Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися до аеропорту Шереметьєво B, F, С

  1. Шереметьєво довідка
  2. Як вибратися з "Шереметьєво-B"

Шереметьєво довідка

ЕкспрессАеро / довідкова аеропортів / транспорт в аеропорт / транспорт до Шереметьєво 3

На автомашині: 29 км від центру Москви по швидкісній автомагістралі (M-10).
На автобусі: Аеропорт Шереметьєво пов'язаний зі столицею швидкісною автомагістраллю (M-10), по якій курсують: автобуси - експреси, маршрутні таксі, рейсові автобуси (№ 851 від станції метро "Річковий вокзал", №817 від станції метро "Планерна"), а також таксі.
Квитки за проїзд можна придбати в транспорті який Ви оберете.
Час роботи муніципального автотранспорту з 5.45 до 00.30 год.

  • Таксі від центру міста принесе в Шереметьєво-F за 40-45 хвилин і обійдеться в $ 40-50. За вільній трасі є шанс дістатися до мети менш ніж за 30 хвилин.
  • Громадський транспорт - до обох терміналів найзручніше дістатися маршрутними таксі компанії "Автолайн" та автобусом "Експрес" від станції метро "Річковий вокзал" (вихід вперед у напрямку руху поїзда в бік вул. Фестивальна).
  • Маршрутне таксі "Автолайн". Стоянка знаходиться майже навпроти виходу з метро приблизно в 40 метрах. Рух, як правило, з 7.00 до 22.00. Відправлення в міру наповнення салону через кожні 10-20 хвилин. Салон маршруток не пристосований для перевезення багажу і навіть два великі валізи можуть створити проблему. Час в дорозі 15-20 хвилин.
  • Автобус "Експрес" відправляється від станції метро "Річковий вокзал" кожні півгодини, як правило, з 7.00 до 21.30. Час в дорозі близько 20 хвилин. Стоянка приблизно в 30 метрах від "Автолайн" в сторону руху транспорту.
  • До "Шереметьєво" з "Автолайн" можна доїхати також від аеровокзалу (ст. Метро "Аеропорт") та від станції метро "Планерна" Інтервали відправлень і час в дорозі приблизно в два рази більше.
  • І маршрутки "Автолайн", і автобуси "Експрес" після "Шереметьєво-F" слідують в "Шереметьєво-1" і на дорогу туди треба додати ще близько 10 хв. Головна перешкода на шляху в "Шереметьєво" - це замучили всіх звуження проїзної частини на виїзді з Москви в місці будівництва нової естакади. Багатокілометрова черга виникає тут, як правило, у вечірні години пік, особливо по п'ятницях. При поїздці на таксі з центру цей затор, укупі з попередніми пробками, може подовжити дорогу до півтори години. Через цю пробки дорога "Автолайн" або "Експресом" від "Річкового вокзалу" до "Шереметьєво" в екстремальній ситуації може зайняти майже годину.
  • Якщо ви приїхали в "Шереметьєво" на машині когось зустрічати і хочете поставити автомобіль якомога ближче до виходу із залу прильоту, нерідко доводиться довго чекати в черзі машин, так як можливості парковки і руху тут давно не відповідають нинішньому пасажиропотоком. Тим часом дуже швидко можна забрати гостей з пандуса другого поверху залу вильоту. З в'їздом туди проблем зазвичай не буває. Головне, щоб прилетіли очікували прямо біля вхідних дверей, оскільки затримка загрожує неприємностями з ДАІ.

Як вибратися з "Шереметьєво-B"

  • Таксі. Зазвичай в наявності близько десятка вільних машин, пофарбованих у жовтий колір, але зі звичними старорежимними шашечками, що викликають довіру.
  • Громадський транспорт з "Шереметьєво-B" - ті ж маршрутні таксі "Автолайн" (стоянка праворуч від виходу із залу прильоту) і "Експрес" (стоянка зліва). Слідують транзитом через "Шереметьєво-F", де беруть додаткових пасажирів на вільні місця, яких може і не бути, якщо всі їдуть до Москви.

Як вибратися з "Шереметьєво-F"

  • Транзитні маршрутки і автобуси, які прямують в "Шереметьєво-F" з Москви, далі в "Шереметьєво-B" і назад, виробляють посадку і висадку пасажирів в одному місці, біля автобусної зупинки поблизу правого крила будівлі аеропорту. Щоб правильно зорієнтуватися, краще уточнити у водія, куди він їде далі. Організованою черзі немає, але великих скандалів не помічено. Тут також зупиняються маршрутки, що йдуть до станції метро "Планерна" і до Аеропорту.
  • У залі прильоту "Шереметьєво-F" біля виходу із зони митного контролю постійно товпляться водії-приватники, які пропонують свої послуги. Втім, вони не користуються особливою популярністю, хоча про якісь кримінальні подвиги з їх боку давно вже не чути. Більше десятка транспортних бюро, розташованих в залі, викликають у пасажирів більше довіри.

Якщо Ви не знайшли потрібну інформацію, скористайтесь картою сайту

Новости