Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій «Янтар», м Світлогорськ

03.07.2019

У червні 2019 року санаторій "Янтар" пройшов повторну класифікацію: корпус №2 санаторію підтвердив категорію "2 зірки", а з оновленим корпусу №1 присвоєно категорію "3 зірки".

10.06.2019

У перші вихідні літа в Світлогорську традиційно відкривають курортний сезон і святкують день міста У перші вихідні літа в Світлогорську традиційно відкривають курортний сезон і святкують день міста!

Санаторій "Янтар", звичайно ж, взяв активну участь в міському святі. Вранці на території санаторію під дахом нової літньої естради пройшли міські змагання з настільного тенісу.

Співробітники та гості здравниці за багаторічною традицією приєдналися до святкового театралізованого ходу, що проходить по центральній вулиці курорту Співробітники та гості здравниці за багаторічною традицією приєдналися до святкового театралізованого ходу, що проходить по центральній вулиці курорту. Після чого на головній сцені свята, що розмістилася в цьому році на променаді, прямо на знаменитих сонячний годинник «Зодіак», розпочалася концертна програма.

Під час урочистої частини адміністрація Светлогорска зазначила подячної грамотою директора санаторію Янтар - Веллер Тетяну Вікторівну, за особистий внесок у розвиток туристичної галузі Під час урочистої частини адміністрація Светлогорска зазначила подячної грамотою директора санаторію "Янтар" - Веллер Тетяну Вікторівну, за особистий внесок у розвиток туристичної галузі.

Численні майданчики свята, що охопили все місто, створили чудовий настрій і не дозволили нудьгувати гостям і жителям Светлогорска. На завершення...

30.05.2019

Мережа санаторіїв АТ "РЖД-ЗДОРОВ'Я" взяла активну участь в роботі форуму. На виставковому стенді були представлені всі 19 філій, а представники нашої мережі здравниць, в їх числі і директор санаторію "Янтар" - Веллер Тетяна Вікторівна, виступили на форумі з доповідями.

Майданчик Форуму традиційно протягом багатьох років по праву є знаковою подією для розвитку санаторно-курортного комплексу Росії, вирішення актуальних проблем здоровьесбережения, збереження трудового потенціалу, оздоровлення населення, підвищення наукового потенціалу і формування інвестиційної привабливості галузі.

Майданчик Форуму традиційно протягом багатьох років по праву є знаковою подією для розвитку санаторно-курортного комплексу Росії, вирішення актуальних проблем здоровьесбережения, збереження трудового потенціалу, оздоровлення населення, підвищення наукового потенціалу і формування інвестиційної привабливості галузі

08.05.2019

З 17 по 19 квітня в санаторії "Янтар" пройшов медичну раду АТ "РЖД-ЗДОРОВ'Я", на який зібралися головні лікарі всіх 19 філій мережі здравниць, щоб обговорити важливі питання щодо підвищення ефективності санаторно-курортного лікування в сучасних економічних умовах.

17 травня також відбулося урочисте відкриття 3 поверху 1 корпусу санаторію після капітального ремонту, який став можливий завдяки інвестиційній програмі. Т.в.о. генерального директора АТ "РЖД-ЗДОРОВ'Я" Кулов Сергій Олександрович особисто перерізав стрічку на відкритті оновленого поверху.

31.01.2019

Люди, що приїжджають в санаторій гості зазвичай рідко планують зустріч з психологом Люди, що приїжджають в санаторій гості зазвичай рідко планують зустріч з психологом. Все-таки не дуже поки подібна допомога вбудована в наше життя. Лікувальні грязі, мінеральні ванни, фіточай і багато інших процедури - це зрозуміло, звично і надійно асоціюється з поняттям «санаторно-курортне лікування». Психологічні консультації, групова терапія, арт-терапія - це досить новий вид оздоровчих послуг. До того ж у свідомості більшості росіян слова «психолог», «психотерапевт» все ще часто асоціюються з частиною «психо», з психіатрією тобто. А це майже генетично лякає.

Детальніше...

Новости