Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Веб-камера в ТУРЕЧЧИНІ: Белек, Анталія

  1. Коротка довідка про місто Белек Белек - курортне місто Туреччини, що знаходиться в провінції Анталья...
  2. Детальніше про веб-камері і готелі "Xanadu Resort"

Коротка довідка про місто Белек

Белек - курортне місто Туреччини, що знаходиться в провінції Анталья на березі Середземного моря. Це один з молодих курортів, активний розвиток якого почалося в середині 80-х років минулого століття. Завдяки вдалому розташуванню, з Белека можна здійснювати екскурсії по всій провінції. Також останнім часом в місті проводиться популяризація гри в гольф.

Погода і температура

Клімат в Белеку - середземноморський з жарким сухим літом і помірними дощами взимку. Максимальна температура влітку може досягати +45 ° C, а взимку не опускається нижче +10 ° C.

Температура води в літній час досягає близько +27 ° C. Сезон починається з травня і закінчується в вересні, коли стоїть спекотна і суха погода з мінімальною кількістю опадів. Дощі в розпал туристичного сезону в цьому регіоні досить рідкісні.

Детальніше про веб-камері і готелі "Xanadu Resort"

Дана веб-камера встановлена на території висококласного готелю «Xanadu Resort». Готель розташований в центральній частині курорту на першій лінії від Середземного моря і має величезну добре декорованого територією. Також «Xanadu Resort» має вихід до власного закритого пляжу з шезлонгами і тіньовими парасольками.

Також «Xanadu Resort» має вихід до власного закритого пляжу з шезлонгами і тіньовими парасольками

Белек. Туреччина. Xanadu Resort. © VK

В об'єктив потрапляє великий античний комплекс басейнів з штучним колонами, а також амфітеатр, де ввечері для відпочиваючих проводяться вистави аніматорів і концерти артистів, копії деяких древніх споруд і мальовничі «древні руїни».

Белек. Туреччина. Анталья. Xanadu Resort. © VK

Крім того інфраструктура включає три відкритих плавальних басейни, один дитячий і один закритий, дитячий клуб, обладнану зону для пікніків у саду, два тенісних корти, SPA-центр і багато іншого.

Белек, Анталья. Туреччина. Xanadu Resort. © VK

Також за допомогою веб-камери можна побачити прибережну область курорту Белек і Середземне море. Будь-який турист має можливість порівняти погоду в Туреччині з українськими курортами на Азовському морі , Наприклад, Кирилівка і Бердянському .

Новости