Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Легалізація документів в Україні

надає послуги з легалізації документів в Міністерствах України, в управліннях юстиції та Консульських установах!

ввічливі і уважні співробітники нададуть Вам успішний результат в зручні для Вас терміни, за максимально доступними цінами, враховуючи всі тонкощі і особливості Вашої ситуації!

ввічливі і уважні співробітники допоможуть Вам у

.

Залишилися питання Залишилися питання?
Зателефонуйте, заповніть форму, замовте зворотний дзвінок!
(067) 180-66-05

Всі люди одного разу зіштовхуються з такими подіями в їх житті, радісними або сумними, які потребують особливої ​​уваги, а саме легалізації офіційних документів. Всі подробиці, а саме вартість, терміни, яка процедура проведення легалізації для таких країн як: ОАЕ, Кувейт, Іран, Ірак, Єгипет, Бахрейн, Катар, Вам розкажуть досвідчені співробітники нашої компанії "Шлях до мрії О.К." . Для початку необхідно з'ясувати, що має на увазі під собою поняття "Легалізація документів"? Легалізація документа - це здійснення певних дій щодо документа, які наділяють його юридичну чинність (доказова) в іншій країні.
Існують такі види легалізації:
- Міністерська легалізація;
- Консульська легалізація.
Перелік документів, які підлягають легалізації:
- Свідоцтва, видані органами РАЦС;
- Документи, видані нотаріусом;
- Документи, видані судом;
- Документи, видані Державною Міграційної служби.
Легалізувати документ досить складно, це по етапний процес, пов'язаний з наданням юридичної сили документу в іншій державі. Перший Крок у процесі легалізації документів - це проставлення печатки Місцевого або Обласного Управління Юстиції (в разі, якщо необхідно легалізувати свідоцтва, виписки, довідки з органів РАЦС). Другий крок - це отримання печатки в Міністерстві Закордонних Справ (МЗС). Тільки потім документ перекладається на необхідний Вам мову і знову проходить коло Міністерської легалізації (Легалізація в Мін Юст., Легалізація в МЗС). Останнім і завершальним етапом легалізації є консульська легалізація документів. Тут уже друк проставляє Консульська служба необхідної Вам країни. Залиште всю цю паперову тяганину і довірте її професіоналам компанії "Шлях до мрії О.К." .

Залишилися питання?
Для початку необхідно з'ясувати, що має на увазі під собою поняття "Легалізація документів"?

Новости