Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Закордонний паспорт без військового квитка

  1. Як ми працюємо?
  2. Ваші вигоди від співпраці з нами

При отриманні закордонного паспорта чоловіки стикаються з необхідністю надати військовий квиток або довідку за формою № 32

При отриманні закордонного паспорта чоловіки стикаються з необхідністю надати військовий квиток або довідку за формою № 32. Ці документи підтверджують, що чоловіка не планують на службу в найближчий місяць. Але що робити, якщо у вас немає часу або можливості отримати ці документи? Звертайтеся в компанію Passport2day, ми допоможемо отримати закордонний паспорт без військового квитка та довідок з військкомату.

Як ми працюємо?

Ви зайнята людина і не можете витрачати зайвий час на стояння в чергах? З нашою допомогою отримання закордонного паспорта без військового квитка всього за три кроки від вас:

Крок 1. Ви надаєте нам ті документи, які є у вас в наявності, і оплачуєте послугу. Наш офіс працює з 10 ранку до 19 вечора, а консультуємо по телефону до 22 годин, тому вам не потрібно відпрошуватися з роботи. Якщо необхідно, ми безкоштовно надішлемо до вас за документами кур'єра.

Крок 2. Наші фахівці самостійно заповнюють заяву, отримують відсутні довідки, оплачують мито і надають все в УФМС. Співробітники Passport2day володіють досвідом не менше 5 років, тому юридична точність оформлення документів гарантована.

Крок 3. Можете забирати закордонний паспорт, оформлений без форми 32 і будь-яких труднощів. Тепер ваша довгоочікувана поїздка точно відбудеться!

біометричні закордонні паспорти
(Оформляється на 10 років, Держмито в вартість не включена)

    • Для Москви: 8 000
    • Для МО: 8 000
    • Для регіонів: 8 500
    • Для Москви: 7 000
    • Для МО: 7 000
    • Для регіонів: 8 000
    • Для Москви: 5 500
    • Для МО: 5 500
    • Для регіонів: 6 500

закордонний паспорт старого зразка
(Оформляється на 5 років, Держмито в вартість не включена)

    • Для Москви: 8 000
    • Для МО: 8 000
    • Для регіонів: 8 500
    • Для Москви: 7 000
    • Для МО: 7 000
    • Для регіонів: 8 000
    • Для Москви: 5 500
    • Для МО: 5 500
    • Для регіонів: 6 500

Відгуки наших клієнтів

Олена Хайдова

Збиралися з чоловіком в туристичну поїздку по Ізраїлю. Подорож організували самі, підібрали недорогі квитки і відмінний готель. Була лише одна проблема - не встигали з оформленням закордонного паспорта до моменту вильоту. На щастя нам допомогли фахівці компанії «Passport2day». Вони зуміли швидко оформити закордонний паспорт, ми навіть не очікували такої оперативності. Причому нам практично нічого не довелося робити самим, ніяких турбот з документами. Велике дякую за допомогу. Відпочинок пройшов відмінно, на наступний рік плануємо повернутися в Ізраїль і знову провести там відпустку.

Ірина Жаворонкова

Спасибі, що допомогли швидко оформити закордонний паспорт. Дуже сподобався ваш сервіс - прийнятні ціни і відмінний результат, не потрібно самій ламати ні над чим голову. Якісно і професійно. Як тільки паспорт був готовий, мене відразу ж про це повідомили.

Олексій М.

Я з одним замовляли у вас послугу з оформлення закордонного паспорта. Замовлення було виконано вчасно, документи підготовлені за всіма правилами і ми вже зовсім скоро змогли вилетіти за кордон. Дякую за виконану роботу!

Дмитро Чамін

Так вийшло, що мені терміново знадобилося лікування за кордоном і потрібно було оформити для цього візу, отримати закордонний паспорт. Вас мені рекомендував один знайомий. Коли я до вас звернувся, то розраховував, що ви мені допоможете прискорити процес підготовки документів. І добре, що я в вас не помилився - закордонний паспорт був оформлений дуже швидко, та й з отриманням візи проблем не виникло. Дуже дякую!

Сергій Лаврентьєв

Нам для бізнесу знадобилося кілька шенгенських віз. Звернулися в компанію Passport2day з розрахунком, що тут допоможуть з швидким оформленням документів. І нам дійсно дуже допомогли - візи на наших співробітників були підготовлені навіть трішки раніше, ніж ми припускали. Дякуємо за оперативність. Ви відмінний партнер. Ще обов'язково до вас не раз звернемося.

Ваші вигоди від співпраці з нами

  • Приємна вартість послуг. Ми пропонуємо вам привабливі ціни на оформлення закордонного паспорта без форми 32 нижче, ніж в інших агентствах, а ви натомість розповідаєте про нас своїм друзям і знайомим!
  • Європейський рівень сервісу. У нас вас чекає тільки ввічливе обслуговування. Ми пропонуємо безкоштовні консультації по отриманню закордонного паспорта без військового квитка. Надаються знижки для постійних клієнтів. Діє готівковий і безготівковий розрахунок - ви можете оплатити отримання закордонного паспорта без військового квитка в зручній для вас формі.
  • Короткі терміни виготовлення. Терміни отримання закордонного паспорта без форми 32 обговорюються заздалегідь і прописуються в договорі, тому немає ніякої ймовірності, що ваша поїздка не відбудеться через неотримання документа. В іншому випадку виконується перерахунок грошових коштів.

За детальною безкоштовною консультацією про те, як отримати закордонний паспорт без довідки з військкомату, звертайтесь за телефоном +7 (495) 799-31-80.

Переваги нашої компанії:

У нас найнижчі ціни

кваліфіковані співробітники

Безкоштовні юридичні консультації

Офіційна робота з УФМС

Для постійних клієнтів надаємо знижку в розмірі 10%

Якщо у Вас виникли питання, зв'яжіться з нашим менеджером зручним для Вас способом:

[email protected] +7 (495) 799-31-80

Зворотній зв'язок

Замовити дзвінок

Тільки в нас Тільки в нас! Виїзд кур'єра безкоштовно!

Як ми працюємо?
Але що робити, якщо у вас немає часу або можливості отримати ці документи?
Як ми працюємо?
Ви зайнята людина і не можете витрачати зайвий час на стояння в чергах?

Новости