Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

WikiZero - Олександр Невський (теплохід)

Wikipedia

open wikipedia design.

Олександр Невський - річковий круїзний трёхпалубний теплохід проекту 588 «Батьківщина» , Названий на честь великого князя Олександра Невського , Був побудований на верфі VEB Mathias-Thesen-Werft Wismar в Вісмарі , НДР в 1957 р і є головним пасажирським судном другий модернізації класу 588, спроектованого в СРСР . Теплохід має гарні судноплавними якостями, що дозволяє судну ходити по водохранилищам і великим озерам басейну річки Волга . З моменту спорудження і до 2001 року належав Волзькому пароплавству. З 2001 року перебуває у власності ТОВ «Круїз».

Теплохід Олександр Невський проекту 588, німецьке позначення BiFa Typ A, Binnenfahrgastschiff Typ A, (рус. Річковий пасажирський теплохід, тип A), [2] був побудований під заводським номером 112, [3] в другій серії, на верфі VEB Mathias-Thesen-Werft Wismar в Вісмарі , НДР в 1957 році і переданий в Волзьке пароплавство СРСР . Навесні 2011 р було встановлено нове радіонавігації, радіокерування в складі: ЕКСНІС (СОЕНКІ), ще один НРЛС, AIS, супутниковий компас, приймач "ГЛОНАСС-GPS", а в ході зимового ремонту 2011/2012 р запланована заміна двох головних дизелів (6 NVD 48).

Теплохід Олександр Невський розрахований на 232 пасажира, має 3 пасажирські палуби і пасажирський трюмний рівень, на яких пасажири розміщуються в одно-, дво- і чотиримісних каютах, каютах класу «люкс» і «напівлюкс».

На головній палубі розташовані побутові кімнати, сувенірний кіоск , Місце для регістарціі пасажирів і ресторан, який має 100 місць. На верхній палубі теплохода перебувають рятувальні шлюпки; ресторан, який має 70 місць, каюти «напівлюкс» та «люкс». Середня палуба - найбільша пасажирська палуба теплохода; тут знаходяться всі двомісні каюти, знаходяться чітательний салон і бар в 20 місць. На нижньому трюмні рівні знаходяться двоярусні двомісні та чотиримісні двоярусні каюти, а також каюти поліпшеного планування.

Теплохід здійснює круїзи по маршрутам з Волгограда: в Астрахань , Саратов і Самару, Москву, Казань . [4]


This page is based on a Wikipedia article written by contributors ( read / edit ).
Text is available under the CC BY-SA 4.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.

Новости