Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіаквитки Волгоград - Москва Добролет

Як використовувати електронний авіаквиток Волгоград - Москва авіакомпанії Добролет?

Деякі прогресивні люди добре знають, що таке електронні авіаквитки. Сьогодні це зручна і комфортна форма покупки авіаквитка. Електронну форму широко впроваджують всі популярні світові авіалінії.

Як багато хто знає, технологія електронних авіаквитків спочатку була розроблена в Сполучених Штатах Америки в 1996 році. Зараз вона використовується в багатьох країнах. Крім того, з недавніх пір, взагалі всі члени ІАТА повинні використовувати таку форму авіаквитків.

Крім того, з недавніх пір, взагалі всі члени ІАТА повинні використовувати таку форму авіаквитків

З того дня, як електронний квиток був узаконений, авіаперевізники активно його застосовують. Спочатку впровадження таких квитків почали SkyExpress і «S7 Сибір», а незабаром підключилися і інші. Зараз електронні квитки використовуються більшістю авіакомпаній.

Отже, що таке електронний авіаквиток?

Квиток електронного виду - заміна паперовим квиткових. Бронювання на рейс здійснюється як зазвичай, проте інформація про подорожі, яку видно на авіаквитку, на бланку не виводиться і зберігається в електронних БД авіаперевізника. Точно так же, як і простий квиток, електронний авіаквиток вважається найважливішим документом, який засвідчує договірні відносини авіакомпанії і пасажира. Пасажир може придбати електронний авіаквиток, не виходячи з квартири. Цей квиток не можна порвати, через неуважність викинути після перельоту або забруднити чаєм.

Для початку, необхідно сказати, що електронний формат квитка може зберегти дорогоцінний час. Не потрібно їхати в аеропорт, очікувати в чергах. Ви можете просто придбати квиток в мережі Інтернет, користуючись нашим ресурсом avia.pro.
Електронний авіаквиток знаходиться в базі даних авіаперевізника, тому він нікуди не зникне.

Важливо, що покупка електронного авіаквитка можлива звідки завгодно, потрібен лише інтернет. До речі, деяких ця особливість неодноразово рятувала. Скажімо, можна купити квитки для своєї матері, яка знаходиться в іншій країні, при цьому не думати, як раніше, про пересилання їй грошей. Сьогодні родичу потрібно просто з'явитися в аеропорт.

Електронні авіаквитки обходяться дешевше порівняно з традиційними, так як в ціну останніх включається вартість самого бланка.
Якщо Ви літаєте без нічого, сидячи в десятому ряду, незалежно від марки повітряного судна, окремі авіаперевізники на додаток до квитків пропонують пасажирам реєстрацію онлайн, що відкривається за 24 години до відправлення, але не за 2-3 години, як це буває в аеропорту.

Як потрібно використовувати електронний авіаквиток?

Найчастіше пасажири, розглядаючи квитанцію, збентежені її зовнішнім виглядом, так як це звичайний паперовий лист з загальними відомостями про маршрут. Однак це справжній документ-договір між пасажиром і перевізником, що дозволяє заощадити час і кошти. Пасажиру, щоб пройти в літак, просто потрібно продемонструвати роздруківку і посвідчення особи під час реєстрації, аналогічно ситуації з простим квитком. Крім того, іноді на реєстрацію йде лічені хвилини. Справа в тому, що електронний авіаквиток дозволяє самому завершити реєстрацію в спеціальному пункті або на веб-сайті компанії-перевізника.

Авіаквитки вартість

Отже, що таке електронний авіаквиток?
Як потрібно використовувати електронний авіаквиток?

Новости