Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель в Черкасах

  1. Розташування готелю в Черкасах
  2. Інфраструктура готелю Черкас

Черкаси - чудовий грод, який розташований уздовж річки Дніпро в самому центрі України

Черкаси - чудовий грод, який розташований уздовж річки Дніпро в самому центрі України. Черкаси дуже багаті пам'ятками та пам'ятниками архітектури. Крім того, що Черкаси - гордість України, це ще й адміністративний, культурний, науковий і економічний центр однойменної області.

Розташування готелю в Черкасах

Розташування готелю в Черкасах

Готель Нива розташовується в місті Черкаси на вулиці Смілянської 144, районі аеропорту і залізничного вокзалу, що дуже зручно. Готель Черкас Нива радий запропонувати 60 комфортабельних номерів в сучасному п'ятиповерховій будівлі. Готель "Нива" відкрита для своїх гостей з 1982 року. До послуг відпочиваючих нашого готелю в Черкасах номера боксового типу - один санвузол на дві кімнати. Всі номери готелю в Черкасах опалюються, і обладнані відповідно всім стандартам: телевізором, новими холодильниками, меблями, робочим столом, кабельним телебаченням.

Інфраструктура готелю Черкас

До послуг гостей готелю Черкас Нива : Конференц-зал та банкетний зал, доставка сніданку в номер, прасування одягу, факс / ксерокопіювання, на території, що охороняється готелю Черкас є банкомат, камера зберігання, кафе-бар, магазин, обслуговування в номерах, паркування.

Новости