Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як доїхати в Сімеїз з аеропорту Сімферополя

  1. зміст:
  2. Аеропорт - Сімеїз - як дістатися
  3. Розклад автобусів Сімферополь (аеропорт) - Сімеїз 2019:
  4. Трансфер Сімферополь (аеропорт) - Сімеїз:
  5. Таксі та приватники в аеропорту
  6. Розклад автобусів Сімеїз - Сімферополь (аеропорт) 2019:
  7. Сімферополь - Сімеїз - як дістатися
  8. Розклад автобусів Сімферополь, ж / д вокзал - Сімеїз 2019:
  9. Розклад автобусів Сімеїз - Сімферополь, ж / д вокзал 2019:
  10. Дорога додому

Як швидко, комфортно, недорого доїхати до Сімеїзу з Аеропорту. Трасфер в Сімеїз. А також розклад автобусів Сімферополь - Сімеїз, маршрути, карта.

зміст:

    1. Аеропорт - Сімеїз - як дістатися
    2. Сімферополь - Сімеїз - як дістатися
    3. Дорога додому

Сімеїз - один з найбільших селищ ПБК. У цьому сенсі нам дуже пощастило - дістатися до Сімеїзу з аеропорту Сімферополя в денний час не буде проблемою. Якщо не виявиться відповідного автобусного рейсу, можна скласти комбінований маршрут, через Ялту, навіть без суворої прив'язки до часу, тому що автобусів з Ялти і Сімферополя до Сімеїзу величезна кількість! Звичайно, комфорт в громадському транспорті Криму в літню спеку обіцяти важко, але 3 години стомлюючого автобусного подорожі скрасять чудові краєвиди за вікном.

Тим, хто готовий заплатити за комфорт трохи більше, обіцяємо детально розповісти, де брати таксі, чи можна замовити трансфер з аеропорту Криму в Сімеїз заздалегідь і що в підсумку виходить вигідніше і безпечніше. З прикладами і цінами.

Аеропорт - Сімеїз - як дістатися

На території кримського аеропорту розташовується одна з автостанцій Сімферополя (оф. Назва «Аеропорт Сімферополь, автостанція»).

Як її знайти? Як тільки ви вийдете з будівлі терміналу, вам потрібно пошукати тролейбусне кільце. До нього впритул примикає автостанція, там же знаходяться квиткові каси. Ви побачите велику кількість міжміських тролейбусів, які вирушають від станції, - на них і орієнтуйтеся. Але, щоб доїхати до Сімеїзу, вам потрібен автобус. Бажано прямий, без пересадки в Ялті - туди ви ще потрапите під час відпочинку. І не раз.

Розклад автобусів Сімферополь (аеропорт) - Сімеїз 2019:

Відправляються щоденно - 4:40, 5:50, 7:55, 10.30, 17:20, 17:21, 18:40, 18:41.

В дорозі - близько 3,5 годин. Час може варіюватися в залежності від маршруту і траси - верхня або середня. Максимальна знаходження в дорозі - 3 години 50 хвилин.

Трансфер Сімферополь (аеропорт) - Сімеїз:

Найзручніший варіант для тих, хто хоче почати відпустку на мажорній ноті, а не з 4-годинних випробувань - замовити трансфер в аеропорт . Ми ще в першому абзаці попередили вас, що з маршрутами і рейсами в Криму все ok. А ось якість самого громадського транспорту ПОКИ залишає бажати багато кращого, на жаль.

У чому переваги трансферу? Вже біля центрального входу вас чекатимуть з табличкою і домчать до Сімеїзу за 2,5 години в машині з кондиціонером. Рішення буде особливо розсудливим:

  • для пасажирів з маленькими дітьми;
  • для пасажирів, що прилітають пізно рейсом, коли громадський транспорт стає повільнішою і ходить помітно рідше;
  • для пасажирів, які просто віддають перевагу комфорту за розумні гроші.

Таксі та приватники в аеропорту

Ще один спосіб доїхати до Сімеїзу, минаючи міжміські автобуси. Він має право на існування, адже не завжди доходять руки до того, щоб забронювати собі машину з дому. Про ціни сказати не візьмемося. Але все, як завжди. Починаючи від помірних і закінчуючи захмарними сумами, розрахованими на те, що похапцем (в темряві, з валізами і дітьми) ви погодитеся викласти більше 2-3 тисяч за поїздку на роздовбаній старої іномарці.

Розклад автобусів Сімеїз - Сімферополь (аеропорт) 2019:

Щодня - 6:20, 9:30, 10:10, 12:00, 14:10, 14:50, 20:00, 21:15.

Час в дорозі - аналогічно, більше 3,5 годин.

Автостанція в Сімеїзі досить велика, звідси вирушає велика кількість прямих рейсів в аеропорт Сімферополя. У зв'язку з чим виникає нюанс - сюди з'їжджаються охочі дістатися до Сімферополя з усіх навколишніх селищ і сіл.

Тому порада: зворотні квитки (з Сімеїзу в аеропорт) в літній період купуйте завчасно. Хоча б за 2-3 дня на Вас рейс.

Як швидко, комфортно, недорого доїхати до Сімеїзу з Аеропорту

Автостанція в Сімеїзі: звідси відправляються автобуси до Сімферополя

Сімферополь - Сімеїз - як дістатися

У Сімферополі є ще одна зручна автостанція, крім Аеропорту. Розташована вона поруч з ж / д вокзалом (оф. Назва «Автостанція-2« Курортна », ж / д вокзал»).

Вирушаючи на відпочинок в Сімеїз , Не зайвим буде знати розклад автобусів і до цієї точки на карті Сімферополя. До речі, всі автобуси з / в аеропорт роблять тут зупинку. До того ж розташовується вона недалеко від центру міста.

Розклад автобусів Сімферополь, ж / д вокзал - Сімеїз 2019:

Дістатися від цієї автостанції в Сімеїз можна на великій кількості рейсів:

Щодня - 5:35, 7:50, 9:05, 9:15 (Сімферополь-Кастрополь, який прямує через п. Сімеїз), 10:00, 10:40, 13:00, 14:30, 16:25 16 : 55, 17:30, 17:50 (Сімферополь-Кастрополь), 20:45.

Скільки їхати з Сімферополя до Сімеїзу? По-різному - від 2 годині 35 хвилин до 3 годин 15 хвилин.

Не забудьте і про автобуси з Аеропорту, які через 25-30 хвилин роблять зупинку на Автостанції-2 «Курортна»: 5:10, 6:30, 8:25, 11:10, 19:10, 19:11.

Розклад автобусів Сімеїз - Сімферополь, ж / д вокзал 2019:

Щодня - 05:00, 8:00, 9:10, 12:40, 13.00, 13:20, 18:20, 19:30.

Дорога додому

На зворотному шляху, з Сімеїзу в аеропорт Сімферополя, після чудово проведеного відпустки, можна також скористатися послугами трансферу. У Криму вже є перевізники, які працюють з Kiwitaxi. І треба сказати, непогано з цим справляються - машини нові, акуратні, водії ввічливі. Все по стандартам популярного пошукача трансферів по всьому світу.

Ціни на трансфер Сімеїз - Сімферополь можна подивитися на kiwitaxi.ru (але в середньому по курортам Криму вони стартують від 1500 рублів за всю машину).

Якщо до того часу ви вже звикне до якістю громадського транспорту і станете експертом по маршрутам ПБК, то єдине, чим ми можемо ще вас здивувати, - це тролейбус Ялта - Сімферополь (аеропорт). Щоб сісти на нього, доведеться попередньо дістатися до автовокзалу Ялти. Але це ж дрібниці, враховуючи, який захоплюючій може стати ваша завершальна екскурсія по Криму в сезоні 2019.

До речі, дістатися в сам Крим теж непросто. Пошук авіаквитків в Сімферополь варто починати заздалегідь, щоб не нарватися на шалені тарифи в розпал сезону. Аналогічна ситуація і з готелями - номери за доступними цінами в кращих місцях розбирають ще в міжсезоння. Як заощадити? Почати пошук готелів та квитків якомога раніше і переконатися, нарешті, що самостійні подорожі набагато вигідніше. Особливо в нашій країні.

Ціни на авіаквитки в Крим на рік вперед:

Якщо у вас залишилися питання або є власний досвід, яким ви не проти поділитися, ласкаво просимо в коментарі. І щасливої ​​дороги!

Читайте більше:

Як її знайти?
У чому переваги трансферу?
Як заощадити?

Новости