Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фото на документи

Фото на документи Ви можете зробити в нашому фото салоні. Виготовляємо фото на всі види документів, такі як: Паспорт України, закордонний. паспорт, посвідчення, пенсійне посвідчення, студентський, учнівський, дитячий закордонний паспорт, водійське посвідчення, фото для дозвільних документів, військовий квиток, приписне, вид на проживання, медична довідка (книжка), Віза (VISA), Шенгенська віза, віза США (Green Card), особиста справа, і інші документи ... Розміри фотографій для документів: 3х4; 3,5х4,5; 4х6; 5х5; 9х12 та інші під замовлення. Фотографії для документів друкуються на професійній хімічної фотолабораторії! , Що виключає ймовірність вицвітання або випадкового розмиття водою.

Ціна послуги фото на документи становить від 60 грн. в залежності від розміру і кількості фотографій в комплекті.

Також у Вас є можливість замовити фото на документи з плівкового негатива

Послуга "Віртуальний костюм", коли немає можливості переодягнутися в діловий костюм, а фотографія на документи потрібна терміново і що б Ви на ній виглядали солідно, можете замовити цю послугу додатково.

Ретуш фотографії, також ця послуга доступна в нашому салоні, завдяки якій можна прибрати з обличчя дрібні дефекти, такі як прищики, зморшки, порізи, синці та інші небажані дефекти які Ви хотіли б прибрати з фотографії.

Ціни на додаткові послуги в розділі " ЦІНИ " на нашому сайті.

Правила надання фотопослуг, послуг друку

Новости