Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як доїхати до Домодєдово з Ленінградського вокзалу - всі способи з цінами

  1. Як доїхати до Домодєдово з Ленінградського вокзалу
  2. Громадський транспорт
  3. на Аероекспрес
  4. Корисні статті на тему Домодєдово:
  5. Як дістатися з аеропорту Домодєдово до Ленінградського вокзалу

Москва - великий мегаполіс з безліччю цікавих місць і пам'яток, на які щорічно їдуть подивитися тисячі туристів з різних країн світу. Але не всі мандрівники, які прибувають на столичні вокзали, мають вільний час для прогулянок по вулицях міста.

У багатьох туристів заплановані транзитні маршрути, що передбачають приземлення на літаку в аеропорту Домодєдово з пересадкою на поїзд, який відправляється з Ленінградського вокзалу.

Сьогодні ми розповімо, як швидко дістатися з аеропорту до залізничної станції, розташованої на Комсомольській площі, і в зворотному напрямку.

На території Ленінградського вокзалу є зупинки громадського транспорту і станція метрополітену. Дістатися до пункту призначення можна на автобусі або маршрутці, на таксі, метро і Аероекспрес. Правда їхати доведеться з пересадками з одного виду транспорту на інший. Пропонуємо також ознайомитися - якомога ще дістатися до Домодєдово .

Як доїхати до Домодєдово з Ленінградського вокзалу

Пасажири, що прибувають на станцію залізничного вокзалу столиці, можуть швидко доїхати до аеропорту Домодєдово на таксі або трансфер. Замовити машину можна заздалегідь, продзвонивши в обрану компанію, яка здійснює пасажирські перевезення по Москве.Стоімость таксі від Ленінградського вокзалу до Домодєдово варіює в межах 1000-3500 рублів. Ціна залежить від класу авто та індивідуальної тарифікації обраного перевізника.

Громадський транспорт

Якщо таксі не по кишені, можна дістатися з Ленінградського вокзалу до аеропорту Домодєдово на громадському транспорті. Є кілька маршрутів по даному напрямку.

Як швидко і бюджетно доїхати до Домодєдово з Ленінградського:

  • Спускаємося в термінал метрополітену, сідаємо в електропоїзд, наступний по зеленій лінії зі станції Комсомольській до станції Домодєдовському.
  • Виходимо на станції прибуття і вирушаємо на зупинку громадського транспорту. Звідси можна поїхати на автобусі або маршрутці №308. Кінцева зупинка цього маршруту - Домодєдово.

Час у дорозі від станції Домодєдовському до аеропорту - 40 хвилин. Вартість метро - 55-60р, ціна квитка на автобус або маршрутку - 120 рублів.

на Аероекспрес

Автобуси і маршрутки - наземний транспорт, що відправляється за розкладом, але не завжди прибуває на кінцеву зупинку в належний час. Затримки в дорозі часто відбуваються через велику завантаженість столичних доріг. Якщо у мандрівника мало часу в запасі до відправки лайнера, краще вибрати більш надійний спосіб пересування від Ленінградського вокзалу до аеропорту, який передбачає проїзд на метро з пересадкою на швидкісний електропоїзд - Аероекспрес. Станція прибуття - аеропорт Домодєдово.

Як дістатися з Ленінградського до аеропорту на Аероекспрес:

  • З станції Комсомольській доїжджаємо на метро по кільцевій лінії до Павелецького вокзалу. Час в дорозі - 10 хвилин. Ціна квитка - 55 рублів.
  • З Павелецькому вирушаємо в термінал Аероекспрес (він розташований недалеко від виходу з метро), сідаємо на швидкісний електропоїзд до аеропорту Домодєдово.

Аероекспрес робить проміжних зупинок в дорозі. Доїхати до аеропорту можна в комфортному вагоні за 45 хвилин. Рухаючись по цьому маршруту, дістатися до Домодєдово вам вдасться всього за годину!

Вартість квитка на Аероекспрес - 420 рублів. З урахуванням витрат на метро, ​​на дорогу до аеропорту вам доведеться затратити близько 500 рублів.

Корисні статті на тему Домодєдово:

На приміській електричці

Якщо мандрівник бажає заощадити бюджет і має вільний час до реєстрації на літак , Можна вибрати економічний спосіб пересування, який передбачає поїздку до Домодєдово на приміській електричці. Цей транспорт, також як Аероекспрес, відправляється з Павелецького вокзалу, але тільки з залізничної платформи. Як ще можна дістатися до Домодєдово з Павелецького вокзалу, читайте тут .

Доїхати до Павелецького можна на метро, ​​а далі, пересідаємо на електропоїзд і їдемо до аеропорту. Час в дорозі - 1.15ч. (Електричка робить зупинки на кожній станції). Ціна проїзного квитка - 110 рублів. Витрати на проїзд з пересадками за таким маршрутом складуть 165 рублів.

Як дістатися з аеропорту Домодєдово до Ленінградського вокзалу

Мандрівники, які прибувають на територію аеропорту Домодєдово і планують пересадку на поїзд з платформи Ленінградського вокзалу, можуть дістатися до пункту призначення за аналогічним маршрутом.

Як і на чому доїхати до Ленінградського вокзалу:

  1. З аеропорту можна швидко виїхати на Аероекспрес до Павелецькому, там пересісти на метро і доїхати до місця призначення.
  2. Вийти на зупинку громадського транспорту, сісти на автобус або маршрутку №308, доїхати до станції Домодєдовському, звідки вже можна виїхати на метро до станції Комсомольська.
  3. З аеропорту також можна поїхати на приміській електричці до станції Павелецького вокзалу, де потрібно пересісти на метро по Кільцевій лінії. Кінцева станція - Комсомольська.
  4. На таксі або трансфер - комфортний вид транспорту, що працює в цілодобовому режимі.

Виїхати з аеропорту Домодєдово в нічні години також можна на маршрутці №308, що відправляється до станції Домодєдовському. Звідти вже доведеться добиратися на таксі. Вночі дороги Москви не завантажені, а значить, поїздка буде не тільки комфортною, але і максимально швидкої!

Новости