Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сонце, Венера і Меркурій в різних знаках

Одне з найбільш частих з'єднань Планет в одному знакові - це Сонце, Меркурій і Венера.

Сонце, Венера і Меркурій приблизно рівні за швидкістю руху по небосхилу, хоча Меркурій трохи швидше. Тому Венера і Меркурій віддаляються від знака Сонця далеко.

Таке з'єднання, по-перше, акцентує знак, в якому знаходяться, а, по-друге, надають людині певні якості.

З'єднання Сонця Меркурія і Венери в літературі описані як «Дуже говіркий, мандрівник, з тонкою конституцією, вчений, принижений своїми батьками і предками, що страждає від дружини»

Розглянемо докладніше що може нести сплетінь енергій цих планет власнику подібного гороскопу.

Сонце - гуна благості, кшатрий, король, Стихія Вогню.

Венера - гуна пристрасті, Брахман, радник міністрів. стихія Води

Меркурій - гуна пристрасті, Вайшья, принц. стихія Землі

Їхні стосунки між собою напружені: Меркурій і Венера доброзичливі один до одного, Сонце у ворожих відносинах з Венерою. А відносини Сонця і Меркурія такі: Сонце дружелюбно до Меркурія, а ось Меркурій нейтрально ставиться до Сонця. Крім того, Планети в одному знакові є тимчасовими ворогами

В цілому виходить складна взаємодія, у кожної Планети своя мета, і хто буде головним буде залежати від сили Планети.

І також слід пам'ятати, що Сонце може спалювати сусідні Планети, якщо вони знаходяться близько до Сонця.

Розглянемо з'єднання в кожному знаку

Сонце, Меркурій і Венера в Овні

Тут провідну позицію буде грати саме Сонце, так як Овен знак його екзальтації. Також і вогняна стихія знака буде підтримувати його. Також тут виражена роль Венери - це ведхак для Сонця, але так як їх відносини ворожі вона буде допомагати Сонця. Людина з таким становищем планет буде діяти м'якше, буде більш оптимістичним, радісним, слідувати своєму обов'язку, але не з фанатизмом. Меркурій буде надавати кмітливості і практичності.

Сонце, Меркурій і Венера в Тельці

Тут командує Венера, господиня знака, з'єднання надає такій людині м'якість і доброту, Сонце допомагає проводити ідеї в життя наполегливо, а Меркурій додасть почуття гумору. При цьому не ламаючи списи, а спритно обходячи гострі кути. Знання будуть максимально практичні і застосовні в життя. Для такої людини важливо де і як він живе. Повинно бути комфортно, зручно і красиво. Якщо Меркурій не пошкоджений, то розташування цих трьох Планет можна розглядати як передумову до ведення власної справи.

Сонце, Меркурій і Венера в Близнюках

Роль лідера бере на себе господар знака - Меркурій. У Близнюках Меркурій отримує додаткову силу від своїх сусідів Сонця і Венери. Сонце висвічує його розум, а Венера пом'якшує його мова, особливо якщо Меркурій НЕ спалений. Така людина хоче отримувати задоволення, йому важливо подобатися оточуючим. До власного бізнесу підійти з обережністю. Можливо, що в цьому випадку краще працювати на когось, але потрібно обов'язково проаналізувати і інші показники натальной карти.

Сонце, Меркурій і Венера в Раку

Ні для однієї з Планет знак Рака не є власним будинком або знаком екзальтації, або іншим примітним місцем. У цьому випадку роль лідера візьме на себе Планета сильніша (по розташуванню, аспектам та інші) або ж Планета пройшла більше в знаку по градусам. АЛЕ в будь-якому випадку, водна стихія Рака надає Планетах м'якість. Таке поєднання Планет може викликати інтерес до лікування, наставництва, особливо над маленькими дітьми. А для жінок можливо близький шлях мами, яка не працює, а в основному піклується про дітей, чоловіка, будинку.

Сонце, Меркурій і Венера у Леві

Тут безумовно Сонце царює в своєму власному знаку. Поруч дотепний принц і радник, хоч і не дружній, але все-таки допомагає доводити справи Сонця до кінця. Людині з таким з'єднанням Планет важливий результат, враження вироблене на інших людей.

Сонце, Меркурій і Венера в Діві

Складне становище, так як для Меркурія це знак екзальтації або мулатрікони, а для Венери це знак падіння (тобто скасування). Тому все Планети будуть підкорятися Меркурію. Скрупульозність, точний розрахунок, практичність - такі якості найлегше виявити людині з таким становищем Планет. Почуття, зовнішня краса, щедрість, вміння насолоджуватися - це практично під забороною. Піклуватися про інших буде простіше ніж про себе.

Сонце, Меркурій і Венера в Терезах

Тут командує Венера - її знак. І Сонце з Меркурієм надають сил Венері. Хоча для Сонця це знак падіння, але все одно людині подобається бути на виду, привертати увагу. І творчість для такого поєднання Планет буде квитком на вершину. Але іноді таким людям може знадобитися усамітнення, особливо в період Сонця. Важливо не нехтувати ощадливістю і почуттям гумору - це полегшить досягнення цілей.

Сонце, Меркурій і Венера в Скорпіоні

У Скорпіона ніхто з Планет не отримує силу положення в знаку, значить панувати буде найсильніша Планета (у кожного індивідуально). Водна стихія Скорпіона додасть сил Венері і Меркурію. І хоча господар Скорпіона Марс доброзичливий по відношенню до Сонця, ця вода пригасити його вогонь. Труднощами для людей схильних до впливу цієї комбінації може стати ревнощі, імпульсивність, сарказм, бажання управляти людьми. Ці люди рішучі, жагучі, можуть знайти вихід в кризовій ситуації. У них може бути виявлена ​​цікавість до містики, астрології, психології.

Сонце, Меркурій і Венера в Стрільці

Тут також буде господарювати найсильніша Планета. Для всіх планет стан задовільний, особливо для Сонця - тут і господар знака Юпітер доброзичливий, і вогняна стихія Сонця на кшталт його природі. Людина з цим поєднання буде і справедливий, і м'який, і переконливий. Якщо Сонце спалить Меркурій і Венеру, то швидше за все така людина буде занадто наполегливий у своїй точки зору. А ще борг своя людина може виконати тільки з умовами. Особливо при сильних Меркурії і Венери.

Сонце, Меркурій і Венера в Козерозі

У Козерозі знову за старшого буде найсильніша Планета. Для Венери тут найкраще становище, Меркурію трохи гірше, а Сонцю тут взагалі не комфортно через стосунки з Сатурном. Мова у такої людини буде переконлива, адже і говорити він буде трохи, але зате і аргументи, і краса слів додасть вагу сказаного. Матеріальна сторона важлива для таких людей, цю комбінацію можна розглядати як передумову для ведення власного бізнесу.

Сонце, Меркурій і Венера у Водолії

Тут також править найсильніша Планета, у кожного індивідуально. Один з найбільш трудонопонімаемих людей - результат впливу цієї компанії Планет на людину. Йому складно слідувати правилам, якщо придумав їх не він. Нові ідеї і прожекти, і, звичайно, все задумані на користь людям, бажання отримувати задоволення від усього що оточує. До власного бізнесу ставитися з обережністю. А ось там, де потрібно потік ідей, така людина просто незамінний. Особливо в сфері творчості, спілкування, бізнесу, краси, управління.

Сонце, Меркурій і Венера в Рибах

Тут головну роль відіграє Венера - знак екзальтації, а ось для Меркурія це знак падіння. Хоча сусідство з Венерою скасовує це падіння, але все ж повної сили у Меркурія тут немає. Сонцю тут не дуже затишно, хоча Юпітер і дружня планета, але все таки водна стихія Риб не дає вогню Сонця горіти. Для творчого розвитку таке з'єднання дає великий потенціал, а ось для його передачі можуть виникнути складності через положення Меркурія. Напевно у людини з таким становищем буде інтерес до всього містичного, таємного і духовному. Заняття йогою може стати не гімнастикою, а саме спілкуванням з Богом. Лікування, особливо нетрадиційне може бути одним з заняттям людини з таким становищем Планет.

Шкода, але не можна осягнути в цьому аналізі всіх факторів, так як управління Сонцем, Венерою і Меркурієм іншими будинками і знаками, розташування з'єднання в будинку - все це додасть фарб до індивідуальної характеристиці людини. Посилить чи послабить якості, розставить акценти. Тому точний опис буде тільки при аналізі індивідуального гороскопу з урахуванням всіх нюансів.

Тому точний опис буде тільки   при аналізі індивідуального гороскопу   з урахуванням всіх нюансів

Новости