Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Головна - ФГБУ «Євпаторійський військовий дитячий клінічний санаторій» Міноборони Росії

УВАГА

УВАГА!

Шановні колеги!

ФГБУ «Євпаторійський військовий дитячий клінічний санаторій імені Є.П. Глінки »Міноборони Росії в 2020 році виповнюється 100 років від дня його утворення.

В період з 10.09. по 13.09.2020 року запрошуємо Вас взяти участь в урочистостях, присвячених Ювілейній даті.

У програмі: науково-практична конференція

«Актуальні питання педіатрії, дитячої ортопедії та неврології, проблемні питання лікування дорослих із захворюваннями нервової, кістково-м'язової системи в бальнеологічному санаторії » ,

а також дружні вечори, екскурсії, морські прогулянки.

Будемо раді вітати Вас в числі наших гостей і бачити серед учасників нашої конференції!

Ласкаво просимо на святкування 100-річчя санаторію!

З повагою,

НАЧАЛЬНИК ФГБУ «ЄВПАТОРІЙСЬКИЙ ВІЙСЬКОВИЙ

ДИТЯЧИЙ КЛІНІЧНИЙ САНАТОРІЙ ІМЕНІ Є.П. ГЛИНКИ »

МІНОБОРОНИ РОСІЇ

Ю Ю. Пономаренко

УВАГА!

Реалізація пільгових путівок на 2020 рік розпочалася 1 листопада 2019 року

Доводимо до відома громадян, що кращим способом направлення заявок на отримання санаторно-курортного лікування та організованого відпочинку є подача заявки з використанням спеціалізованих форм онлайн бронювання в розділі сайту "Замовити путівку". Офіційні звернення за додатковими питань (бронювання, терміни, побажання та ін.) Необхідно проводити з використанням поштової адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Головним військово-медичним управлінням Міністерства оборони Російської Федерації у зв'язку з великою кількістю заявок на 26.12.2019 р припинена реалізація пільгових путівок на січень, лютий, травень, червень, липень, серпень, вересень, жовтень 2020 року.

Одночасно повідомляємо, що офіційний поштовий сервер Міноборони Росії (mil.ru) не є автоматизованою системою прийому і обробки звернень громадян.

Інформація про порядок і правила оформлення путівок в санаторно-курортні організації Міністерства оборони Російської Федерації

Шановні громадяни!

22 грудня 2018 року набрав чинності наказ Міністра оборони Російської Федерації від 15 листопада 2018 р № 654 «Про внесення змін до Порядку санаторно-курортного забезпечення у Збройних Силах Російської Федерації, затверджений наказом Міністра оборони Російської Федерації від 15 березня 2011 № 333 «Про порядок санаторно-курортного забезпечення у Збройних Силах Російської Федерації».

З 22 грудня 2018 р реалізація путівок на санаторно-курортне лікування здійснюється тільки за рішенням керівників санаторно-курортних організацій МО РФ. Заяви громадян про надання путівок, що надходять до Головного військово-медичного управління МО РФ, будуть направлятися для розгляду за належністю в санаторно-курортні організації відповідно до Федерального закону 2 травня 2006 № 59-ФЗ «Про порядок розгляду звернень громадян Російської Федерації ».

З повним переліком внесених змін можна ознайомитися на офіційному інтернет-порталі правової інформації: http://publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001201812130001 .

Шановні жителі та гості Євпаторії!

Санаторій надає платні медичні послуги.

Попередній запис на консультацію лікарів санаторію за адресою: вул. Дувановська 21 або за телефонами 4-32-98, 3-05-65 з 13.00 до 15.00.

З понеділка по четвер, з 8.00 до 12.00 консультації проводять лікарі: травматолог-ортопед, невропатолог, терапевт, педіатр. Крім цього, Ви можете записатися на прийом до стоматолога і ЛОР лікаря, а так само лікаря ЛФК, рефлексотерапевт, логопеда і вчителю-дефектологу.

Ви можете пройти в санаторії наступні види обстеження:

- загальноклінічний, біохімічний, імунологічний аналіз крові, аналіз сечі;

- мікробіологічні дослідження;

- УЗД і рентгенологічні дослідження, спірографію;

- спеціальні дослідження нервової системи (ехоенцефалографія, реоенцефалографію, електронейроміографія та ін.);

- денситометрію (дослідження щільності кісткової тканини для діагностики остеопорозу).

Ви можете отримати наступні види лікування:

- фізіотерапевтичне;

- бальнео-грязелікування;

- ЛФК (індивідуальні та групові заняття);

- масаж;

- іпотерапія (корекційні заняття верхи на коні) і т.д.

Звертаємо Вашу увагу, що вперше, за призначенням лікаря санаторію Ви можете отримати курсівку на лікування в нашому санаторії (лікування та харчування).

Більш детальна інформація - в розділі сайту "Амбулаторне лікування" .

Період надання платних послуг з січня по травень і з жовтня по грудень.

Довідки та запис на прийом по телефону 4-32-98

Довідки та запис на прийом по телефону 4-32-98

Шановні пацієнти санаторію Шановні пацієнти санаторію!

В Євпаторійському військовому дитячому клінічному санаторії імені Є.П. Глінки за 99 років роботи створена унікальна система лікування дітей і дорослих включає комплексне застосування хірургічних методів лікування в поєднанні з природними лікувальними факторами, що дозволяє найбільш повноцінно і безперервно проводити реабілітаційні заходи в умовах одного лікувального учрежденія.Цель реабілітації - найбільш повне відновлення порушених функцій, втрачених побутових і професійних навичок, поліпшення якості життя пацієнта.

Застосовуються індивідуальні реабілітаційні програми включають комплексне використання природних лікувальних факторів (бальнеолікування, грязелікування), масажу, лікувальної фізкультури, гідрокінезіотерапії в басейні з термальною мінеральною водою, апаратної фізіотерапії, рефлексотерапії.

Для кожного пацієнта розробляються індивідуальні комплексні лікувально-реабілітаційні програми, де раціонально поєднуються як медикаментозні, так і широко представлені методики немедикаментозної терапії. Лікувальні схеми доповнюються комплексом заходів, спрямованих на психологічну, соціальну і трудову адаптацію. В основі програми лежить мультидисциплинарная, або міждисциплінарна команда, основними елементами роботи якої є постановка реабілітаційних цілей і завдань, з урахуванням реабілітаційного прогнозу і потенціалу пацієнта.

У реабілітаційної команді працюють лікарі першої та вищих категорій, кандидати, доктора медичних наук, які практичну роботу раціонально поєднують з науковою діяльністю, беруть активну участь в розробці реабілітаційних та відновлювальних програм.

Ласкаво просимо в наш санаторій!

Начальник ФГБУ "Євпаторійський військовий дитячий клінічний санаторій

імені Є.П. Глінки "Міноборони Росії

Ю Ю.Н.Пономаренко

Основні дані про санаторії

Колектив - це не якась - то безлика маса. Він існує як багатство індивідуальностей.

В. А. Сухомлинський

Євпаторійський військовий дитячий клінічний санаторій імені Е.П.Глінкі- спеціалізоване багатопрофільний лікувальний заклад на 600 ліжок, розташований на березі Каламітської затоки Чорного моря.

-Кадровий потенціал санаторію 750 співробітників. З них 40 лікарів, 120 медичних сестер, 40 інструкторів лікувальної фізкультури та масажистів, а також обслуговуючий персонал.

-Площа території 14,04 га, включаючи парк з реліктовими насадженнями, штучною водоймою, спортивною базою

-Власний пляж довжиною 240 метрів, дно «золотий» пісок. Рекреаційна ємність пляжу розрахована на 800 осіб. На пляжі виділені функціональні зони: лікувальна і допоміжна.

- На території санаторію 55 будівель

- У структурі санаторію: 7 стаціонарних медичних відділень, лікувально-діагностичний центр, лабораторія, аптека, відділення функціональної діагностики, рентгенологічне відділення, відділення стоматології, операційний блок.

Загальна кількість номерів в санаторії 262, в літній час 338 (додатково розгортається 76 номерів. Категорії номерів: 2, 3, 4-місні, номери «напівлюкс», «люкс», котеджі.


Сфери діяльності

Чим більше посувається наука у вивченні причин хвороби, тим більше виступає то загальне положення, що попереджати хвороби набагато легше, ніж лікувати їх.

І. І. Мечников

  • Санаторно-курортне лікування.
  • Медична реабілітація (військовослужбовців, членів їх сімей, пенсіонерів Міністерства оборони і цивільних осіб).
  • Ортопедо-хірургічне лікування.
  • Сімейний відпочинок і медичний туризм.
  • Консультативна допомога, діагностичні дослідження жителям міста Євпаторії, Криму, а також пацієнтам інших оздоровниць.

Консультативна допомога, діагностичні дослідження жителям міста Євпаторії, Криму, а також пацієнтам інших оздоровниць

Федеральне державне бюджетна установа «Євпаторійський військовий дитячий клінічний санаторій імені Е.П.Глінкі» Міністерства оборони Російської Федерації бере участь у реалізації територіальної програми обов'язкового медичного страхування (ОМС) і проводить стаціонарну медичну допомогу дітям і дорослим за наступними напрямками:

  1. Спеціалізована медична допомога за профілем травматологія та ортопедія - (проводиться пацієнтам, в умовах відділення травматології та ортопедії санаторію, середня тривалість лікування 14 днів).
  2. Високотехнологічна медична допомога за профілем травматологія та ортопедія
  3. Медична реабілітація (проводиться пацієнтам з 3 рівня, в умовах відділення медичної реабілітації санаторію, середня тривалість лікування 17 днів)

ВСЕРОССИЙСКИЙ ФОРУМ ЗДРАВНИЦА 2019

З метою розвитку санаторно-курортного комплексу Російської Федерації 21-23 травня 2019 року в Алушті (Крим) пройшов головний форум санаторно-курортної галузі країни - XIX Всеросійський форум «Здравниця-2019», в якому взяв участь наш санаторій в номінаціях "Краща дитяча спеціалізована здравниця ", Кращий керівник дитячої здравниці"

Відкриття форуму відбулося 21 травня о 10:00 в готелі «Рів'єра Санрайз Алушта» (вул. Леніна, 2).

Форум проходив за підтримки:

  • Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації
  • Державної думи Федеральних Зборів Російської Федерації
  • Управління справами Президента Російської Федерації
  • Російської академії наук
  • Уряду Республіки Крим
  • Федерального агентства по туризму Російської Федерації
  • Міністерства охорони здоров'я Російської Федерації
  • Федерації незалежних профспілок Росії
  • Національної курортної асоціації
  • Російського союзу туріндустрії
  • Російської асоціації медичного туризму
  • Загальноросійської громадської організації «Російське товариство лікарів відновної медицини, медичної реабілітації, курортологів і фізіотерапевтів»
  • Загальноросійської громадської організації «Російське наукове медичне товариство терапевтів»
  • Міжнародного університету відновної медицини
  • Московського науково-практичного центру медичної реабілітації, відновної та спортивної медицини ДЗМ
  • Всесвітньої федерації водолікування та кліматолікування (FEMTEC).

НАШІ НАГОРОДИ в 2019 році

На виконання поставлених президентом Російської Федерації завдань по збільшенню тривалості здорового, активного, повноцінного життя в рамках Всеросійського форуму «Здравниця-2019» реалізована рекламно-інформаційна кампанія по просуванню послуг санаторно-курортного комплексу, пропаганді необхідності оздоровлення і лікування на курортах з метою підтримки здоров'я і активного довголіття.

23 травня 2019 року відбулася церемонія вручення сертифікатів учасникам Системи оцінки санаторно-курортних організацій з присвоєнням категорій якості НКА.

Переможці конкурсу учасників виставки по кожній номінації були нагороджені золотою та срібною медалями Всеросійського форуму «Здравниця-2019», дипломами та спеціальними призами.

Наш санаторій отримав золоті медалі в номінаціях "Краща дитяча спеціалізована здравниця", "Кращий керівник дитячої здравниці"

100 кращих здравниць і готелів Криму

У Криму Асоціацією курортів Криму проводиться незалежний споживчий рейтинг «100 кращих здравниць і готелів Криму». Результати дослідження, в якому використовується методика формалізованого інтерв'ю, служать ефективним інструментом розвитку курортних об'єктів.

В результаті отримана об'єктивна оцінка рівня сервісу, який надається тим чи іншим готелем або здравницею, і з'явиться можливість запланувати стратегію організації подальшої роботи. Інтерв'юери з 1 червня по 30 серпня провели опитування на території об'єктів відпочинку, набережних, пляжах Кримського півострова. Анкета містить більше 30 питань, що стосуються кошти розміщення, курорту і самого гостя.

Анкета містить більше 30 питань, що стосуються кошти розміщення, курорту і самого гостя

Новости