Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Морські круїзи з Самари, ціни 2019 - 2020, по Середземному морю, навколо Європи

Життя не стоїть на місці, удосконалюються і туристичні технології

Життя не стоїть на місці, удосконалюються і туристичні технології. Завдяки їм за останній час доступними для росіян стали багато перш, здавалося б, абсолютно недосяжні континенти, країни та міста.

Теж саме відноситься і до видів відпочинку. Раніше, скажімо, тільки одиниці могли дозволити собі відпочинок де-небудь на Кубі або в Домінікані, а вже про морське круїзі на величезному білому лайнері і говорити нема чого. А сьогодні морські круїзи стали вже не тільки доступними, а й вельми популярними у росіян. Відповідно, різко зросла кількість пропозицій з цього виду подорожей на нашому турринку.

Головний плюс морського круїзу очевидний - це можливість за одну поїздку побачити відразу кілька країн. Причому Вам не потрібно буде при цьому міняти готелі, весь час розпаковувати і знову збирати валізи. Більш того: «трансфери» між країнами будуть дуже навіть приємними. Тому що Ви проведете їх на комфортабельному морському лайнері, де створені ідеальні умови для відпочинку туристів. Всі каюти на таких судах, зрозуміло, зі зручностями, є магазини, кінозали, бари, дансинги, басейни, фітнес-центри ... Загалом, фактично це відмінний готель на воді! ..

Треба зауважити, що якщо раніше морський круїз асоціювався у нас в основному з маршрутами по Скандинавії або навколо Європи, то тепер спектр пропозицій помітно розширився. Абсолютно спокійно можна забронювати собі круїзи, скажімо, по Південно-Східній Азії або Карибському басейну. Але, звичайно, європейські морські круїзи все-таки переважають, вони залишаються найбільш популярними і затребуваними.

Морські круїзи - це, однозначно, «вотчина» допитливих туристів, що віддають перевагу пізнавати світ, ніж пасивно лежати на сонечку під шезлонгом на березі. Втім, і сонце, і шезлонги у Вас на морському лайнері теж неодмінно будуть. Але куди важливіше все ж красиві пейзажі, неповторний аромат моря і надзвичайно цікаві міста на шляху прямування. А якщо ще й компанія в подорож добереться приємна, то можна сміливо говорити: життя вдалося! ..

компанія « Акварель-Круїз »Сподівається, що у Вашому морському круїзі все саме так і буде. Приємних Вам вражень від моря і не тільки! ..

Новости