Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Документи купити квиток на поїзд паспорт по закордонному паспорту за ксерокопією по військовому квитку по тимчасовим посвідченням

  1. Переваги онлайн-замовлення на сайті ЗАЛІЗНИЧНИЙ-БІЛЕТРФ
  2. Які документи потрібні для квитка на поїзд?

На відміну від авіаперельотів подорожі залізницею надають пасажирам більш лояльні умови оформлення посадкових талонів На відміну від авіаперельотів подорожі залізницею надають пасажирам більш лояльні умови оформлення посадкових талонів. Так, при замовленні авіарейсів важливо вказати точні дані з закордонного паспорта, без яких покупка місць на рейсі буде недійсною, навіть в разі повної оплати. Що стосується ж / д поїздки, то подібних складнощів можна уникнути, оскільки ж / д поїздка оформляється за різними, засвідчують особистість, для квитка на потяг .

Згідно з регламентом РЖД для придбання проїзних підходять наступні свідоцтва ідентифікації громадян:

  • внутрішній або закордонний паспорт;
  • тимчасова довідка (при втраті, переоформлення старого / простроченого посвідчення);
  • військовий квиток (актуально тільки для військовослужбовців);
  • свідоцтво про народження (при бронюванні рейсів на неповнолітніх осіб);
  • паспорт моряка.

Якщо громадянське посвідчення вам не доступно в даний час з яких-небудь причин, а ви побоюєтеся, що без паспорта купити квиток поїзд в касі вокзалу не зможете, оформите посадковий талон через Інтернет.

Адже для віддаленої покупки вам не потрібно пред'являти оригінали свідоцтв, що істотно полегшує бронь плацкарта / купе на ж / д лайнери міжнародних, внутрішніх маршрутів, досить тільки знати точний номер паспорта та інші його реквізити.

Переваги онлайн-замовлення на сайті ЗАЛІЗНИЧНИЙ-БІЛЕТРФ

Вдаючись до послуг привокзальних кас, вам доведеться пред'являти посвідчення особи. І це ще один незручний момент, що додається до утомливих черг, а також зайвим нервах, без яких не обходиться бронювання ж / д поїздок на вокзалі.

Щоб уникнути таких труднощів при плануванні / підготовці до відпустки або ділової відрядженні, скористайтеся послугами нашого сервісу, де можна купити квиток на поїзд без паспорта, за ксерокопією, військовому і т. Д, крім водійських прав.

Пошук оптимальних варіантів для поїздки за кордон або по далеких маршрутах всередині країни здійснюється без аутентифікації на сайті. А надання персональних даних вам знадобиться тільки під час бронювання та оплати відповідних проїзних документів.

Замовляючи дитячий плацкарт через Інтернет, вам знадобиться вказати тільки номер його свідоцтва про народження, дані номери вносяться без тире і прогалин. Цей документ ви будете пред'являти безпосередньо при посадці на рейс.

Крім того, пошук комфортабельного купе на нашому порталі можна зробити, не виходячи з дому, в будь-який зручний час. Цілодобовий зрозумілий і зручний сервіс ЗАЛІЗНИЧНИЙ-БІЛЕТРФ дозволить вам підготуватися до подорожі без зайвих нервів і витрат, представивши великий вибір маршрутів, а також пільгових ж / д лайнерів в будь-якому напрямку.

Які документи потрібні для квитка на поїзд?

Оформляючи через Інтернет посадочні талони, важливо пам'ятати, що документ, за яким ви замовили місця на ж / д рейс, повинен бути пред'явлений при посадці. Без нього вас просто не пустять в вагон.

Також непоодинокі випадки, коли вам необхідно придбати проїзні документи не тільки для себе, але і родичів або друзів, які вирушають з вами в подорож. В цьому випадку ви зіткнетеся з необхідністю покупки місць без будь-яких документів.

При бронюванні плацкарта для інших осіб необхідно вказати наступну інформацію:

  • прізвище, ім'я, по батькові;
  • дату народження;
  • серію і номер паспорта або іншого документа, що підтверджує особу пасажира.

Найкраще знати ці дані заздалегідь, адже без них ви не зможете забронювати купе / плацкарт навіть через Інтернет.

Також варто пам'ятати, що найменша помилка при вказівці персональних даних зробить проїзний недійсним, навіть в разі його 100% -ї оплати.

Дилема може виникнути і у пасажирів, які переоформлюють прострочене або після заміжжя отримують нове посвідчення особи. У цьому випадку їм необхідний відповідь на питання: «Купила квиток на поїзд за старим паспортом, чи пустять в вагон з новими документами?». Незважаючи на те що серія оновленого посвідчення відрізняється, в ньому на задніх сторінках в обов'язковому порядку зазначаються дані з попереднього паспорта громадянина Росії. Завдяки цьому проблем з провідниками не виникає, і пасажир займає оплачене місце.

Крім того, згідно з регламентом РЖД існують відмінності при покупці посадкових талонів на міжнародні та внутрішні ж / д лайнери. Наприклад, при бронюванні міжнародних рейсів можна купити квиток на поїзд тільки по закордонному паспорту або паспорту громадянина РФ. Інші посвідчення особи в даному випадку не приймаються.

Які документи потрібні для квитка на поїзд?
У цьому випадку їм необхідний відповідь на питання: «Купила квиток на поїзд за старим паспортом, чи пустять в вагон з новими документами?

Новости