Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

чтиво «Офіційний сайт співдружності Чіптріп

Друзі, продовжуємо ділитися з вами накопиченим, більш ніж за 11 років, матеріалом з нашого архіву (випуски 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ).

В рамках нашої нової рубрики, що виходить по п'ятницях, ми поділимося нашими моделями для збірки, за допомогою яких можна організувати свою подорож і бути впевненим, що ви не упустили нічого важливого - всі об'єкти тяжіння і активності в регіоні описані докладно і покроково + можна взяти будь-який з наших експедиційних маршрутів, і на базі нього організувати свій власний.

В кінці листопада на центральних площах різних міст Європи відкрилися тисячі лавок, доверху заповнених печеними яблуками, смаженими каштанами, оздобленими дерев'яними будиночками і солом'яними фігурками. Безпрограшна комбінація пряного палючого глінтвейну, ароматних солодких кексів, блискучих ялинкових янголят і дзвінких каруселей перетворює будь-який базар в справжній парк чудес в святкових вогнях і сніжинки.
Ловимо різдвяний настрій в Празі та Відні:

Some rights reserved   by   Boris Tylevich
Some rights reserved by Boris Tylevich

ЧЕХІЯ ПРАГА
Прага чарівна завжди, а в Різдво особливо. Найголовніше скупчення казкової атмосфери в цю пору року відбувається на головних Різдвяних базарах Праги на Староміської та Вацлавській площах, і трохи менше на площі Миру.
Який би ринок ви не вирішили відвідати, на будь-якому знайдете традиційну чеську їжу, жахливо недієтичних, але дуже смачну. Наприклад, барбекю зі свинини, ковбасу, чеські галушки, тістечка, пиво, глінтвейн і медовуху.
І, звичайно, в безлічі подарунки, різьблені іграшки, вітражі, маріонеток, вироби зі скла, ювелірні вироби, вишиті мережива, кераміку, ароматні свічки, ялинкові прикраси, головні убори, рукавички і шарфи, ляльок, красиво одягнених в традиційні костюми.
Днем можна спостерігати, як всі ці традиційні продукти виготовляються, а ввечері на тлі темної готичної Праги сяє святковими вогнями ялинка на Староміської площі. І це дійсно вражаюче видовище.

Різдвяний ярмарок у Празі триватиме до 4 січня 2017 року, тури в дати ярмарків можна подивитися наприклад тут , тут , тут , тут і тут і за тегом Прага
Адреса: Staroměstské náměstí, Václavské náměstí, Náměstí Míru, Praha, Czech Republic

Готовий маршрут для поїздки в Прагу см. Тут ... (З повним бюджетом, адресами, цінами на харчування, екскурсіями і порадами, як / куди сходити і що можна і варто безкоштовно подивитися)

ВІДЕНЬ, АВСТРІЯ
Аромати цукатів, цукрової вати та інших делікатесів, що доносяться з невеликих дерев'яних кіосків з різдвяними прикрасами та іграшками, як і раніше зберігають свою магічну силу.
У той час як діти гріють руки в мішках з гарячими каштанами, радіючи катання на поні і «Christkindl Express», батьки можуть насолодитися своїм глінтвейном і прогулянками під різнокольоровими деревами, захоплюючись тим, як Різдвяний ринок зумів зберегти своє дитяче чарівність.
Можна опустити своє Різдвяне вітання в спеціальну поштову скриньку, де воно чекатиме відправки в пункти призначення по всьому світу.

Віденська ярмарок відкрився до Різдва 24 грудня, тури в дати ярмарки на будь-яку дату вильоту запитуйте тут і за тегом Відень
Адреса: Rathaus, Friedrich-Schmidt-Platz 1, 1010 Wien, Austria, сайт .

Наш путівник по Відні - перша частина з класичним маршрутом тут і друга з небанальними містечками тут

Увага! Звертайте ласка увагу на дату публікацій постів по посиланнях, запитуйте розрахунок актуальною ціни, залишаючи коментар до вподобаного посту.

Мітки: city ​​escape , idea_for_shorttrips , people-to-go , Австрія , Відень , модель для збірки , Прага , свята , речення , події , спецпроект Ч , столиця , Чехія , чтиво , шопінг

Новости