Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Веб камера встановлена ​​в місті Євпаторія Залізничний вокзал

  1. Веб камера встановлена в місті Євпаторія Залізничний вокзал
  2. Росія, Крим, Євпаторія
  3. Веб камера встановлена ​​в місті Євпаторія Залізничний вокзал

Веб камера встановлена в місті Євпаторія Залізничний вокзал Залізничний вокзал в Євпаторії телефон довідкової ж / д вокзалу +7 (36569) 5 14 11 (стаціонарний) Телефон: +7 (3656) 94-33-93 мобільного немає. До центру міста Євпаторія 585 метрів.

Залізничний вокзал «Євпаторія-Курорт» - це основний вокзал Євпаторії, який здійснює пасажирські і вантажні повідомлення. Будівництво вокзалу було завершено в жовтні 1915 року. Тоді в Євпаторію вела залізнична лінія, яка починалася від станції Сарабуз (с. Остряково). Перша залізниця в цьому регіоні була побудована всього за 3,5 місяці. У тому ж році була відкрита тимчасова платформа і перше дерев'яна будівля вокзалу. Перший поїзд прибув до Євпаторії в жовтні 1915 року.

Оператор: ФГУП «Кримська залізниця» (де-факто) Дата відкриття: 21 жовтень 1915 року Тип: пасажирська Класність: I клас Кількість платформ: 4 Кількість шляхів: 13 Тип платформ: 1 бічна, 2 острівні Форма платформ: пряма, вигнута Електрифікована : 1973 рік
Остряково - Євпаторія-Курорт Струм: постійний, = 3кВ Архітектори: А. Душкін Вихід до: Привокзальна площа
Інтернаціональна вулиця
Вулиця Фрунзе Розташування: Євпаторія, Крим Пересадка на: Відстань до Остряково: 59,5 км Код в АСУЖТ: 474614 Код в «Експрес-3»: 2210770 або новий 2078770 [4]

Веб камера встановлена в місті Євпаторія Залізничний вокзал

У той час будівництво вокзалу було обумовлено тим, що в умовах I Світової війни вкрай необхідно було відправляти поранених бійців на лікування в госпіталі Євпаторії. Після революції 1917 року дорожнє сполучення було припинено на час. Пізніше в 1931 році воно було відновлено знову.

Під час Великої Вітчизняної війни будівля вокзалу було спалено повністю. Через кілька років, до 1953 року було побудовано нову будівлю вокзалу «Євпаторія-курорт». Будівництво тривало і до 80-х років на станції були відкриті будівлі локомотивного депо, переходи, новий касовий павільйон та зал очікування. У 1974 році тут була запущена перша електричка, що з'єднує Євпаторію та Сімферополь.

Кінорежисери студії «Мосфільм» часто знімали епізоди своїх художніх фільмів на вокзалі Євпаторії. Наприклад, вокзал Євпаторії можна побачити в кінофільмі «Ми з вами десь зустрічалися».

Росія, Крим, Євпаторія

Театральна площа місто Євпаторія

Росія, Крим, Євпаторія

Веб камера встановлена ​​в місті Євпаторія Залізничний вокзал

Сквер пам'ятник жертвам Чорнобиля

Росія, Крим, Євпаторія

Джерело ...

Джерело

Веб камера встановлена ​​в місті Євпаторія Залізничний вокзал

Веб камера встановлена ​​в місті Євпаторія Залізничний вокзал

схоже

Новости