних, допомогти військовим. У Запоріжжі існує багато організацій, які займаються благодійністю, також можна звернутися в запорізький центр молоді .

Прогулянки по місту Прогулянки по місту

У пошуках нових вражень не обов'язково вирушати в далеку подорож. Прогулянки по місту теж можуть принести масу задоволення. відвідуйте музеї , Виставки, до того ж в Запоріжжі вистачає безкоштовних заходів .

Крім того, міська влада підготувала для городян в рамках проекту «Мистецтво назустріч кожному» купу різних заходів. Щосуботи в парку Перемоги, на площі Маяковського, і на дворових майданчиках в семи районах міста вас чекає розважальна програма.

Це не тільки допоможе відмінно провести час, але і дозволить краще пізнати своє місто.

Поїздка на дачу Поїздка на дачу

Якщо вас мучить ностальгія про відмінні літні днинки у бабусі з дідусем, тоді вирушайте на дачу. Якщо немає власної, то її можна зняти. У багатьох слово «дача» асоціюється з городом і важкою фізичною працею. Але насправді давно доведено, що робота з землею робить сприятливий ефект на фізичний і душевний стан людини. А ще на дачі можна їсти фрукти, зірвавши їх прямо з гілок і гойдатися в гамаку в компанії улюбленої книжки.

І обов'язково носите з собою камеру чи мобільний телефон, щоб зняти всі пам'ятні моменти вашого літа, зробіть річний альбом і холодними зимовими вечорами згадуйте, як було здорово і ви не втратили жодного моменту даремно!

Автор: Аліна Булава

Новости