Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Алуштинський, Алушта Крим

  1. Військовий санаторій в Криму, Алушта
  2. Лікувальна база іпроцедури військового санаторію Алуштинський
  3. Алуштинський військовий санаторій, послуги для відпочиваючих

Адреса: вул. Жовтнева, д. 16, Алушта, Росія

Показати ціни

Відпочинок в санаторії Алуштинський розташований в серці курортної зони Алушти, в 350 метрах від берега Чорного моря. Санаторій розташований в мальовничому куточку на південному березі Чорного моря в 50 км від м Сімферополь і 30 км від м Ялта.

Велика, доглянута територія військового санаторію Алуштинський, що потопає в зелені і квітах, являє собою унікальний реліктовий субтропічний парк площею 14,77 гектара, де росте велика кількість хвойних і листяних порід дерев: кипариси, кедри, магнолії, пальми, тиси, лавр та інші вічнозелені рослини, які роблять парк природним інгаляторієм. Це улюблене місце відпочинку гостей Алушти і Криму.

Військовий санаторій в Криму, Алушта

Санаторій має багаторічний позитивний досвід санаторно-курортного лікування за своїм основним профілем:

Лікувальна база іпроцедури військового санаторію Алуштинський

  • захворювань верхніх дихальних шляхів (гайморит, фронтит, тонзиліт, фарингіт, риніт),
  • хронічних неспецифічних захворювань легень (хронічний бронхіт, хронічна пневмонія, бронхіальна астма);
  • функціональних розладів центральної нервової системи (неврастенія, невроз, невротичні реакції);
  • хвороб периферичної нервової системи вертеброгенного характеру (наслідки остеохондрозу, спондильозу, спондилоартроз різних відділів хребта).

Умови відпочинку і розміщення в санаторії

До послуг відпочиваючих в санаторії пропонуються номери різного ступеня комфортності від номерів п'ятої категорії (без зручностей) до номерів першої категорії двомісних та одномісних.

Цілий функціонують 238 койко-місць, в період з травня по жовтень додатково функціонують 280 койко-місць: номер першої категорії однокімнатні двомісні (192), номер першої категорії однокімнатні одномісні (20), номер першої категорії двокімнатні двомісні (30), номер вищої категорії трикімнатні двомісні «Люкс» (2), номер п'ятої категорії (25).

Теплопостачання в санаторії автономне, яке дозволяє підтримувати тепловий температурний режим згідно з нормами СЕС. Холодне і гаряче водопостачання в оздоровниці цілодобово. Санаторій має власний галькові пляжем протяжністю близько 120 м, який має простору тіньову зону, розділений на лікувальну і загальну частини.

Алуштинський військовий санаторій, послуги для відпочиваючих

До послуг гостей в санаторії Алуштинський пропонується культурна програма, що включає танцмайданчик, бібліотеку, конференц-зал з кінозалом; послуги екскурсоводів для ознайомлення з унікальними пам'ятками архітектури, відвідування мальовничих куточків Криму, аквапарку, дельфінарію, палаців, дегустаційних залів і т.д.

Територією військового санаторію Алуштинський проводяться безкоштовні оглядові екскурсії: міні-ботанічний сад; історія і природа Криму; а також по місту Алушта маршрут Алушта історична (Генуезька вежа, розкопки Алустона).

У крокової доступності від санаторію (150 м) знаходяться об'єкти показу: Крим в мініатюрі; Алуштинський акваріум; дельфінарій Акварель; Алуштинський міський краєзнавчий музей. Санаторій пропонує широкі можливості для занять спортом.

Для занять спортом на свіжому повітрі - споруджені поля для гри в волейбол (стандартна майданчик), баскетбол, поле для великого тенісу, встановлені столи для настільного тенісу. Покриті спортивні майданчики - тенісом.

Покриті спортивні майданчики - тенісом

Кваліфікований і уважний персонал піклується про те, щоб відпочинок був насиченим і повноцінним. Розташування санаторію в центральній частині міста дозволяє швидко і зручно добиратися до місця відпочинку (від автовокзалу тролейбусом або автобусом по вулиці Горького до центральних воріт санаторію), а також в найкоротші терміни перебувати в центрі міської інфраструктури: магазини, банки, пункти обміну валюти знаходяться біля центральних воріт санаторію, 5 хв. ходьби до набережної міста, де розташована пошта, переговорний пункт, 15 хв. ходьби або 3-5 хв. на маршрутному таксі до центрального міського ринку.

Система лікувального харчування: «шведський стіл». Режим харчування (кількість прийомів їжі в день): триразове (для дорослих), чотириразове (для дітей). Використовувані лікувально-профілактичні дієти: № 5, 7, 8, 9, 10, 15. Наявність дитячого меню: є в наявності.

Показати ціни

Алуштинський військовий санаторій, відгуки

Новости