Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до АЕРОПОРТУ СІМФЕРОПОЛЬ

  1. До автовокзалу Сімферополя
  2. До ж / д вокзалу міста Сімферополь
  3. До Ялти і Алушти на тролейбусі
  4. Автобусами до різних міст Криму
  5. До Ялти, Севастополя, Алушти, Саки, Євпаторії Автоекспрес Fly & Bus
  6. Таксі з аеропорту і в аеропорт Сімферополя
  7. Знайдіть дешеві авіаквитки

Інформація оновлена 12.03.2019

Головний «повітряний порт» столиці Криму, аеропорт Сімферополя, знаходиться в 12 км від центру міста. Громадський транспорт долає цю відстань, в середньому, за півгодини.

Територіальна близькість і зручність транспортної розв'язки робить поїздку в аеропорт Сімферополя заняттям необтяжливим, незалежно від обраного способу переміщення.

З міжнародного аеропорту Сімферополь до міста, ви зможете дістатися на наступних видах громадського транспорту:
З міжнародного аеропорту Сімферополь до міста, ви зможете дістатися на наступних видах громадського транспорту:

  • Автобус: № 49 «Аеропорт - Мар'їно»
  • Автобус: № 49А «Аеропорт - Парк імені Треньова»
  • Тролейбус: № 17 «Аеропорт - Хошкельди»
  • Маршрутні таксі № 49, 98, 100, 115.

Увага! 16 квітня 2018 року аеропорт «Сімферополь» перевів прийом і відправку всіх виконуваних рейсів в новий аеровокзальний комплекс. Старі термінали повністю припинили свою роботу.

Отже, коротко і ясно куди і на чому можна доїхати з аеропорту Сімферополь і як дістатися до аеропорту:

До автовокзалу Сімферополя

До автовокзалу, розташованого в місті Сімферополь, можна доїхати на маршрутному таксі №49 та автобусі №49, звідки далі Ви зможете відправитися в інші міста півострова і Росії. Вартість проїзду на міському маршрутному автобусі становить 17 руб.

Розклад рейсових автобусів, які відправляються з автовокзалу, а також всіх автостанцій, Ви зможете знайти на сайті ГУП РК «Кримавтотранс».

До ж / д вокзалу міста Сімферополь

До залізничного вокзалу Сімферополя, поруч з яким також розташована автостанція «Курортна», можна доїхати на маршрутних таксі № 98, 115, автобусі 49А. Вартість проїзду на міському маршрутному автобусі становить 17 руб., На тролейбусі - 14 руб.
Ознайомитися з розкладом руху поїздів по Кримському півострову можна на сайті Розклад руху поїздів.

До Ялти і Алушти на тролейбусі

До міст Ялта та Алушта від аеропорту можна дістатися міжміськими тролейбусами № 54 і 55. З розкладом тролейбусів Ви можете ознайомитися за посиланнями: 54 Аеропорт-Алушта , 55 Аеропорт-Ялта.
Вартість проїзду на тролейбусі до Ялти - 138 руб., До Алушти - 92 руб. Час в дорозі до Ялти приблизно 2,5 години, до Алушти близько 1,5 годин.



Автобусами до різних міст Криму

На території аеропорту «Сімферополь» також розташована автостанція, яка примикає до тролейбусному кільцю.

Пасажири аеропорту зможуть придбати квитки на автобус по прильоту в залі видачі багажу, а також каси цілодобово працюють в зоні прибуття на першому поверсі.

Вартість проїзду до міст Криму:
Ялта - 153 руб.
Алушта - 105 руб.
Севастополь - 142,50 руб.
Євпаторія - 91,50 руб.
Саки - 55,50 руб.
Судак - 178,50 руб.
Феодосія - 196,50 руб.
Керч - 343,50 руб.

Відстань до найпопулярніших курортних і великих міст Криму з аеропорту Сімферополя вказані в таблиці нижче.

Пункт призначення Відстань до пункту призначення Алупка 116 км Алушта 63 км Бахчисарай 45 км Гурзуф 84 км Євпаторія 60 км Керч 218 км Коктебель 126 км Морське 115 км Партеніт 78 км Севастополь 94 км Судак 111 км Феодосія 160 км Ялта 86 км

До Ялти, Севастополя, Алушти, Саки, Євпаторії Автоекспрес Fly & Bus

З аеропорту Сімферополь в міста Ялта, Севастополь, Алушта, Саки, Євпаторія і назад можна доїхати на Автоекспрес Fly & Bus.

Автоекспрес відправляється з привокзальної площі аеропорту, час відправлення / прибуття мікроавтобусів зістиковано з розкладом прильоту / вильоту літаків (в тому числі вночі).

Вибрати час поїздки, уточнити розклад і оплатити дану послугу можна на сайті Fly & Bus , Інтернет-порталах, що здійснюють продаж авіаквитків і в касах Кий Авіа (розташовані, в тому числі в залі прильоту аеропорту, каси № 3 і 4). Для зручності пасажирів працює цілодобова безкоштовна «гаряча» лінія 8-800-250-6884, по якій при зверненні дадуть роз'яснення та допоможуть вирішити виниклі питання.

Вартість квитків: Ялта, Севастополь - 600 руб., Євпаторія - 500 руб., Саки - 400 руб.

Щоб Вам простіше було зорієнтуватися після прильоту в аеропорт, дивіться схему розташування громадського транспорту в аеропорту Сімферополь.



Таксі з аеропорту і в аеропорт Сімферополя

В аеропорту дуже поширені випадки «нагріти руки» на туристах. По прильоту до Криму на виході з аеропорту вас неминуче оточать місцеві таксисти, які користуються популярністю відпочинку на півострові і призначають ціни один вищий від другого. Існує дієвий спосіб не потрапити в халепу з «екстратаріфамі». Одна з найбільш дієвих альтернатив - викликати таксі через інтернет. Спіймати таксі біля терміналу аеропорту, цілком реально, але в даному випадку всі ризики переносяться на пасажира, вартість таксі може вам обійтися в 2 рази дорожче від реального тарифу. Саме тому доцільно оформити попереднє замовлення в пошуковій формі нижче. Підтвердження замовлення прийде Вам на електронну пошту, а водій буде чекати біля виходу із зони прильоту з табличкою, на якій вказана ваша прізвище. Також водій може допомогти вам з багажем, а оплата повної вартості буде проведена тільки після прибуття на місце, яку ви вже будете знати при бронюванні таксі.

Знайдіть дешеві авіаквитки

Якщо Ви ще не придбали авіаквитки в Сімферополь, то прямо зараз можете скористатися зручною формою пошуку. Все, що потрібно - це ввести пункт відправлення та призначення і передбачувані дати поїздки, а потім натиснути «Знайти авіаквитки». Пошуковик авіаквитків підбере для Вас оптимальний маршрут і покаже мінімальну ціну серед авіакомпаній і агентств з продажу авіаквитків.

Новости