Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Завантажити Прогулянки Парижем Вокруг Света

Путівники Вокруг света - Все для студента. Путівник. Овіяні легендами старовинні вулички Відня, її розкішні палаци, що відповідають статусу колишньої .. Крит - найбільший острів Греції - від А до Я; 5. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і захоплюючим. Це книга .. На заході Стамбул межує з провінцією Текірдаґ, на сході - ..

Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Історія всіх народів і цивілізацій, які залишили помітний внесок у світовій історії, пов'язана з цією країною. Вона була частиною імперій хеттів і ассірійців, Олександра Македонського і Риму, монголів і візантійців, сельджуків і османів. З Російською імперією .. Незважаючи на молодість кавказьких курортів - їм немає і 2.

Незважаючи на молодість кавказьких курортів - їм немає і 2

Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і захоплюючим .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. На ці питання намагається відповісти дана книга. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і захоплюючим. Ви без особливих зусиль знайдете на ній Кольський півострів - найпівнічніший регіон європейської частини Росії, здебільшого розташований за полярним колом. Мурманськ - столиця Заполяр'я, найбільший морський порт за полярним колом.

Завантажити: FREE. Вартість прогулянок для GPS-Путівника "Вокруг Света" знижена в 3 рази! Париж, наприклад, вже до кінця літа. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект. Прогулянки по Парижу: Путівник.

Завантажити книгу Вокруг света за 280 $ - Шанін Валерій Олексійович безкоштовно в форматі epub, fb2, rtf, txt, читати відгуки, анотацію. Купити книгу «Прогулянки по Парижу. Путівник »автора М. Сартан і інші твори в розділі. Читати далі. Навколо світу. Після книги "До Франції на автомобілі" у видавництві "Вокруг света" вже.

Більше половини Кольського .. Він відкриває серію видань, присвячених особливо охоронюваним природним територіям .. З того часу створені ще 3.

В одних парках, віддалених від промислових і сільськогосподарських центрів, природа збереглася практично в первозданному вигляді, і тут можна побачити велику кількість природних пам'яток: унікальні .. Тут є місця, практично незаймані цивілізацією, де природа зберегла свій первозданний вигляд. Це і білосніжні пляжі, на яких відкладають яйця морські черепахи, і гори з печерами і водоспадами, і .. Маршрути подорожей, карти і схеми допоможуть вам орієнтуватися в місті.

Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Путівник «Навколо Світу» - це не тільки перевірена інформація, барвисті ілюстрації та .. Вони прибували сюди з європейської частини по пароплавної лінії Одеса - Владивосток і долали близько 2. Вони прибували сюди з європейської частини по пароплавної лінії Одеса - Владивосток і долали близько 2. Для нього важливий не сам факт перебування в якому-небудь місці, не номінативний підхід до відпочинку, а акт усвідомлення того, що він доторкнувся до ..

Його склали кореспонденти відділу радіомовних програм на португальською мовою радіо «Голос Росії» Марія Сигалова і Катерина Печеніхіна. Його склали кореспонденти відділу радіомовних програм на португальською мовою радіо «Голос Росії» Марія Сигалова і Катерина Печеніхіна. Кожен путівник «Навколо світу» - це книга, текст для якої .. Його склали кореспонденти відділу радіомовних програм на португальською мовою радіо «Голос Росії» Марія Сигалова і Катерина Печеніхіна. Кожен путівник «Навколо світу» - це книга, текст для якої .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і ..

У цьому путівнику представлені: - 2. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначив своє 1. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник , з яким подорож стане ще більш ..

Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і захоплюючим. Де ще можна так близько познайомитися з Руссю князівської, царської, билинною, відчути подих давньої історії нашої величезної країни? Всі ми з юності пам'ятаємо про вітряних млинах Дон Кіхота, про Великого Інквізитора Достоєвського; ми слухаємо «Кармен», «Севільського .. Це ще і подорож углиб нашої, російської, історії, яке, як ми сподіваємося, приведе вас до самих несподіваних відкриттів. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначив своє 1.

Оновлений .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим .. Завантажити Автостопом За Галактиці Doc . Свобода від розкладу поїздів і автобусів, від нав'язаної програми туру, від групових екскурсій, від нецікавих місць, від малограмотних гідів. Детально описано всі історичні пам'ятки культури, музеї, палаци і.

Схеми, карти, кольорові ілюстрації. Тут стрімкі бурхливі річки сусідять з величністю первозданного лісу, а суворі гранітні скелі обрамляють озера, великі і малі, розсипані по карельської землі ..

Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і захоплюючим. Це книга .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Його своєрідність проявляється буквально у всьому: в природі і пори року, способі життя людей, їх яскравому одязі, дорогоцінних прикрасах і кулінарні пристрасті, традиціях і барвистих святах в честь численних богів, стародавньому символізм, архітектурі та образотворчому мистецтві ..

Золоті пляжі, гори і печери, древні руїни, міфи і традиції, узо мусака. Оновлений путівник. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і захоплюючим .. Він пов'язаний з усіма .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Ці землі з найстаріших років освоювалися ..

Книга для всіх, хто вже збирається в закордонний вояж або ще тільки мріє про поїздки за кордон. У ній розповідається про перешкоди, що стоять на шляху самостійного мандрівника, і про способи їх подолання. Це одночасно і самовчитель, і довідник, і справжня енциклопедія, в якій можна знайти відповіді майже на всі питання, що виникають ..

У ній розповідається про перешкоди, що стоять на шляху самостійного мандрівника, і про способи їх подолання. Це одночасно і самовчитель, і довідник, і справжня енциклопедія, в якій можна знайти відповіді .. У ній розповідається про перешкоди, що стоять на шляху самостійного мандрівника, і про способи їх подолання. Це одночасно і самовчитель, і довідник, і справжня енциклопедія, в якій можна знайти відповіді .. Сибір вже стала скоріше способом, ніж географічним поняттям. Все, що простягається за Уральськими горами на схід, всю північну частину азіатського континенту багато, особливо іноземці, вважають Сибіром. Для тих, хто там ніколи не був, все це величезний простір - міста, тайга, моря, річки, озера і болота зливаються в стереотипи - сніг, мороз ..

Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще більш цікавим і .. Це по-справжньому надійний товариш і провідник, з яким подорож стане ще .. У Баварії особливий колорит і свій розмашистий стиль життя.

Вона з легкістю поєднує сільську ідилію і урбанізм, прихильність ..

Навколо світу - Завантажити електронні книги безкоштовно Вокруг света Таємні знаки. Жанр: Таємниці (таємничі явища в природі та історії) Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 2. Дата завантаження: 1. Людина зіткнувся з таємними кодами задовго до того, як сам знайшов мову.

Сліди звіра на снігу, форма хмар, малюнок геологічних шарів на прибережній скелі - все це таємні мови, якими говорить з нами природа. Цивілізація додала сюди умовні жести, потаємні знаки, зрозумілі тільки присвяченим, і, нарешті, письмена, ієрогліфи, літери - цеглинки нашої культури. Так що ця книга - не тільки про шифри в звичному для нас вузькому сенсі слова - військовому чи технічному. Все це різноманіття таємних мов - від вузликового письма до суперсучасних методів цифрової картографії - вперше російською мовою описано і пояснено в енциклопедії «Таємні знаки». Досить перерахувати на вибір лише кілька назв глав - «Знаки тіла», «Мови злочинного світу», «Комерційні коди», «Цифровий століття» - щоб отримати уявлення про різноманітність і майже неймовірному обсязі інформації, який енциклопедія готова запропонувати читачеві.

Книга прекрасно видана і щедро ілюстрована. Тисячі малюнків, рідкісних архівних фотографій, карт і схем супроводжують захоплюючий текст, який зберігає в той же час повну наукову достовірність. Путівник. Випуск 2. Джигурда Любити За Україн Завантажити Безкоштовно Детальніше . Автор: Кусий Ілля. Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света.

Рік: 2. 01. 1Страніц: 3. Дата завантаження: 7 октрября 2. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу.

В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1. Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання. Путівник. Випуск 3. Автор: Кусий І. А.

Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 2. Дата завантаження: 1. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1.

Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання. Тут стрімкі бурхливі річки сусідять з величністю первозданного лісу, а суворі гранітні скелі обрамляють озера, великі і малі, розсипані по карельської землі, немов по полотну бризки блакитний фарби.

Тут, на російській Півночі, ще живі народні побутові, архітектурні, духовні традиції. І тільки тут збереглися найдавніші, старше самих єгипетських пірамід, твори образотворчого мистецтва - малюнки, вибиті на скелях далекими предками нинішніх карелів. Мені важко уявити людину, якій в Карелії було б нецікаво (хіба що знайдеться завзятий домосід, хто не любить залишати насиджене крісло перед телевізором). У будь-якого мандрівника завжди є мета: втомлені від суєти і цейтноту жителі мегаполісів шукають спокою і тиші; любителі екстриму - небезпечних порогів і непрохідних стежок; прихильники пізнавального відпочинку прагнуть до пам'ятників старовини, а фотолюбителі їдуть за красивими пейзажами і незвичайними ракурсами. І в Карелії все це є.

Неможливо в маленькій книжці описати всі достоїнства краю, все, що він пропонує своїм гостям. Путівник, який ви тримаєте в руках, розрахований в першу чергу на туристів допитливих, що цікавляться культурою Російського Півночі. Основна роль в книзі відводиться історичним, культурологічним та краєзнавчим матеріалами. Тут ви також знайдете і практичні відомості - адреси та телефони вокзалів і музеїв, об'єктів розміщення і харчування, медичних установ і рятувальних служб, розкладу транспорту. Пізнавати Росію непросто. Сподіваюся, цей путівник стане для вас в цьому починанні вірним другом і надійним супутником.

Подорожуйте з нами. Щасливої ​​дороги! Олена Стамбулян. Адже Кіпр - явище дуже багатогранне. Історія, культура і мистецтво цієї країни унікальні і своєрідні.

Якими тільки барвистими епітетами не наділяють невеликий шматочок суші в Середземному морі: острів кохання, острів святих, оливковий острів, мідний острів .. Час занесло піском забуття колишню велич прославлених на все Середземномор'я кіпрських міст-держав, і тільки легенди пам'ятають сьогодні про те, що колись весільне вбрання дочки заможного торговця з Фамагусти був багатшим, ніж у королеви Франції. На цьому невеликому острові тісно переплітаються прагматична західна культура і барвисті традиції Сходу. Старовинні православні монастирі та середньовічні фортеці, готичні храми католиків і візантійські базиліки перших століть християнства, античні амфітеатри і мусульманські мечеті. Монументальні венеціанські зміцнення Нікосії і веселі карнавали Лімасола, релігійні святині Ларнаки і золотисті піщані пляжі Фамагусти, археологічні пам'ятники Пафосу і неприступна портова цитадель Кіреніі. М'який субтропічний клімат і мальовничі гірські ланцюги, родючі рівнини і соснові ліси передгір'я, ну і, звичайно, лазурно- синє, тепле і чисте море. Все це Кіпр. В Європі є багато дивовижних і мальовничих місць з багатим історичним минулим, які, хоч один раз в житті, хотілося б відвідати будь-кому, небайдужому до прекрасного, людині.

Поза всяким сумнівом, Кіпр в цьому переліку займає далеко не останнє місце. Ми навіть не можемо вирішити, кому можна більше позаздрити - тим, хто вже побував на цьому прекрасному шматочку суші в Середземному морі і назавжди потрапив в полон його чарівних чар, або тим, кому ще тільки належить це чудове, захоплююче і чарівне знайомство. Нас просто тягне туди знову і знову .. Олексій і Андрій Борзенко. Випуск 3. 03. Автор: Тимофєєв Ігор.

Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 1. Дата завантаження: 1. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1. Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання.

Випуск 2. 67. Автор: Вершинін Олександр. Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 1. Дата завантаження: 1. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1.

Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання. Випуск 3. 15. Автор: Ларіонов А. В. Жанр: Америка.

Видавництво: Вокруг света. Завантажити Гру Мадагаскар по торрент далі . Рік: 2. 01. 1Страніц: 1.

Дата завантаження: 2. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1. Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання. Випуск 2. 71. Автор: Зиник З. Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 2.

Дата завантаження: 2. Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1. Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання.

Випуск 2. 86. Автор: Тайгова Аліса. Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 1. Дата завантаження: 1.

Серія «Вокруг Света» - найбільша і найпопулярніша в Росії колекція путівників - проект знаменитого вітчизняного пізнавального журналу. В 2. 01. 1 року «Вокруг Света» відзначає своє 1. Разом з журналом наші путівники знаходять новий вигляд і нове дихання. Випуск 3. 17. Автор: Якубова Н. І. Жанр: Європа. Видавництво: Вокруг света. Рік: 2. 01. 1Страніц: 1.

Де ще можна так близько познайомитися з Руссю князівської, царської, билинною, відчути подих давньої історії нашої величезної країни?

Новости