Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сурганова і Оркестр - Пісні воєнних років - альбом 2017 року

  1. Інформація про альбом
  2. Значення альбому для автора
  3. варіанти видання
  4. Трек-лист альбому

«Пісні воєнних років» - альбом групи «   Сурганова і Оркестр   »2017 року «Пісні воєнних років» - альбом групи « Сурганова і Оркестр »2017 року. Реліз платівки відбувся 27 січня, вихід диска приурочений до річниці зняття блокади Ленінграда. Запис доступна в цифровому вигляді на майданчиках Apple Music, iTunes і «Яндекс.Музика».

Інформація про альбом

Перша інформація про альбом «Пісні воєнних років» з'явилася навесні 2015 року. Про намір видати збірку таких творів Світлана Сурганова оголосила незабаром після прем'єри однойменної концертної програми. Вперше ці пісні у виконанні «Оркестру» прозвучали в День Перемоги - 9 травня 2015 року.

У травні 2016 року Світлана повідомила, що на деякий час планує відійти від практики випуску альбомів, але час від часу робитиме публікувати сингли. Таке рішення Сурганова обгрунтувала необхідністю відпочинку після таких складних робіт, як «Гра в класики» і «Мірумір». Втім, це ніяк не відбилося на роботі над «Піснями воєнних років».

Першим синглом з платівки стала композиція «Темная ночь». Прем'єра треку відбулася 8 вересня 2016 року. Вона була приурочена до річниці початку блокади Ленінграда. Тоді ж було оголошено, що альбом Сурганової військових пісень вийде в 2017 році.

Саму пластинку її творці вважають наймасштабнішою в їхній дискографії. В процесі роботи над піснями музиканти на слух знімали аранжування з оригіналів, щоб згодом відтворити їх на новому якісному рівні.

Значення альбому для автора

Рішення записати «Пісні воєнних років» Сурганова прийняла не випадково. Світлана є прямим нащадком ленінградських блокадників і здаються сьогодні далекими події воєнних років для неї далеко не порожній звук. Саме свято День Перемоги Сурганова вважає головним у році і ставить його вище інших урочистих дат, в тому числі і особистого значення.

варіанти видання

Права на розповсюдження альбому гурту «Сурганова і Оркестр» «Пісні воєнних років» належать компанії «Студія Союз». Лейбл випустив запис на компакт-дисках, а також організував цифрову дистрибуцію. Офіційно альбом поширюється через iTunes, Apple Music і Яндекс.Музика (включаючи сайти-партнери).

Трек-лист альбому

Альбом «Пісні воєнних років» складається з дванадцяти композицій. Авторство пісень зазначено в дужках у форматі «композитор - автор тексту).

  1. Нам потрібна одна перемога (Б.Окуджава)
  2. Журавлі (Я.Франкель - Р. Гамзатов)
  3. Пісня про далеку Батьківщину (М.Таривердиев - Р. Рождественський)
  4. Літаки (В. Соловйов-Сєдой - О.Фатьянов)
  5. На безіменній висоті (В.Баснер - М.Матусовського)
  6. Темна ніч (Н.Богословскій - В.Агатов)
  7. Улюблене місто (Н.Богословскій - Є.Долматовський)
  8. Катюша (М. Блантера - М. Ісаковський)
  9. Пора в путь-дорогу (В. Соловйов-Сєдой - С.Фогельсон)
  10. Смуглянка (А.Новиков - Я.Шведов)
  11. Солов'ї (В. Соловйов-Сєдой - О.Фатьянов)
  12. Землянка (К.Лістов - А.Сурков)

Сурганова і Оркестр - Пісні воєнних років - слухати

Додаткові матеріали

Новости