Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Інформація для туристів на залізничному вокзалі Barcelona Sants: Туристична довідкова на вокзалі Estació Sants в Барселоні, Іспанія

  1. Розташування туристичної довідкової
  2. Час роботи
  3. Контактні дані туристичної довідкової на вокзалі.
  4. Інформація надається в туристичній довідковій вокзалу

Тут представлена ​​інформація про туристичну довідкової на вокзалі Barcelona Sants: розташування біля вокзалу, години роботи довідкової, контактні дані туристичного офісу і перелік, що надається там інформації.

Розташування туристичної довідкової

Туристична довідкова вокзалу Barcelona Sants знаходиться в центрі будівлі, за квитковими касами "Venta Anticipada Larga Distancia '". Від головного входу вокзалу, проходите мимо довідкової "Brief Questions" ( "Швидкий питання"). Зліва ви побачите туалет - довідкова знаходиться зліва від нього.

Час роботи

Місяць День Час січень - грудень понеділок - неділя 8:30 - 20:30 24 грудень 8:30 - 19:30 26 і 31 грудень 8:30 - 19:30

Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в Барселоні на залізничному вокзалі Sants Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в Барселоні на залізничному вокзалі Sants

Контактні дані туристичної довідкової на вокзалі.

Туристична довідкова вокзалу Sants Station (вокзал Сантс)
Tourist Office Estacio de Sants
Plaza dels Paisos Catalanes
08014 Barcelona, ​​España.

Тел .:

+34 93 285 3834

Ел. пошта: [Email protected]

Інформація надається в туристичній довідковій вокзалу

У туристичній довідкової біля вокзалу Barcelona Sants не дають інформацію за розкладом руху поїздів або по роботі самого вокзалу. За такою інформацією найкраще звертатися до довідкової самого вокзалу або в службу Atencio al Cliente (див. Довідкові вокзалу Barcelona Sants ).

Замість цього, в туристичній довідкової дають інформацію про туризм в Барселоні і Каталонії. Якщо ви приїхали до Барселони і у вас ще немає житла, то співробітники в довідковій допоможуть вам підібрати підходящу вам по бюджету і смаку готель, і подзвонять, щоб забронювати номер.

Там же можна почитати різні брошури і задати питання по визначних пам'ятках Барселони.

У туристичній довідкової ви можете забрати заброньовані квитки такі, як квиток на туристичний автобус по Барселоні і Barcelona Mar. Також там можна купити картку Barcelona Card .

Якщо поїздка у вас не спланована, і ви приїхали на вокзал Barcelona Sants, то туристична довідкова це те, що вам потрібно. Вони зможуть допомогти з більшістю аспектів вашої подорожі.

З описом довідкових, які працюють на вокзалі Barcelona Sants (вокзал Сантс), можна ознайомитися у нас на сторінці про довідкові вокзалу Barcelona Sants (вокзал Сантс) .

Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants

Новости