Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися в Салоу з Барселони (аеропорту і центру міста)

  1. авто напрокат
  2. Таксі / Трансфер Барселона - Салоу
  3. Автобус Барселона - Салоу
  4. Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 2 листопада по 30 квітня
  5. Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 1 травня по 1 листопада (будні дні)
  6. Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 1 травня по 1 листопада (субота, неділя та...
  7. Поїзд (електричка) Барселона - Салоу

Салоу - розвинений курорт Каталонії, розташований на узбережжі Балеарского моря і вважається столицею сімейного відпочинку Коста Дорада.

Салоу розташований на відстані 108 кілометрів на північний захід від центру Барселони і 95 кілометрів від барселонського аеропорту Ель-Прат. Дешеві авіаквитки в Барселону ...

З аеропорту Барселони можна дістатися в Салоу: на прямому громадському автобусі, таксі або авто.

З центру Барселони в Салоу - на прямому автобусі, поїзді (електричці), таксі або авто.

авто напрокат

Якщо ви плануєте подорожувати по Іспанії, то ідеальним варіантом стане оренда авто. Вибрати і замовити авто можна заздалегідь, в призначений час ваш автомобіль буде чекати вас біля аеропорту або в центрі міста. Вартість прокату авто починається від 14 Євро на добу. Подивитися і підібрати авто можна тут ...

Таксі / Трансфер Барселона - Салоу

Добиратися з аеропорту Барселони в центр Салоу, а також інші міста узбережжя Коста-Дорада зручніше і швидше за все на таксі. Замовити таксі / трансфер можна заздалегідь, ще з дому. У будь-який час доби, в аеропорту, вас чекатиме водій з табличкою, де будуть написані ваші ім'я та прізвище. Для замовлення таксі досить повідомити ваші польотні дані! Дізнатися вартість таксі можна тут ...

Автобус Барселона - Салоу

З центру і аеропорту Барселони щодня курсують прямі громадські автобуси в Салоу, також як і з Салоу в Барселону.

Автобуси в Салоу стартують з центру Барселони, більшість автобусів проїжджають термінали Т2 і Т1 аеропорту Барселони або стартують з аеропорту - залежно від розкладу.

В дорозі, приблизно, 2 години - 2 години 30 хвилин. Вартість проїзду становить 16,90 Євро в одну сторону. Провезення багажу входить у вартість квитків. Перевізник Plana.

Квитки можна придбати в касах і пунктах продажу, також і у водія при посадці.

Автобуси великі і комфортні, з кондиціонерами.

З другого терміналу аеропорту Барселони автобуси стартують з автобусної зупинки, розташованої трохи правіше від виходу з будівлі аеропорту. Виходимо, повертаємо направо і йдемо прямо.

У Салоу автобус робить кілька зупинок, в тому числі і в Кап-Салоу. Автобусна станція в Салоу розташована в самому центрі міста, біля бульвару короля Хайме I, що поблизу пляжу Ллевант. Тут же працює інформаційний пункт і здійснюється продаж квитків.

Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 2 листопада по 30 квітня

Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 2 листопада по 30 квітня

Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 1 травня по 1 листопада (будні дні)

Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 1 травня по 1 листопада (будні дні)

Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 1 травня по 1 листопада (субота, неділя та святкові дні)

Розклад рух автобусів Барселона-Салоу (Салоу-Барселона) з 1 травня по 1 листопада (субота, неділя та святкові дні)

Увага! Розклад руху автобусів і вартість проїзду можуть змінюватися! Уточнюйте перед поїздкою на офіційному сайті компанії Плану .

Поїзд (електричка) Барселона - Салоу

На поїзді (електричці) з Барселони в Салоу можна доїхати тільки з центру Барселони. Також як і з Салоу тільки в центр Барселони.

Про те, як дістатися з аеропорту Барселони в центр Барселони і навпаки, ми розповідали раніше, якщо необхідно, ознайомитися з інформацією можна тут .

У Барселоні на поїзд до Салоу можна сісти на трьох ж / д станціях (також доїхати до даних станцій, прямуючи з Салоу в Барселону):

- Французький вокзал (Barcelona-Estacio de França) - поблизу: парк Сьютаделья, порт Барселони, район Барселонета і пляжі;

- Бульвар Грасия (Barcelona-Passeig de Gracia) - поблизу: будинок Бальо, будинок Міла і площа Каталонії, а недалеко знаходиться Саграда Фамілія;

- Вокзал Барселона Сантс (Barcelona-Sants).

Треба зауважити, що не всі поїзди починають шлях зі станції Estacio de França і повертаються туди. Більш популярними є станції Estacio Sants і Passeig de Gracia, з цих двох станцій відправляються і, відповідно, приїжджають на них, більше поїздів. Тому якщо ви збираєтеся сідати або повертатися з / на Estacio de França, вам обов'язково потрібно перевірити розклад заздалегідь.

Вартість проїзду на поїзді в одну сторону варіюється від 7,70 до 19,90 Євро, в залежності від поїзда і часу поїздки. В дорозі від 1 години до 1 години 33 хвилин.

Квитки можна придбати в касах, терміналах або онлайн. Квитки на багато поїзда продають лише в точках продажу (онлайн купити не можна), так що оптимальним варіантом буде купувати квиток безпосередньо перед поїздкою.

Розклад руху поїздів та вартість квитків краще уточнювати перед поїздкою - на сайті Renfe або на сайті Rail Europe . У чому відмінність сайтів: сайту Ренфе немає російською мовою і оплата в євро, сайт Реіл Європі російськомовний і придбати квитки можна за рублі.

Зупинка в Салоу - ж / д станція Салоу, розташована в центрі міста (43840 Salou, Таррагона, Іспанія), 600 метрах від центральних пляжів і набережної.

Фото з / д станції Салоу

Фото з / д станції Салоу

Фото поїздів Салоу-Барселона (Барселона-Салоу)

Фото поїздів Салоу-Барселона (Барселона-Салоу)

Новости