Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Іспанії влітку, тури, погода в червні, липні, серпні.

  1. Пошук турів в Іспанію влітку разширения турпоіск
  2. Іспанія влітку
  3. Ціни на літні тури в Іспанію
  4. клімат Іспанії
  5. Погода по місяцям
  6. Іспанія в липні
  7. Іспанія в серпні
  8. Літній відпочинок з дітьми в Іспанії
Пошук турів в Іспанію влітку
разширения турпоіск

Актуальні тури в Іспанію влітку

Дивитися більше турів в Іспанію влітку

Іспанія влітку

Спекотна, чарівна Іспанія - батьківщина запального танцю фламенко і видовищною кориди. Щорічно в Іспанію влітку приїжджають тисячі туристів з усього світу, щоб помилуватися:

- найдавнішими соборами і храмами Мадрида, Барселони, Валенсії,
- позасмагати на найкращих піщаних пляжах,
- повеселитися на дискотеках Ібіци і інших знаменитих курортів.

Відпочинок в Іспанії влітку відмінно підходить для безтурботного перебування на пляжах і катання на всіляких атракціонах: від спокійних водних прогулянок на катамарані до польотів на параплані для любителів екстриму Відпочинок в Іспанії влітку відмінно підходить для безтурботного перебування на пляжах і катання на всіляких атракціонах: від спокійних водних прогулянок на катамарані до польотів на параплані для любителів екстриму. Прекрасна сонячна погода, теплі ласкаві хвилі Середземного моря і Атлантичного океану - це вагомі причини вибрати літній відпочинок в Іспанії на море.

Туристичний сезон триває весь рік: річний пляжний сезон змінюється осінніми екскурсійними турами, потім настає час зимового гірськолижного відпочинку, весняного екскурсійного і знову літнього пляжного проведення часу.

Приїжджати до Іспанії найкраще влітку. Це дозволить вам позасмагати, познайомитися з культурою і самобутністю іспанського народу, побачити цікаві історичні пам'ятки, відвідати знамениті музеї та побувати на кориді - яскравому, жорстокому, але вражаючому шоу.

Влітку 2017 Іспанії будуть проходить щорічні фестивалі:

  • фестиваль електронної музики,
  • джазу,
  • танців,
  • сучасного мистецтва,
  • винний фестиваль,
  • святкування дня Святого Жуана,
  • свята Сан-Фермін,
  • Ла Таматіна і інші.

За популярністю серед туристів Іспанія посідає друге місце і поступається лише Франції. Рішення приїхати на відпочинок в гостинну Іспанію буде правильним вибором для відмінного літньої відпустки.

Ціни на літні тури в Іспанію

Популярність такого туристичного напрямку, як пляжні курорти Іспанії, зростає з кожним роком Популярність такого туристичного напрямку, як пляжні курорти Іспанії, зростає з кожним роком. Тури в Іспанію влітку вибирають любителі жаркого сонця і теплого моря, активного нічного життя і веселих молодіжних тусовок, видовищних фестивалів, свят і, звичайно ж, кориди.

Влітку ціни в Іспанії дуже високі, але це не зупиняє туристів, ще тільки знайомляться з цієї гостинною країною або вже назавжди закоханих в жарку сонячну Іспанію.

У червні ціни в Іспанії доступніші в порівнянні з подальшими місяцями.

На тури в Іспанію в липні ціни різко зростають і залишаються на тому ж рівні в серпні. Завищена ціна встановлюється на все: авіапереліт, проживання в готелі, екскурсії, відвідування музеїв, харчування, сувеніри. Але якщо вас не відлякають високі ціни в Іспанії в серпні, то такий чудовий відпочинок запам'ятається назавжди.

Замовляти тури на літо потрібно ще на початку або середині весни. Самим недорогим курортом може вважатися Коста-Дорада, Коста Брава, а найбільш дорогим - Коста-дель-Соль. Побувати в Іспанії коштує заради:

  • видовищною кориди,
  • веселого томатного фестивалю,
  • відпочинку на знаменитій Ібіці,
  • знайомства з багатою культурною спадщиною країни.

клімат Іспанії

Королівство Іспанія розташовується на Піренейському півострові і на островах. Тому в різних частинах великої території клімат Іспанії різниться. Північні області знаходяться під впливом Атлантичного океану, тому відрізняються м'якими погодними умовами, теплою зимою і помірно жарким літом. У центральній частині країни континентальний клімат, завдяки якому зміна сезонів характеризується різкими перепадами температур.

Південне узбережжя зазнає впливу Середземного моря, тому тут панує середземноморський клімат. Погода в Іспанії влітку на узбережжі суха і спекотна. Балеарські острови (Майорка, Ібіца), мають схожі погодні умови. На Канарських островах (о.Тенеріфе) набагато тепліше, і пляжний сезон тут найтриваліший.

Погода по місяцям

Іспанія в червні

Іспанія в червні

Червень - найкомфортніший літній місяць, що дозволяє отримати максимум вражень від відпочинку. На початку цього місяця відкривається пляжний сезон, хоча в окремих регіонах вода ще бадьорить, не дуже тепла.

- Температура повітря 26-28 ° C (Барселона, Валенсія, Салоу, Аліканте, Коста Брава, Коста Дорада, Коста Бланка.)
- На островах температура повітря 30-33 ° C (Менорка, Майорка, Ібіца.)
- Температура води 20-22 ° C

Іспанія в червні приваблює тим, що оптимальні температури зводять акліматизацію до мінімуму. Це відмінний час як для сімейного відпочинку, так і для веселих тусовок молодіжних компаній.

Вартість турів в Іспанію в червні на 15-20% перевищує травневі ціни. Але в порівнянні з липнем і серпнем ціни в червні доступніші для бажаючих провести літню відпустку в цій європейській країні. Заздалегідь подбайте про бронювання путівки в Іспанію на червень, і ваш відпочинок буде вигідніше. Читати далі...

Іспанія в липні

Спека і задуха - так коротко можна охарактеризувати липень в Іспанії Спека і задуха - так коротко можна охарактеризувати липень в Іспанії. Самий жаркий місяць в році, а отже, найпривабливіший для любителів пляжного відпочинку, бажаючих домогтися шоколадного засмаги.

- Температура повітря 35-36 ° C (Коста Брава, Коста Дорада, Майорка)
- На островах температура повітря 38-39 ° C (Канарські острови - о. Тенеріфе.)
- Температура води 23-24 ° C

В Іспанії липень 2017 обіцяє бути таким же спекотним і сонячним. У Європі в цьому місяці починається час відпусток, тому безліч туристів з європейських країн спрямовуються на іспанські пляжі.

До середини літа ціни на екскурсії, житло і путівки в Іспанію на липень виростають до максимальних значень. Причина полягає в величезний попит на тури саме в цей час.

Бронювати тури в Іспанію в липні потрібно ще навесні, щоб напевно вибрати потрібний варіант на відповідні дати. Це дозволить не тільки підібрати місця в кращих готелях, але і непогано заощадити. Читати далі...

Іспанія в серпні

Іспанія в серпні

В кінці літа пекуче сонце не здає свої позиції і продовжує розігрівати і без того розжарені міста. Через високу вологість головною проблемою стає задуха. Тому в Іспанії в серпні традиційно дотримується сієста - післяполудневий тригодинний відпочинок.

- Температура повітря нерідко перевищує 35 ° C (Севілья - спеку досягає 40 ° C; Мадрид - 34 ° C)
- Температура води 24-26 ° С

Ціни на тури в Іспанію в серпні залишаються на тому ж рівні, що і в липні. Через великий наплив відпочиваючих можуть виникнути складності з бронюванням номерів у готелях або підбором підходящої путівки в Іспанію на серпень. Якщо ви вирішили відвідати цю спекотну гостинну країну в кінці літа, то бронюйте тури за 2-3 місяці до початку вашої відпустки. Читати далі...

Літній відпочинок з дітьми в Іспанії

Літній відпочинок з дітьми в Іспанії

Поїздка в Іспанію влітку з дітьми - хороший варіант сімейного відпочинку. Ця європейська країна пропонує високий рівень обслуговування, найчистіші піщані пляжі, прекрасну літню погоду і багате достаток розваг, які нікому не дозволять нудьгувати.

Кращий відпочинок в Іспанії з дітьми буде на Канарських островах, що відрізняються м'яким комфортним кліматом. Оптимальним рішенням стане відпочинок в Іспанії з дітьми «все включено». Він дозволить безтурботно насолоджуватися усіма літніми розвагами і не турбуватися про нюанси організації відпочинку.

Кращі курорти Іспанії для відпочинку з дітьми:

Канарські острови: пропонують якісний відпочинок за системою «все включено» і безліч розваг, відвідування аквапарків, парків папуг і орлів. Курорт підходить для відпочинку в Іспанії з маленькою дитиною.

Коста-Брава: розташовується на північному сході Іспанії, пропонує повний пансіон, спеціальне дитяче харчування і море розваг: від басейну і ігрових майданчиків до відвідування дельфінарію та аквапарку.

Коста-Дорада: цей курорт в Іспанії для відпочинку з дітьми приваблює туристів близьким розташуванням знаменитого парку атракціонів Порт Авентура, званого «іспанським Діснейлендом».

Готелі:
Готелі Іспанії для відпочинку з дітьми забезпечують високий європейський рівень сервісу. Готелів, що пропонують систему «все включено», не дуже багато, в більшості готелів є на вибір повний пансіон, напівпансіон і тільки сніданки. Для того щоб вибрати кращий готель Іспанії для відпочинку з дітьми, заздалегідь уточніть, чи є там спеціальне дитяче меню.

Пляжі для відпочинку з дітьми:

Прекрасні чисті пляжі з піщаним берегом удостоєні Блакитного прапора. Всі іспанські пляжі безкоштовні, так як знаходяться в муніципальній власності, але за використання лежаків і парасольок потрібно заплатити.

Найбільш підходящі пляжі Іспанії для відпочинку з дітьми:

  • Ільетес;
  • Плайя-де-Болонья;
  • Ла-Конча;
  • Мальваросса;
  • Плайя-де-лас-Амерікас і ін.

Відпустка, проведена в жаркій європейській країні, сподобається як дорослим, так і дітям. Навіть для самих маленьких туристів тут є багато цікавого і захоплюючого.

Приємного відпочинку!


Залиште заявку на безкоштовний підбір туру

Новости