Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Феодосійський центральний військовий санаторій

Феодосія туристична і курортна

Феодосійський центральний військовий клінічний санаторій, розташований на березі Чорного моря, є унікальним лікувально-профілактичним закладом, завдяки наявності своїй, кращою в Криму, мінеральної води та лікувальної грязі. Він знаходиться в державній власності, підпорядковується Міністерству оборони України, має вищу категорію акредитації. Функціонує з червня 1944 року, за цей час сотні тисяч людей пройшли курс санаторно-курортного лікування і зміцнили своє здоровье.Едіновременная ємність здравниці - 660 місць.

Санаторій працює з квітня по жовтень. Орієнтований на лікування органів травлення, ендокринних, серцево-судинних, гінекологічних захворювань і захворювань опорно-рухового апарату, реабілітацію постраждалих в несприятливих районах. Лікувальні та діагностичні корпусу розташовані в 70 м від моря, в парковій зоні. Санаторій оснащений сучасною лікувально-діагностичною апаратурою, що дозволяє проводити спирографических, електрокадріографіческіе і інші дослідження.

Пляж військового санаторію
Пляж військового санаторію

Корпуси санаторію в південному парку
Корпуси санаторію в південному парку

При санаторії функціонують водолікарня і грязелікарня, що використовують місцеві мінеральні води і бруд Чокракського озера . Комплекс медичних послуг також забезпечують кабінети масажу, електролікування, інгаляторій, зал лікувальної фізкультури, кабінет гідромасажу. Тут проводиться лікування ожиріння, голковколювання, фітотерапія, мануальна терапія, лазеротерапія, аероіонотерапія, таласотерапія. Санаторій тенісним кортом, волейбольний і бадмінтонний майданчиками, тренажерним залом і надає широкий спектр спортивних і розважальних послуг.

На його території розміщується також корпус для сімейного відпочинку з детьмі.Пітаніе здійснюється по 15 дієтам по замовний системі, засноване на сучасних досягненнях медицини. Контроль за харчуванням проводиться командуванням санаторію і кваліфікованими дієт лікарями і дієт сестрами з обов'язковими консультативним прийомом на початку лікування. Особливий контроль здійснюється за відпочиваючими страждають на цукровий діабет, панкреатит, ожирінням. Вам пропонують великий асортимент закусок, 5-6 перших страв, до 10 друге, великий вибір овочів і фруктів по сезону. Харчування 3-х разове + вечірній кефір. Для відпочиваючих з комерційних путівках пропонуємо обслуговування в окремому залі з поліпшеним харчуванням.

Їдальня військового санаторію
Їдальня військового санаторію

Інтер'єр кімнат спального корпусу санаторію
Інтер'єр кімнат спального корпусу санаторію

Феодосійський центральний військовий клінічний санаторій має в своєму розпорядженні двома ізольованими пляжами, розташованими поруч з санаторієм (піщаний і гальковий). На лікувальному облаштованому (гальковий) пляжі з солярієм Вам гарантований медичний контроль, місце на пляжі, душ з прісною водою, за бажанням і за окрему плату душ Шарко з морською водою, сауна.

-

На пляжі обладнані: медичний пункт, човнова станція (човни, водний велосипед, мотоцикл і ін.), Душі, буфет, пункт прокату речей для відпочинку на воді, настільний теніс, більярд. Пляж в санаторії працює з 1 травня по 15 жовтня. В цей же період охорона відпочиваючих здійснюється на березі моря цілодобово. Санаторій є традиційним місцем проведення Міжнародних танцювальних турнірів, організовуваних клубом "Браво", і розміщення учасників змагань "Повітряне братство". У 2000 році Головною акредитаційною комісією Міністерства охорони здоров'я України санаторію присвоєно вищу категорію.

на верх сторінки :: Феодосія курорт :: На головну

Пошук по сайту Кіммерія

Новости