Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Блефароліфт

  1. Основні етапи масажу околглазнічной області:
  2. Протипоказання:

Блефароліфт

Блефароліфт - процедура, що омолоджує, заснована на масажі верхньої зони особи: області вік, лоба, брів, скронь і вилиць. Допомагає прибрати набряклість, зміцнити окологлазние м'язи, поліпшити тонус м'язів і пружність шкіри, попередити опущення верхньої повіки і брів, поява темних кіл і мішків під очима.

Шкіра навколо очей дуже тонка і вимагає делікатного поводження. Майстри «СМ-Косметологія» пройшли навчання у кращих фахівців з масажу і володіють спеціальними техніками роботи саме з цією зоною особи.

Масаж області навколо очей в нашій клініці виконується як при появі вікових змін, так і для їх профілактики, оскільки має лімфодренажний, тонізуючий і ліфтинговий ефект. Після курсу процедур піднімають брови, «відкриваються» очі, розгладжуються дрібні зморшки. Особа виглядає молодшим і відпочив.

Блефароліфт сприяє розслабленню нервової системи, дозволяючи поліпшити емоційний стан, зняти головний біль, втома, роздратування, нервозність. Ідеальний як терапевтичний засіб боротьби зі стресами, депресією, безсонням, синдромом хронічної втоми.

Основні етапи масажу околглазнічной області:

  1. Умивання і зняття макіяжу.
  2. Нанесення на шкіру гіпоалергенного масажного масла.
  3. Масаж.

Тривалість - 20 хвилин. Рекомендується проведення 10 процедур з інтервалом 2-3 дня два рази в рік і щомісячно по одному сеансу для підтримки результату. Вартість блефароліфта можна дізнатися по телефону або в розділі ціни .

Протипоказання:

  • наявність опіків, ран, шкірних висипань;
  • онкологічні захворювання в гострій стадії.

Блефароліфт добре поєднується з багатьма іншими процедурами в косметології і може бути рекомендований в комплексі з апаратними та ін'єкційними омолоджують методиками.


Залишилися питання?

Залиште заявку і адміністратор нашої клініки відповість
на всі Ваші питання, порадить оптимальну для Вас
процедуру і порекомендує потрібного фахівця.

Залишилися питання?

Новости